adcov.com

Tegn og symptomer på IBS hos barn

Irritabel tarm-syndrom (IBS) er en vanlig gastrointestinal lidelse. Ifølge en 1996 studie publisert i Journal of Pediatrics, 6 prosent av ungdomsskoleelever og 14 prosent av high-school-alder studenter rapportert opplever symptomer på IBS.

Symptomer

Symptomene på IBS kan forstyrre barnets daglige aktiviteter. Disse symptomene varierer fra magekramper, diaré og forstoppelse, gass og oppblåsthet.

Årsaker

Årsakene til IBS er ukjent. Ifølge National Digestive Diseases Information Clearinghouse, bivirkninger av bestemte matvarer, stress, overvekst av skadelige bakterier i tykktarmen, og uregelmessigheter i hvordan avføringen reiser gjennom fordøyelseskanalen alle bidra til IBS.

Skole

Barn med IBS kan finne det vanskelig å gå på skole mens coping med sine symptomer. The National Digestive Diseases Clearinghouse antyder snakker med ditt barns skole administrator å arrangere ekstra bad pauser eller et eget bad for henne.

Behandling

IBS behandling for barn inkluderer å redusere stress og tar medisiner som behandler symptomene på IBS. Spise en høy-fiber diett og tar avføringsmidler for forstoppelse eller diaré medisin også kan hjelpe.

Betraktninger

En god terapeut kan hjelpe barnet å takle stress og gjøre atferdsendringer som vil forbedre sin evne til å håndtere symptomene på IBS.