adcov.com

Tegn og symptomer på melkeallergi hos babyer

Melkeallergi tilby en vanlig årsak for spedbarn irritasjon. Denne allergi mot melk forekommer oftest med formel, siden de fleste formler inneholder kumelk. Mens de tegn og symptomer på spedbarn melkeallergi varierer, diagnose og behandling er viktig for et lykkelig, sunn baby.

Årsaker

Hvis babyens kroppen ikke gjenkjenner melkeprotein fra kumelk som fordelaktig, kan hennes immunsystem prøve å bekjempe den utenlandske substans. Når dette skjer, kalles en allergisk reaksjon en melkeallergi oppstår.

Symptomer

Diaré, oppkast og andre tegn på en urolig mage ofte bety en allergi mot kumelk. Noen ganger et spedbarn utvikler et hudutslett eller kan vise tegn på anstrengt pust.

Forekomst

De fleste symptomer på melkeallergi skje i løpet av en tidsperiode, vanligvis omtrent en uke. Imidlertid kan mer sjeldne, rapid-utbruddet allergier forekommer nesten umiddelbart etter melkeforbruket.

Longevity

Noen barn aldri vokse sine melkeallergi. Men oddsen er dine barn vil miste allergi innen tre til fem år.

Misforståelse

Pass på å ikke forvirre melkeallergi med laktoseintoleranse. Laktoseintoleranse, som vanligvis forekommer hos eldre barn eller voksne, betyr kroppens manglende evne til å fordøye sukker laktose. Så hvis barnet ditt har en melkeallergi, det betyr ikke at han vil lide senere av laktoseintoleranse.

Forebygging / behandling

Amming barnet tilbyr den beste muligheten for å forebygge en melkeallergi; men ifølge kidshealth.org, noen forskere mener at allergi er genetisk. Hvis barnet ditt utvikler en melkeallergi, vil legen din sannsynligvis slå henne til en soya-basert eller hypoallergenic formel.