adcov.com

Utarbeidelse av medisinplanter

For tusenvis av år medisinsk lettelse ble innhentet gjennom naturen. Å vite hvilke planter var de riktige kodekene for å behandle ulike plager og vite hvordan du skal forberede dem var et viktig verktøy for å overleve. I dag, etter tiår med å stole på farmasøytiske selskaper, folk er, i økende antall, tilbake til fortiden for å lære å tilberede og bruke planter til medisinske behandlinger.

Herbal Medicines Krev Forsiktig for suksess

Bøker, kurs og andre referansemateriale er lett tilgjengelig for å trene nybegynnere i kunsten å bruke planter til å forberede medisiner. Selvfølgelig, forbereder en plante på feil måte eller forbereder og bruke plante "X" når plante "Y" burde vært brukt er en reell og presentere fare for en nybegynner, så det er foreslått at godt merket planter kjøpes fra en pålitelig helse Matbutikken og forberedt, i hvert fall i begynnelsen, med hjelp av en profesjonell phytotherapist (en herbalist som forbereder medisiner fra planter).

En vanlig feil folk gjør når du tenker på plante medisiner er at disse medisinene er mild og ufarlig - som i beste fall kan de kurere eller lindre plagsomme symptomer, men i verste fall vil de bli absorbert av kroppen raskt og glemt. Ingenting kunne være lenger fra sannheten. Plante medisiner kan være så potent, om ikke mer, enn legemidler, og hver bit like mye omsorg bør brukes når du bruker dem som ved bruk av "vanlige" medisiner. I tillegg kan en urtemedisin samhandle dårlig, selv dødelig, med en farmasøytisk, så forskrivende lege og apotek bør være klar over eventuelle plante medisiner som noen tar før forskrivning annen behandling.

Utarbeidelse og bruk av urte medisiner

Plante medisiner kan tilberedes på en rekke måter. Generelt er den fullstendige planter, blader, blomster, frukter, røtter, knopper, frø, tre eller bark av anlegget som benyttes blir først tørket. Den andre fasen av preparatet er like variert - den tørkede plante kan være neddykket i olje, plantesaft, alkohol, eller blandet med et annet stoff. Noen ganger er det kokt ned først før du går videre til neste fase av forberedelsene.

Avhengig av behovet, kan substansen enten bli gjort til et skjær for påføring av eksternt, kokt til en te, brukt som et gurglevann, gjøres om til et omslag som kan vikles på et berørt kroppsdel, massert inn i huden, eller spises. I enkelte kulturer, er anlegget sprayet på den personen som blir behandlet, eller til bruk i et bad.

Responsible Care er i hendene på pasient

Med de ressursene som er tilgjengelige i dag til befolkningen generelt, er det ingen unnskyldning for en privatperson å forlate sine medisinsk behandling utelukkende i hendene på en "vanlig" helsepersonell. Hver enkelt må ta ansvar for sin egen helse, som kan inkludere konvensjonelle og alternative behandlinger. Plante medisiner har mye å tilby, men forsiktighet må tas for å sikre at deres forberedelser er gjort på riktig måte for å være effektive og gjør ingen skade.