adcov.com

syndrom cyklopa

Jak rozpoznać syndrom Slipping Rib

Jak rozpoznać syndrom Slipping Rib


Poślizgnięcia Rib Syndrome jest bolesne warunkiem, naśladując atak serca. Dowiedz się o krokach w diagnozowaniu tej choroby i ostrzeżenia szukać, że może odróżnić ataku serca i poślizgu zespołem piersiowej.

Instrukcje

1 Szukajcie wykwalifikowanego lekarza, kręgarz lub ortopedy.

2 Powiedz im objawy, jest tak precyzyjny, jak można być, aby uzyskać dokładną diagnozę.

3 Zapytaj o USG żeber lub mieć lekarz palpitate regionie, głównie region nadmorski i nadbrzuszu, sprawdzanie wszelkich nieprawidłowości lub poślizgu. Jeśli obszar jest przetargu można wykryć lub skurcze mięśni, zespół żebra będzie poślizgu najbardziej prawdopodobne jest rozpoznanie.

4 Gdy zdiagnozowano, zapytać o ćwiczenia, aby pomóc wzmocnić nadmorski obszar, w którym znajdują się żebra.

5 brać leki przeciwzapalne w celu zmniejszenia obrzęku i stanu zapalnego regionu międzyżebrowej i ograniczyć aktywność wysiłku skupiającego dotkniętych żebra.

Wskazówki

 • Kształcić. Zapytaj lekarza wszystko o poślizgu zespół żebra i rzeczy, które trzeba uważać lub ograniczenie.
 • Raz, że jest wyjaśnione, wzmocnić region nadmorski z prostych ćwiczeń proponowanych przez lekarza.
 • Poślizgnięcia zespół żebra zazwyczaj wpływa na 8, 9 i 10 żeber.
 • Costochondritits, podobny stan, zwykle wpływa na mięśnie podszewka 11 i 12 żeber - jeśli nadmiernie aktywowane podczas ćwiczeń, może spowodować skurcze mięśni i tkliwość.
 • W przypadku poślizgu zespół żebra jest ciężka, może być wymagane bloki nerwowe lub chirurgii.

Skulder impingement syndrom Alternative Cures

Skulder impingement syndrom er vanlig i mange idrettsutøvere. Det er forårsaket når rotator cuff og skulderblad gni sammen gjentatte ganger; betennelse i sener eller sekker i dette området kan føre til intens smerte og begrenset mobilitet. Hvis den ikke behandles, kan skulder impingement syndrom føre til en revet rotator cuff, som kan kreve kirurgi. Unn syndromet godt og tidlig for å hindre varig skade.

Grunnleggende tips

Skulder impingement syndrom er oftest forårsaket av repeterende bevegelser. Lider bør hvile armen lider av SIS for å hindre ytterligere skade fra å bli gjort. Avstå fra repeterende aktiviteter som ball kasting eller tennis slag.

Når skaden først inntreffer og hevelse og smerte er intense, avstå fra å utføre enhver oppgave som krever albuen til å gå over skuldernivå. Dette omfatter alle løfte over hodet.

I de fleste tilfeller vil de aktivitetene du bør unngå forårsake smerte når du prøver dem. En god regel: om det gjør vondt, ikke gjør det før skulderen er helt leget.

Medisin og ledelse

Steroide anti-inflammatoriske medisiner, som ibuprofen, vil redusere smerte og hevelse. Å ta disse medisinene regelmessig (per lege eller produktveiledning) vil lette smerter nesten umiddelbart. Men for å sikre at medisinen har tid til å redusere betennelse, bør du bo på en vanlig diett av anti-inflammatorisk medisin i minst åtte uker.

Behandling av skulder impingement syndrom med kjøleelementer effektivt kan lindre smerter og betennelser. Påfør en ispose i 20 minutter av gangen, minst tre ganger per dag, for å minske hevelse og redusere smerte.

Stretching den skadde skulderen er viktig for å bistå med å få hele spekteret av bevegelse tilbake i området. Strekk armen over kroppen din forsiktig; aldri skubbe eller sprette den skadde området mens stretching, kan du forverre en skade.

Når du begynner å få omfanget av bevegelse tilbake, strekke armen bakover, løfte albuen ved siden av hodet. Dette vil strekke rotatorcuffen og andre skulder muskler og bidra til å øke omfanget av bevegelse. Igjen: Hvis denne aktiviteten fører til smerte, slutte å gjøre det før du skader skulderen din videre.

Strekker seg i varmt vann vil øke mobiliteten, så varmen løsner muskler.

Advarsler

For de fleste skulder impingement syndrom skader, medisin, is, hvile og strekke alene vil lindre smerter og betennelser. Hvis symptomer, inkludert hevelse og smerte, ikke reduserer etter to uker med anti-inflammatorisk medisin og strekker alene, bør du oppsøke lege. Legens kan anbefale kortison skudd, og kan være lurt å gjøre en full undersøkelse for å være sikker på at du ikke har revet en rotator cuff.

