adcov.com

Symptomer på rotavirus i et barn

Den rotavirus er et virus som vanligvis påvirker innvollene hos et barn. Omtrent 600.000 barn dør av dette viruset per år og de fleste barn kontrakt det før fylte 3. Symptomene er vanligvis svært mild og viruset går ubestemte mange ganger. I andre tilfeller kan symptomene være mer alvorlig og kan være farlig hvis den forblir ubehandlet.

Diarrhrea

Den mest utbredte symptom assosiert med Rotavirus er diaré. Det er vanligvis svært vassen og har en rask innsett. Det kan fortsette i et par dager.

Magesmerter

Smerte assosiert med diaré i form av mage kramper eller sårhet kan forekomme med rotavirus. Smerte kan også komme sammen med symptom for brekninger som ofte oppstår med dette viruset.

Dehydrering

De mest alvorlige tilfellene av Rotavirus er ledsaget av dehydrering. Dette er et resultat av diaré og oppkast. Det er veldig viktig (som med alle magen bug) for å gjøre et forsøk på å holde væsker i barnet. Ditt barns barnelege kan anbefale å bruke en electrolye drikke som Pedialyte, som hjelper med dehydrering fra sykdom.

Fever

En feber oppstår vanligvis hos barn med rotavirus og kan fortsette i noen dager. Ved feber blir ledsaget av hallusinasjoner, hvis feber når en temperatur på 104 eller høyere, eller hvis feber brytes ikke i løpet av en 24-timers periode, kontakt med en lege umiddelbart.

Fatigue

Rotavirus kan være en svært taxing sykdom til et barns kropp. Lite eller ingen matinntak oppstår vanligvis på grunn av magerelaterte symptomer slik at et barn vil ha svært lavt energiforbruk. Hvor lang tid det vanligvis tar å komme over de første symptomene på Rotavirus er om to dager. Etter det, kan det ta enda et par dager med hvile for å samle krefter.