adcov.com

Sun sikkerhetsarbeid for Kids

Barna ofte leke ute uten å betale oppmerksomhet til å ta sol sikkerhetstiltak. Det er viktig at barna lærer om solen sikkerhet for deres langsiktige helse. Hudkreft påvirker mennesker av alle raser og aldre, og litt forebygging går en lang vei. Følgende aktiviteter vil bidra til å lære om hva som kan gjøres med barna for å beskytte seg mot solen.

Solkrem

Be hvert barn til å ta med en flaske solkrem hjemmefra. Gi blankt papir og fargestifter og be barna tegne et bilde av sine flasker solkrem. Forklar at solkrem hjelper huden vår å holde seg frisk og ikke bli syk av å være i solen for mye. Etter kunst og håndverk tid, har barna satt på solkrem og gå en tur i solen sammen.

Parade of Hats

Samle en samling av dumme barnas hatter. De kan bli funnet billig på sparsommelighet butikker og dollar butikker. Antall hver lue, deretter plassere tilsvarende tall under setene av stolene barna sitte i. Spør barna å sjekke under sine plasser og å bære lue med samme nummer. Ta barna ute på en parade for å vise frem sine nye dumme hatter. Sørg for å snakke om hvordan hatter bidra til å holde våre scalps fra å bli skadet av solen, samt bidra til å holde solen av våre ansikter.

Movie Star Solbriller

Be barna ta med solbriller, så har dem spore sine solbriller på blankt papir. Gi fargestifter, tusjer, glitter og mer slik at de kan dekorere sine egne filmstjerne solbriller. Snakke om viktigheten av UVA og UVB beskyttelse i solbriller og hvordan denne beskyttelsen holder våre øyne fra å bli skadet av solen. Få barna til å bære sine solbriller og hodet utenfor for noen eventyrstund i solskinnet.

Klær som Sun Protection

Når været ikke er for varmt, kan klær brukes for å beskytte huden mot solen. Snakk med barna om bruk av badedrakt cover-ups og lange ermer når det er hensiktsmessig for å beskytte huden mot solen. Du kan også nevne at de kan be sine foreldre om å kjøpe spesielle sol-blokkerende klær. Be barna å kle dukker i klær som ville beskytte dem mot solen, så har dem delta i kreativ lek, late som om deres dukker tilbringer en dag på stranden.