Om Cushing sykdom syndrom

Cushings sykdom er en stoffskiftesykdom som påvirker binyrene. Binyrene produsere flere forskjellige hormoner inkludert adrenalin, corticosterone, aldosteron og hydrokortison (også kjent som kortisol). I Cushings, binyrene over-produsere hormonet kortisol.

Hva er Kortisol?

Kortisol er ansvarlig for å regulere blodtrykket, glukose metabolisme, immunforsvar, insulinfrigjøringen og inflammatorisk respons. Det er også kjent som "stresshormon" fordi det styrer kroppens "fight or flight" reaksjon på stress.
I normale mennesker, kortison nivåene er høyere i morgen og lavere ved slutten av dagen. Hos personer med Cushings sykdom og Cushings syndrom, nivået forblir unaturlig høye hele dagen.

Årsaker

Cushings syndrom og Cushings sykdom er to separate lidelser. Begge involverer en økning av kortisol i kroppen, men hver har forskjellige årsaker.
Cushings syndrom er vanligvis det symptom på en annen sykdom eller lidelse. De vanligste årsakene til Cushings syndrom er langvarig bruk av p-steroid medisiner, som prednison, og Cushings sykdom. Kreft eller utvekster på binyrene er en annen, mindre vanlig, årsak Cushings syndrom.
Cushings sykdom er vanligvis forårsaket av en svulst på hypofysen, som styrer binyrer 'produksjon av kortisol. Som hypofysen svulsten vokser, irriterer det kjertelen forårsaker det å frigjøre mer av hormonet som stimulerer binyrene. De fleste svulster i hypofysen er ikke-kreft, men de kan føre til blindhet hvis de blir for store.

Symptomer

Det vanligste symptomet på Cushings syndrom er samlingen av fettlagre i torso, øvre rygg, nakke og ansikt. Dette resulterer ofte i en avrundet, eller måneformet, ansiktet og utseendet til en "buffalo hump" på øvre del av ryggen. Andre symptomer inkluderer muskel svakhet, tretthet, tynn, lett-lettere skadet hud, uregelmessig menstruasjon, forhøyet blodsukker, bentap og depresjon. Noen av symptomene ligne andre lidelser, som gjør Cushings sykdom og syndrom vanskelig å diagnostisere.

Diagnose

Flere forsøk eksisterer for å diagnostisere både Cushings sykdom og Cushings syndrom og ofte flere tester som er nødvendig for å få en definitiv diagnose. De tre mest vanlige testene er; 24-timers gratis Urin Kortisol Test, midnatt Plasma Kortisol og Late-Night Spytt Kortisol Test, og lavdose Dexamethasone Suppression Test (LDDST).
Den 24-timers gratis Urin Kortisol Test måler urin nivåer av kortisol over en 24-timers periode. Flere samlinger er tatt i denne perioden og nivåer høyere enn 50 til 100 mikrogram per dag kan tyde på Cushings. Imidlertid kan ulike laboratorier bruker ulike testmetoder, slik at resultatene kan variere.
The Midnight Plasma Kortisol og Late-Night kortisol Test måler blod kortisol. Kortisolnivå er vanligvis lavere om natten så en lesning av mer enn 50 nanomoles per liter kan tyde Cushings. Denne testen krever en 48-timers sykehusopphold.
Med LDDST, er en lav dose av deksametason tatt, gjennom munnen, hver sjette time i to dager. Urin samles en gang før stoffet er tatt og målt for kortisol. Urin samles deretter flere ganger på hver dag av testen for en sammenligning. Deksametason fører kortisolnivåer for å slippe, så hvis nivået ikke klarer å slippe i løpet av testen, kan det tyde på Cushings. Den LDDST kan ikke vise kortisol endringer i mennesker med stress, depresjon, forhøyede østrogennivåer eller akutt sykdom, og kan vise en falsk-positiv for Cushings.

Behandling

Hvis Cushings syndrom skyldes en Pituitary tumor, vil leger ofte forsøker å fjerne svulsten og behandle pasienten med kortisol-lignende medikamenter inntil deres normale nivåer utjevnes. Denne operasjonen har en 80 prosent kur rate. Hvis operasjonen mislykkes, eller ikke kan utføres, deretter strålebehandling er et annet alternativ. Strålebehandling varer vanligvis ca seks uker med om en 40 til 50 prosent suksessrate. Medikamentell behandling er et annet alternativ, og det finnes flere stoffer som hemmer kortisol produksjonen, inkludert mitotane, ketokonazol, metyrapone og aminoglutetimid. Hvis tilstanden er forårsaket av kreft, spesialister fjerne kreftvev og starte et kurs for kjemoterapi.

Metabolsk syndrom og fedme

Fedme er en av de største epidemiene i USA Millioner av amerikanere er overvektige, og like mange nærmer seg eller fedme. For å bekjempe tilstanden, er det viktig å kjenne og forstå de ulike faktorer assosiert med fedme. Metabolsk syndrom er en gruppe av risiko som faktor i ett individ. Risikoene forbundet med metabolsk syndrom, så er det viktig å søke medisinsk hjelp for å behandle problemene knyttet til den.

