adcov.com

Tegn og symptomer på Salmonella hos barn

Salmonella er en gruppe bakterier som forårsaker gastrointestinale problemer i mennesker. Salmonella er vanligvis overføres gjennom skjemt mat. Hos barn kan salmonella forårsake alvorlig sykdom.

Symptomer og tegn

Tegn og symptomer på salmonellainfeksjon er diaré, oppkast, kvalme, feber og frysninger. Barn er sannsynlig å ha mer alvorlige symptomer enn voksne.

Årsaker

Salmonella er oftest ervervet ved å spise kokt kjøtt, egg eller fjørfe.

Time Frame

Det kan ta opp til tre dager for symptomer på forurensning skal vises i barnet ditt, og flere timer til dager for salmonella å gå sin gang.

Behandling

De fleste bli bedre uten behandling. Tilby væsker ofte, spesielt de som erstatte elektrolytter. Barn er i fare for dehydrering fra overdreven diaré og oppkast. Alvorlige tilfeller kan kreve sykehusinnleggelse og IV.

Forebygging / løsning

Håndvask er en effektiv måte å unngå å overføre salmonella, spesielt mens matlaging. Oppmuntre barnet til å vaske hendene ofte, spesielt etter å ha håndtert noen kjæledyr, siden fecal kontakt er en annen metode for overføring. Grundig koker kjøtt og se etter "skjulte" rå egg i elementer som Caesar dressing.