adcov.com

Tegn og symptomer på angst hos barn

Angstlidelser er utbredt blant barn, "forekommer i om lag 13 av hver 100 barn og ungdom i alderen 9 til 17,» melder National Mental Health Information Center. Netto Wellness bemerker at tidlig oppdagelse og behandling av angst hos barn "kan forhindre fremtidige problemer som tap av vennskap, unnlatelse av å nå sosial og faglig potensial, og følelser av lav selvtillit", samt "klinisk depresjon eller dannelse av mer alvorlig angst lidelser. " Det er viktig for foreldre og omsorgspersoner til å kjenne tegn på angst, slik at problemet kan diagnostiseres og behandles umiddelbart.

Worry

Bekymring er et vanlig symptom på angst hos barn. Selv om det er normalt for alle barn å være engstelig til tider, enten overfor en prøve på skolen, forbereder en viktig fotballkamp eller dans recital eller pakking for en tur til et nytt sted, barn med angst irritere over tanker, situasjoner og muligheter som ellers ikke fortjent til et nivå av bekymring. Et barn med angst kan bekymre overdrevet over hennes faglige prestasjoner når hun allerede er på toppen av sin klasse.

Fysiske symptomer

Barn med angst kan oppleve fysiske symptomer på sykdom, for eksempel magesmerter, muskel ubehag eller andre fysiske tegn på stress.

Frykt for Separation

Selv om det er normalt for små barn å bli skremt ved tanken på å bli skilt fra foreldre, omsorgspersoner eller kjente steder, en ungdom som fortsatt stiller overdrevent klengete tendenser kan ha oppstått et symptom på angst. Dette problemet kan holde et barn fra å sove om natten, eller det kan også føre til en irrasjonell frykt for å miste en glad til sykdom eller død.

Phobia

Barn som lider av angst kan også lider av en fobi, for eksempel en ekstrem frykt for tordenvær, lukkede rom, høyder eller sosiale situasjoner. Et barn med en fobi vil gå langt for å unngå at situasjonen eller objektet.

Panikkanfall

En av de mest ekstreme og om symptomer på angst hos barn er et panikkanfall. Et panikkanfall kan bringes videre av bekymring, et møte med en fobi, eller ingenting spesielt. Det kan føre til både en fysisk og psykisk reaksjon. Fysiske symptomer inkluderer en racing hjerterytme, skjelving, kvalme og svette; en psykologisk reaksjon kan inkludere en lammende og irrasjonell frykt for døden.