Hva er Metabolsk syndrom

Metabolsk syndrom er en karakterisert gruppe av risiko forbundet med metabolismen som er funnet i én person. Disse faktorene omfatter abdominal fedme, høyt blodtrykk, insulinresistens, pro-inflammatorisk tilstand (en forhøyet C-reaktivt protein i blodet) og aterogene dyslipidemi (blodfettforstyrrelser, høyt kolesterol).

Risiko

De som har blitt diagnostisert med metabolsk syndrom har spesiell risiko for koronar hjertesykdom, sammen med forskjellige andre sykdommer forårsaket av oppbygging av plakk innenfor veggene av arteriene. Slike sykdommer inkluderer slag og perifer vaskulær sykdom og type 2 diabetes. Det er mange personer diagnostisert med metabolsk syndrom i USA og mange flere mennesker blir diagnostisert med det hele tiden. Så langt er det rundt 50 millioner mennesker som har metabolsk syndrom.

Den øverste risikoer knyttet til denne tilstanden er abdominal fedme og insulinresistens. Når kroppen din er motstandsdyktig mot insulin, betyr det at kroppen din ikke er i stand til å bruke insulin effektivt - det er en generell stoffskiftesykdom. Noen ganger er metabolsk syndrom kalles insulinresistens syndrom.

Andre faktorer

Noen av de andre tilstander forbundet med metabolsk syndrom er fysisk inaktivitet, aldringsprosessen, genetisk predisposisjon og hormonell ubalanse. Det er noen personer som er genetisk disponert for insulinresistens. Deretter med en kombinasjon av andre ervervede faktorer kan bidra til utbruddet av insulinresistens, så som inaktivitet og overflødig fett. Mange av menneskene som utvikler dette har abdominal fedme. Så langt er de molekylære nivåer ikke fullstendig kjent mellom metabolske risikofaktorer og insulinresistens.

Diagnose

Det er ingen organisert system eller kriterier for diagnostisering av stoffskiftesykdom ennå, men kriteriene gitt av National Cholesterol Education Program, eller NCEP, brukes mye. Det anbefales at tre eller flere av de følgende komponenter som befinner seg i en pasient (i henhold til American Heart assosiere og National Heart Lung and Blood Institute):
• Forhøyet livvidde (over 40 inches i menn og over 35 inches i kvinner)
• Forhøyet blodtrykk
• Forhøyet glukose
• Redusert HDL kolesterol (godt kolesterol)
• Forhøyede triglyserider

Behandling

Behandling som brukes til å behandle og administrere langsiktig og kortsiktig metabolsk syndrom inkluderer vekttap, økt fysisk aktivitet og sunne matvaner.

Symptomer og Diagnose av metabolsk syndrom

The American Heart Association rapporterer at minst 50 millioner voksne i USA har metabolsk syndrom, en tilstand som påvirker ikke én, men flere områder av kroppens stoffskifte. Folk som har flere metabolske problemer har større risiko for å utvikle hjertesykdommer og diabetes eller å ha et hjerneslag. Rutinemessig testing og fysisk eksamener kan oppdage symptomer på metabolsk syndrom og føre til riktig behandling.

Body Shape

Ett av tegnene på metabolsk syndrom er å være overvektige, spesielt å ha en tung overkropp. Folk som er beskrevet som å være formet som et eple kan ha metabolsk syndrom.

Blood Pressure

Høyt blodtrykk, i forbindelse med andre metabolske faktorer, kan være et symptom på metabolsk syndrom.

Triglyserider

Personer som har metabolsk syndrom har ofte høye triglyserider, en type fett i blodet. For å bli betraktet som et symptom på metabolsk syndrom, høye nivåer av triglyserider korresponderer med lave nivåer av HDL.

Insulin

Insulinresistens, en tilstand der kroppen ikke kan bruke insulinet på riktig måte, er en viktig symptom på metabolsk syndrom. Personer som har metabolsk syndrom kan allerede ha diabetes eller være disponert for tilstanden.

Diagnose for menn

En rekke diagnostiske tester vil vise metabolsk syndrom hvis en manns midje er større enn 40 inches rundt og hvis hans HDL (godt kolesterol) måler lavere enn 40 mg / dL. Fastende glukose nivåer av over 100 mg / dL for både menn og kvinner kan tyde på metabolsk syndrom.

Diagnose for kvinner

Metabolsk syndrom kan være diagnosen for kvinner som waistlines måle 35 inches rundt eller mer. Triglyseridnivåer av under 50 mg / dl kan bidra til diagnose. Blodtrykk over 130/85 for både menn og kvinner kan også indikere metabolsk syndrom.

Hvordan unngå mat som gjør Metabolsk syndrom Worse

Metabolsk syndrom er en gruppe av symptomer som, når de opptrer sammen, viser en økt risiko for koronarsykdom, hjerneslag og type 2 diabetes. Den mest åpenbare symptomet er fedme, spesielt rundt midsection. Dette symptomet, kombinert med høyt blodtrykk, høyt blodfett (triglyserider), lave nivåer av HDL kolesterol (high-density lipoprotein) og insulinresistens, utgjør det metabolske syndrom risikofaktor gruppe. Den beste måten å administrere metabolske syndrom er å gå ned i vekt. Sammen med trening, endring av kosthold og spisevaner er en viktig del av denne prosessen.

