adcov.com

Strategier for å støtte barns fysiske utvikling

Barn utvikler på ulike priser. Mens noen er naturlig sent bloomers og noen er i forkant av kurven, er det ting foreldre og omsorgspersoner kan gjøre for å oppmuntre og støtte et barns fysiske utvikling.

Utviklingsmessige milepæler

Vær oppmerksom på de utviklingsmessige milepæler barnet ditt har oppnådd og hvilke du bør være ute etter i nær fremtid. Hver alder har sitt eget sett med milepæler, og vite hva de er vil hjelpe deg å vite hva du kan forvente fra barnet ditt. Unngå å skyve barnet til å gjøre mer enn han med rimelighet kan utviklingshemmede. Noen barn er naturligvis mer avanserte enn andre, men du kan ikke tvinge dette skal skje. Pushing utover grunn bare vil frustrere deg og barnet ditt.

Brutto motoriske ferdigheter

Gross-motoriske ferdigheter hjelpe barn flytte hele kroppen fra sted til sted. Oppmuntre barnet til å bevege seg fra ett sted til et annet ved seg selv fra en tidlig alder. For babyer, vil sette leker utenfor rekkevidde, men innenfor visning oppmuntre rulle og til slutt krypende. Småbarn bør oppmuntres til å gå så ofte som mulig som de praktiserer denne verdifulle liv ferdigheter. Eldre barn kan gå avstander, kjøre rundt en lekeplass eller idrettsplass, og klatre ting. Oppmuntre barnet til å leke utendørs hver dag, som de er mye mer sannsynlig å løpe og hoppe utenfor enn de er i huset.

Balanse og Koordinasjon

Balanse og koordinasjon er viktig for utvikling, men barna oppnå ferdigheter i dette området på svært ulike priser. Babyer som skyver opp på hender og knær bare å rocke heller enn crawl praktiserer disse ferdighetene. Eldre barn finpusse disse ferdighetene ved å delta i aktiviteter en slik turn, ridning og kampsport. Aktiviteter så enkelt som å spille fange, hoppe tau og spille paradis også bidra til å bygge balanse og koordinasjon.

Finmotorikk

Fine-motoriske ferdigheter krever kontrollert bevegelse av hender eller føtter, ofte referert til som øye-hånd koordinasjon. Oppmuntre babyer å gripe små gjenstander med fingrene. Hjelpe dem å lære hvordan å sette en ting inne i en annen og hente det. Eldre barn kan ta art eller håndverk klasser, lære å spille piano, eller spille idretter som tennis eller volleyball å utvikle og forbedre disse ferdighetene.

Ernæring

Riktig ernæring gir barna energi til å utvikle seg og vokse. Konsentrere seg om familien ernæring og lede ved eksempel. Begrense sukker, salt og fett inntaket; fokuserer i stedet på frisk frukt og grønnsaker og magre proteiner. Planlegge minst fem måltider hver uke som er familiens måltider. Alle er hjemme, spise sammen ved bordet og snakker. Denne fremgangsmåten kan være vanskelig hvis familien er vant til en annen rutine; vil imidlertid barn i familier som ser hva de spiser og spiser sammen utvikle riktig i sin ungdom og ta en sunn tilnærming til mat i sitt voksne liv.

Spille sammen

Barn lærer mer fra hva deres omsorgspersoner gjøre enn fra hva deres omsorgspersoner sier. Du må være villig til å gjøre de tingene du spør barnet ditt å gjøre. Hvis du trenger barnet ditt å leke ute for en time om dagen, må du gjøre det samme. Dette er en mulighet til å bygge relasjoner og familieforbindelser med barnet ditt ved å tilbringe tid med ham. Barnet er også mye mer sannsynlig å kjøpe seg inn i ideen om fysisk aktivitet hvis det er en prioritet for hele familien, snarere enn noe barna "må" gjøre. I tillegg vil leke med barna dine hjelpe dem å se at fysisk aktivitet er gøy. Denne oppfatningen vil hjelpe dem å fortsette sunn utvikling og fremme sunne vaner hele livet.