adcov.com

Sukker cravings hos barn

Sukker cravings hos barn kan tyde på en rekke forhold mer alvorlig enn en enkel søt tann. Priser på forhold knyttet til sukkerforbruket, inkludert type II diabetes og fedme, fortsette å stige jevnt og trutt. Den alvorlige virkningen av uregulert sukkerforbruket hos barn har gitt opphav til folkehelsetiltak over et bredt spekter av medisinske spesialiteter.

Foreldre bør ikke avfeie et barns uttalt tiltrekning til sukker som vanlig. Sukker cravings kan indikere en rekke alvorlige sykdommer og tilstander. Indulging sukker cravings kan skape eller forverre livstruende sykdommer. Barn som lider av sukker cravings bør undersøkes av en medisinsk fagperson som vil anbefale en passende handlingsplan. En barnelege kan også sortere gjennom noen myter om virkningene av sukkerforbruket hos barn.

Tannråte

Barn forbruker dietter med høyt sukker som følge av cravings ofte lider tannråte. The American Dental Association identifiserer sukkerholdig matvarer, spesielt drikkevarer, som en stor trussel mot barnas tannhelse. Indulging sukker cravings hos barn kan føre til irreversible skader på tenner og tannkjøtt.

Insulin Disorders

Sukker cravings er ofte forbundet med insulinforstyrrelser hos barn. Pubmed.gov, en amerikansk regjering helseinformasjon service, plasser mange komplikasjoner forbundet med insulinresistens (IR) hos barn. IR er en alvorlig tilstand som kjennetegnes ved forstyrrelser av insulin rolle i metabolismen. Sukker cravings er vanligvis forbundet med IR, men fordi dietter rike på sukker fremskynde utviklingen av lidelsen, er lider i alle aldre oppfordres til å begrense forbruket av søt.

Motstå trangen til å hengi er vanskelig for alle med en biologisk craving, men insulinresistent barn med regelmessig tilgang til sugared drikkevarer og høy-karbohydrat mat alternativer står overfor en alvorlig utfordring i å lage sunn mat valg. Fôring av sukker cravings hos barn med IR forverrer tilstanden og hastigheter utbruddet av IR komplikasjoner, blant annet diabetes, fedme, kvinnelig infertilitet, nyresvikt, og utallige mer dødelige eller invalidiserende tilstander.

ADHD

Holistisk behandling av Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) omfatter typisk diett modifisering for å redusere eller eliminere enkle karbohydrater som sukker. Foreldre og fagfolk rapporterer bedring i cravings og atferd med fjerning av sukker, men det er ingen vitenskapelige bevis som støtter en sammenheng mellom sukker og ADHD. US Centers for Disease Control and Prevention (CDC) navn sukkerinntak som en av de mest populære og ubegrunnede myter om ADHD. CDC advarer også om at rapporter om utvinning på grunn av endring av kosthold bør betraktes som "anekdotiske" og råder foreldre til å snakke med sine barns barnelege for fakta om pålitelige behandlingstilbud.

Candida

Foreldre oppfordres til å snakke med sine barns barnelege hvis cravings vedvarer. The Online Journal of American Association of Integrative Medicine viser sukker cravings som en sterk indikasjon på candida overvekst. Candida er en naturlig forekommende gjær som er uproblematisk i typiske mengder.

Når candida er forspist karbohydrater, som med en diett høy på sukker, blir det en infeksjon med en rekke alvorlige hjernen og kroppen symptomer. Sukker cravings resultat som den økende mengde Candida krever større, mer hyppige feedings. Syklusen avsluttes ikke uten inngrep, og vil til slutt føre til mer uttalte symptomer, inkludert fedme.

Fedme

Sukker cravings hos barn må kontrolleres for å hindre barndommen fedme. The American Academy of Pediatrics utstedt en policy statement oppmuntre barneleger å jobbe som samfunnsledere og bekjempe epidemien ved å hjelpe gjøre lite sukker og lite fett mat alternativer tilgjengelig for familier og barn. En forelder vilje til å motstå et barns craving kan bidra til å forhindre fedme og dens alvorlige komplikasjoner.