Instruksjoner

Hva du skal spise, hva du skal unngå

1. Redusere eller eliminere raffinert korn, bearbeidet kjøtt, stekt mat, rødt kjøtt, egg og brus fra kosten, ifølge The University of Minnesota School of Public Health.

2 Begynn å legge høy-fiber grønnsaker, magert kjøtt, fisk, helkorn og magre meieriprodukter i kostholdet ditt. The Mayo Clinic anbefaler Dietary Approaches to Stop Hypertension (DASH) diett og Middelhavet Diet som to gode måter å begynne å planlegge sunnere måltider.

3. Spis frokost. Dette er en fin måte å hindre unødvendig snacking på junk food senere på dagen.

4 Pack sunne lunsjer og snacks. Dette vil hjelpe deg å unngå fristelsen og spise fet mat.

5 Sett brus med te eller smakstilsatt vann. Forskere mener selv diett brus kan forverre metabolsk syndrom, så dessverre brus vil måtte gå.

Hint

 • Drikk rikelig med vann. Bor riktig hydrert er avgjørende for å redusere cravings og ønske om å snack.
 • Før du starter noen ny diett, fitness eller ernæring program konsultere legen din.

Metabolsk X syndrom

Metabolsk X syndrom er en samlebetegnelse for en pasient som presenterer med flere forhold som setter dem i fare for hjertesykdom og diabetes.

Insulinresistens

Insulinresistens oppstår når kroppens vev blir mindre mottakelig for insulin, et viktig hormon som regulerer hvordan kroppens celler bruker sukker til energi. Insulinresistens er ofte en forløper til type 2 diabetes.

En person kan bli stemplet som insulin resistente da hennes fastende blodsukkernivået er mer enn 115 mg / dl.

High Blood Pressure

En annen markør for metabolsk X syndrom er høyt blodtrykk, eller hypertensjon. En pasient anses å være hypertensive når hans blodtrykk gjennomsnitt 140/90 eller høyere.

Pasienter med metabolsk X syndrom stede med høyt blodtrykk i de fleste tilfeller.

Høye triglyserider og lavt HDL kolesterol

Triglyserider er en type fett i blodet som bidrar til hjertesykdom. Pasienter med metabolsk X syndrom ofte har høye nivåer av triglyserider; vanligvis høyere enn 200 mg / dl.

Pasienter vanligvis med lav "gode", eller HDL (high-density lipoprotein) kolesterol. Readings mindre enn 40 mg / dl for menn og 50 mg / dl for kvinner anses å være for lav.

Abdominal fedme

Pasienter med metabolsk X syndrom stede med abdominal fedme eller store mengder fett i mageregionen.

Pasienter med Metabolsk X er ofte overvektige eller fete som et hele, men i særdeleshet, er det sannsynlig å være overdreven størrelse på midtpartiet.

Årsaker

Den eksakte opprinnelsen Metabolsk X syndrom er ukjent, men en genetisk kobling er etablert. Hvis en direkte slektning har Metabolsk X eller symptomer på det, deres barn eller mer sannsynlig at lider av det også.

En diett høy i mettet fett og raffinert sukker kan også bidra til forekomsten av metabolsk X syndrom.

Behandling

Den beste måten å behandle Metabolsk X syndrom er gjennom et sunt kosthold og mosjon.

En diett rik på hele korn, fiber, magert kjøtt og meieriprodukter og masse friske grønnsaker og frukt, sammen med rikelig cardio trening, kan bidra til å behandle Metabolsk X syndrom.

Medisiner er også foreskrevet for å behandle symptomer på metabolsk X, slik som høye triglyserider, høyt blodtrykk og høyt blodsukker.

Leverfunksjon og metabolsk syndrom

Metabolsk syndrom er en medisinsk tilstand som gir pasienter med risiko for hjerte-og karsykdommer, inkludert risikoen for hjerneslag og hjerteinfarkt. Det er en sammenheng mellom leverfunksjon og metabolsk syndrom.

Funksjoner av metabolsk syndrom

Metabolske syndrom er karakterisert ved pasienter som har minst tre av de følgende helsebekymringer: overvekt, ha høy triglyserid (a dårlig type fett) nivåer i blod, som har høyt blodtrykk, som har høyt blodsukkernivå, og som har lave nivåer av " gode "kolesterolet.

Leverfunksjoner

Leveren er ansvarlig for å utføre mange funksjoner avgjørende for god helse, inkludert regulering av kjemiske nivåer i blodet, hormonregulering, prosess næringsstoffer og vitale proteiner, avgiftning og eliminering av avfall, glukose konvertering og galle produksjon, blant mange andre.

Forholdet mellom nedsatt leverfunksjon og metabolsk syndrom

Unormalt i leveren som følge av ulike forhold, for eksempel fettlever og hepatitt, påvirker leverens evne til å sikre normale blodsukkernivået, og kan føre til en opphopning av fett og giftstoffer i organ vev og blodet. Fedme, fett bygge opp i blodet og unormale blodsukkernivået er symptomer på metabolsk syndrom.

Korrelasjon helsemessige forhold

The American College of Physicians publisert resultatene av to 2005 studier som korrelerer leverfeil og metabolsk syndrom. En konklusjon tyder på at pasienter metabolske syndrom er mindre sannsynlig å løse nedsatt leverfunksjon; den andre studien konkluderte med at metabolsk syndrom sterkt spår alkoholisk fettleversykdom (NAFLD).

Alkoholfrie fatty leversykdom og hypopituitarisme

The American Journal of Medical Sciences publisert konklusjonen i en studie som sier det er en økt forekomst av metabolsk syndrom og lever dysfunksjon knyttet NAFLD i hypopituitarisme.

Metabolsk syndrom Intervensjoner

Metabolsk syndrom er en tilstand som rammer opp til 25 prosent av den amerikanske befolkningen, ifølge det nasjonale hjerte lunge og blod Institute. Individene som er rammet av denne tilstanden har større risiko for å utvikle hjertesykdom. Behandlingstiltak er utformet for å redusere risikofaktorer som bidrar til dette syndromet.

Metabolsk syndrom

Metabolske syndrom er en tilstand i hvilken multiple metabolske ubalanser er til stede i kroppen. Disse ubalansene kombinert arbeid for å svekke kroppens generelle biokjemiske balanse og plassere individer i en større risiko for å utvikle hjertesykdom. Visse eksisterende forstyrrelser så som fedme, høyt blodtrykk, høyt kolesterolinnhold i blodet og insulinresistens er tilstander hvor metabolske ubalanser er tilstede. Jo mer risikofaktorer en person har jo større sjanse for å utvikle hjertesykdom.

Risikofaktorer

Metabolsk syndrom intervensjoner er ment å redusere virkningene av de underliggende risikofaktorer som bidrar til en personens tilstand. Risikofaktorer som følger denne tilstanden er alder, vekt og en familiehistorie med diabetes. Sannsynligheten for å utvikle metabolsk syndrom øker med alderen, som kroppslige prosesser begynner å bryte ned og bli mindre effektiv. Individer som bærer en kroppsmasseindeks på 25 prosent eller mer - som er tilfellet i fedme - har økt risiko, som overflødig fettreserver disponere kroppen til metabolske ubalanser. A personer med en familie historie som inkluderer type 2 diabetes eller kvinner som utvikler svangerskapsdiabetes når gravid også innebærer en økt risiko.

Diet

I mange tilfeller spiller en persons inntak en betydelig rolle i å skape metabolske ubalanser i kroppen. En modifisert diett diett er en intervensjon som arbeider for å redusere virkningene av underliggende risikofaktorer. Kostholdet inneholder lite mettet fett kan bidra til å bringe høyt kolesterol ned, samt redusere triglyseridnivåer som bidrar til overflødig fettreserver på kroppen. Hjerte sunn mat som korn, bønner, frukt og grønnsaker også bidra til å redusere kolesterolnivået og gir viktige næringsstoffer som trengs for sunn kropp metabolisme prosesser. Low-salt dietter er også anbefalt, spesielt i tilfeller hvor høyt blodtrykk er et problem.

Livsstilsendringer

Intervensjoner som arbeider for å bedre kroppens stoffskifte prosesser kan også innebære visse livsstilsvalg eller vaner. Personer som røyker sted en ekstra belastning på kroppens stoffskiftebalanse. Eliminere nikotin fra kroppen kan arbeide for å redusere kolesterolet og triglyserid nivåer og la hjertet til å motta nødvendig oksygen forsyninger. Metabolske prosesser er også forbedret når øvelsen rutiner bli en del av en persons daglige timeplan. Trening bidrar til å styrke bein og muskler strukturer og redusere vekten nivåer og blodtrykket opplesninger.

Medisinering Behandlinger

I tilfeller der kosthold og livsstil endringer gjøre lite for å redusere virkningene av risikofaktorer, kan medisiner være nødvendig for å gjenopprette kroppens metabolske balanse. Medisinering intervensjoner er rettet mot forholdene som bidrar til metabolsk syndrom. Personer med høyt kolesterol kan være foreskrevet statiner eller fibrat medisiner for å bidra til å redusere disse nivåene. Medisiner som brukes til å behandle høyt blodtrykk inkluderer diuretika og ACE-enzymer. Personer som er i en høy risiko for hjertesykdom kan være foreskrevet aspirin for å forebygge blodpropp i arteriene.

Hvordan gjenkjenne Tourettes syndrom

Tourettes syndrom, oppkalt etter Georges Gilles de la Tourette, er en lidelse preget av vokale og motoriske tics eller ufrivillige bevegelser som kan være kronisk eller kort sikt. Selv om de fleste forbinder Tourettes med stereotype eksempler på mennesker med ukontrollerbar banne og upassende snakke, sjelden ser lidelsen sånn. Tourettes har et bredt spekter av symptomer og alvorlighetsgrad og følgende trinn vil hjelpe deg å gjenkjenne disse tics i mennesker.

Instruksjoner

1. Vit at tics er ufrivillige bevegelser som kan inkludere å blinke, hoste, clearing ens hals eller snufset. Motoriske tics involverer bevegelse mens vokale tics involverer lyd fra munn, nese eller hals. Dette kan omfatte echolalia (ekko andres ord), coprolalia (banne eller bruke sosialt uakseptable ord eller setninger) eller palolalia (repetisjon av ens egne ord). Tics kan vanligvis bli kontrollert, men det er et sterkt behov for å utføre dem, og de reduserer spenningen når utført.

2. Forstå at folk flest kan undertrykke sine tics for en stund, som i skolen eller på et tannlegekontor. Vanligvis tics bli verre etter at de er undertrykt som mange mennesker føler et behov for å frigjøre sine symptomer. De fleste tics vises i barn 5 til 7 år gamle, men de kan begynne hos personer som er like gammel som 18. Tics er på sitt verste fra alderen 8 til 12 og så er det vanligvis en forbedring.

3 Kjenn forholdene knyttet til Tourettes syndrom. Obsessive Compulsive Disorder (OCD) og Attention Deficit Hyperactive Disorder (ADHD), lærevansker og søvnforstyrrelser er ofte til stede med Tourettes. Det er anslått at bare om lag 40 prosent av pasientene har Tourettes alene.

4 Forstå at de fleste tilfeller av Tourettes kjøre i familier, med en forelder som har en 50 prosent sjanse for å ha et barn med syndromet, men ikke alle barn som arver genetisk predisposisjon vil ha symptomer. Menn er mye mer sannsynlig å ha Tourettes. Det antas at noen typer av OCD er relatert og ADHD kan også være.

5 innse at folk flest med Tourettes leve normale liv og har normal intelligens. Selv om det ikke er no cure, kan de fleste eller alle symptomer styres med behandling. Utdanning av pasienten og deres familie har vist seg å gå en lang vei mot å lindre symptomer. Terapeutiske behandlinger inkluderer atferdsterapi, kognitiv terapi og andre psykologiske terapier, inkludert medikamentell behandling. Prøv naturlige behandlingsformer som yoga, avspenningsteknikker, biofeedback eller trening som har vist seg svært nyttig for noen mennesker.

6 Hvis du mistenker at du eller et familiemedlem har Tourettes syndrom, skrive ned alle dine symptomer og atferdsproblemer, samt hva som skjer med deg på tider disse vises. Ha en liste over disse og legg merke til hvor ofte de forekommer.

Hint

 • Gjør en avtale med en lege først, og har en fullstendig fysisk som mange andre forhold dele disse symptomene. En behandlingsplan må individualiseres, men med tid, kan de med Tourettes leve problemfritt liv.

Hvordan få medisinsk hjelp for et barn med Down syndrom

Barn med Down syndrom har en rekke medisinske behandlingsbehov som stammer fra syndromet. Mange nye foreldre til barn med Down syndrom finne seg overveldet av problemene og utfordringene de står overfor. Men fordi så mange familier har møtt Down syndrom, det er mange utsalgssteder for kvalitet medisinsk behandling av barn med Downs syndrom.

Instruksjoner

1 Evaluer ditt barns spesielle behov. Barn med Down syndrom står overfor en rekke medisinske problemer. En av de mest betydningsfulle og truende er medfødt hjertefeil, som rammer omtrent halvparten av Down syndrom befolkningen. Bortsett fra hjertefeil, barn med Downs syndrom er utsatt for øye og øre problemer, i tillegg til mer generelle sykdommer.

2 Finn en allmennlege eller barnelege for barnet ditt. En GP eller barnelege som kan bli kjent med en Down syndrom barns spesifikke medisinske tilstand vil bidra til å finne riktig behandling for barnet. Dessuten vil en lege som forblir involvert med barnets helse legge til en personlig element og høyere nivå av omsorg til barnets behandling.

3 Plugg inn i et støttenettverk. Et nettverk av foreldre som omhandler medisinske problemstillinger knyttet til barn med Downs syndrom vil gi om å få god behandling for et barn uvurderlig real-life råd og strategier. De fleste støttenettverk er lokale, så snakke med en barnelege eller sosialarbeider for å finne en god gruppe for foreldre til barn med Downs syndrom.

4 Meld barnet tidlig intervensjon. Det er mange programmer som behandler barn med Downs syndrom med fysioterapi, trening, psykologiske og pedagogiske tjenester. Fagfolk som jobber med barn med Downs syndrom er ekspert på å identifisere og finne rask behandling for problemer forårsaket av Down syndrom.

5 Dra nytte av offentlige tjenester. I USA er Down syndrom barn garantert ressurser under Personer med funksjonshemminger opplæringsloven (IDEA). Fagfolk som arbeider med ideen programmet vil bidra til å støtte deg og finne ressurser og behandling for barn med Downs syndrom. Undersøke andre programmer og ressurser som kan hjelpe deg i omsorg for et barn med Down syndrom.

Jak rozpoznać Syndrome Przyczyny Tourette'a

Jak rozpoznać Syndrome Przyczyny Tourette'a


Podczas gdy prawdziwą przyczyną syndromu Tourette'a jest nieznane, istnieją silne dowody na to, że zarówno czynniki środowiskowe i dziedziczenie wchodzą w grę. Zespół Tourette'a, zaburzenia neurologiczne, które powoduje zarówno wokalnych i ruchowych tiki, może być nawet trudne do rozpoznania, ponieważ objawy są często ignorowane lub błędnie. Czytaj dalej, aby dowiedzieć się więcej o tym, jak rozpoznać Syndrome przyczyn Tourette'a.

Instrukcje

1 Należy zauważyć, że podczas gdy osoby z zespołem Tourette'a ma 50 procent szans na przekazanie go do jednego z jej dzieci, to jest zespół, który wykazuje zmienną ekspresję, co oznacza, że osoba może nieść gen nie wykazując żadnych objawów. To jest jeden z powodów, czasem jest to trudne do określenia pochodzenia przez dziedziczność Tourette'a.

2 Sprawdzić, zaburzeń obsesyjno-kompulsywnych w historii rodziny osoby, która została zdiagnozowana z zespołem Tourette'a. Często, te dwa warunki są połączone razem na poziomie genetycznym.

3 Rozpoznawanie czynników środowiskowych, które mogą wpływać na nasilenie objawów z ludzi, którzy mają zespół Tourette'a. Podczas gdy środowisko nie może w rzeczywistości powodować syndrom Tourette'a, to może pogorszyć się nasilenie tików tworząc nadmierne naprężenia na jednostkę. Ponadto, diety, ekspozycji na toksyny i zanieczyszczeń, chorób wieku dziecięcego i zakażeń i czynników psychospołecznych, wszystkie zostały pokazane mieć wpływ na ciężkości zespołu Tourette'a.

4 Zbadaj aktualnych badań, która wskazuje, że może istnieć związek między zespołem i zakażeń paciorkowcami, takich jak anginy Tourette'a. Sprawdź oficjalną stronę dla Tourette Syndrome Association więcej aktualizacji badawczych. Zobacz sekcję poniżej środki na link.

5 Śledzić obecnych badań wykazujące że zespół Tourette'a jest związana w kilku innych stanach medycznych, takich jak zaburzenia obsesyjno-kompulsyjne (OCD), zaburzenie z deficytem uwagi (ADD) i zaburzenia z deficytem uwagi (ADHD). Strona internetowa Stowarzyszenia na syndrom Tourette'a jest doskonałym źródłem linków do badań medycznych i badań.

Wskazówki

 • Płeć ma znaczenie w nasilenia zespół Tourette'a, ze mężczyźni na ogół wykazuje więcej tików wokalnych i ruchowych, niż kobiet.
 • Niewłaściwej diagnozy zespołu Tourette'a może w rzeczywistości obejmować się poważniejsze schorzenia takie jak astma, padaczka, ciężkie alergie lub nawet zatrucia tlenkiem węgla. Zawsze uzyskać drugą opinię po otrzymaniu diagnozy zespół Tourette'a.

Jak rozpoznać syndrom końskiego ogona

Jak rozpoznać syndrom końskiego ogona


Cauda eąuina syndrome jest poważną chorobą, która obejmuje kompresję znajdujących się w rdzeniu kręgowym korzeni nerwowych. Cauda eąuina syndrome może być spowodowane przez kilka rzeczy - uraz rdzenia kręgowego, guzy kręgosłupa, zakażenia lub przepukliny dysku. Zespół końskiego ogona może spowodować trwałe uszkodzenie jelit i paraliż u pacjentów. Jeśli podejrzewasz, że masz zespół końskiego ogona, należy skontaktować się z lekarzem od razu.

Instrukcje

1 Zwróć uwagę na ból w plecach i nogach. Czujesz ból, zwłaszcza w dolnej części pleców. Ból w nogach zazwyczaj promieniuje w dół od dolnej części pleców.

2 Zbadaj swoje inne objawy. Osoba z zespołem końskiego ogona ma również problemy z układem moczowym i zaparcia. Można również zauważyć, drętwienie w obrębie miednicy i odbytnicy obszarach ciała.

3 Zadzwoń do lekarza od razu. Jeśli masz silny ból i doświadczenia kilku innych objawów zespołu końskiego ogona, trzeba skontaktować się z lekarzem od razu. Jeśli lekarz jest niedostępny, iść na pogotowie.

4 Pozwól lekarza do oceny objawów. Lekarz najpierw zrobić badanie lekarskie, aby sprawdzić swój refleks i zdolność do odczuwania bólu.

5 Pobierz badania radiologiczne wykonane. Rentgenowskie i MRI są wykorzystywane do sprawdzenia korzeni nerwowych i znaleźć te, które są skompresowane. Lekarz wykorzystuje te wyniki w celu uzyskania ostatecznej diagnozy i zaplanować leczenie.

Wskazówki

 • Możliwe są inne przyczyny objawów związanych z zespołem końskiego ogona. Częściej pacjenta zdiagnozowano przepukliny dysku lub zwężenie kanału kręgowego.
 • Chcesz dostać zdiagnozowany zespół końskiego ogona w ciągu dnia lub dwóch objawów występujących. To zwiększa szansę na dokonanie pełnego zwrotu.

Jak wybrać Tourette'a Leki Syndrome

Jak wybrać Tourette'a Leki Syndrome


Podczas gdy osoby cierpiące na syndrom Tourette'a wiele są w stanie kontrolować tego schorzenia neurologicznego przez prostych technik modyfikacji i zachowania w diecie, bardziej ciężkie przypadki mogą wymagać leków na receptę. Konsultując się z lekarzem lub pracownikiem służby zdrowia, powinieneś być w stanie wybrać odpowiedni Tourette'a Syndrome leki, aby pasowały do ​​stylu życia. Czytaj dalej, aby dowiedzieć się więcej na temat jak wybrać Tourette'a Syndrome leków.

Instrukcje

1 Prowadź dziennik dokumentujący wszystkie tiki ruchowe i wokalne wykazywanych przez osoby z zespołem Tourette'a, uważając, aby zwrócić uwagę na porę dnia, częstotliwości i intensywności tików, jak również jedzenie spożywane w tym dniu. To pomoże lekarzowi w celu ustalenia ewentualnych wyzwalaczy dla twojego zachowania, które mogą być wyeliminowane bez użycia leków.

2 skonsultować się z lekarzem lub pracownikiem służby zdrowia, aby omówić plan leczenia odpowiedni dla Ciebie. Większość lekarzy będzie próbował unikać przepisanych leków do leczenia zespołu Tourette'a, chyba wszystkie programy behawioralne-modyfikacji były nieskuteczne. Lekarz prowadzący będzie również w stanie określić, czy zespół Tourette'a swojej może być połączony z innymi schorzeniami, takimi jak zaburzenia obsesyjno-kompulsyjne, które powodują zmiany planu leczenia.

3 Wybierz neuroleptyków lub leki przeciwpsychotyczne do leczenia najcięższych form zespół Tourette'a. Skuteczne leki neuroleptyczne obejmują Risperdal, Geodone haldol i Prolixin. Należy zauważyć, że dawkowanie powinno być utrzymywane na jak najniższym poziomie, aby uniknąć poważnych skutków ubocznych.

4 Spróbuj klonidyny, która jest przepisany lek dla nadciśnienia, które są dość skuteczne w leczeniu pacjentów z zespołem Tourette'a. Klonidyna dostępne albo w postaci pigułek lub plastra. Należy zauważyć, że klonidyny ma pewne skutki uboczne, w tym zawroty głowy, zawroty głowy, zaparcia, suchość w ustach i senność, jednak są one znacznie mniej surowe niż te związane ze stosowaniem leków neuroleptycznych.

5 nadal monitorować częstotliwość i intensywność zachowań związanych z zespołem Tourette'a po lek został przepisany. Uwaga zmian w tików wokalnych lub mechanicznych i zapisywać konkretne leki i dawki, a także porę dnia te leki są podejmowane w odniesieniu do zachowania.

Wskazówki

 • Zastanów naturalnych alternatyw dla przepisanych leków przez próbując niektóre ziołowe lub suplementy witaminy rzekomo być pomocne w hamowaniu objawów zespołu Tourette'a. Te dodatki użyć ziół i witamin znane efekty ich uspokajające, takie jak olej z pierwiosnka wieczornego-, olej lniany i B-kompleks witamin.

Jak leczyć syndrom końskiego ogona

Jak leczyć syndrom końskiego ogona


Cauda eąuina syndrome jest poważną chorobą, która obejmuje kompresję znajdujących się w rdzeniu kręgowym korzeni nerwowych. Cauda eąuina syndrome może być spowodowane przez kilka czynników. Może to być wynikiem urazu rdzenia kręgowego, guzy kręgosłupa, zakażenia lub przepukliny dysku. Nieleczony zespół ogona końskiego może spowodować trwałe uszkodzenie jelit i paraliż u pacjentów. Jest bardziej prawdopodobne, aby w pełni odzyskać, jeśli się warunku traktowane w ciągu dwóch dni od objawów występujących.

Instrukcje

1 Uzyskaj pomocy medycznej, jeśli zdiagnozowano zespół końskiego ogona. Lekarz może spotkać się z tobą, aby przejść nad swoimi możliwych opcji leczenia.

2 Sprawdź, czy potrzebna jest natychmiastowa operacja. Jest najczęstszym sposobem leczenia dla zespół końskiego ogona. Chirurg może iść i dekompresji nerwów w kanale kręgowym.

3 Weź jakieś leki przepisane po zabiegu. Może trzeba antybiotyki, aby zapobiec infekcji i leki przeciwbólowe, aby pomóc złagodzić dyskomfort.

4 Otrzymuj zabiegi na przyczyny zespołu ogona końskiego. Jeśli masz zespół końskiego ogona z powodu nowotworu, a następnie trzeba przejść przez promieniowanie lub chemioterapię. Jeśli zdiagnozowano infekcję, to antybiotyki są przepisywane.

5 Postępuj zgodnie z się z lekarzem. Po operacji i dodatkowych zabiegów, lekarz monitoruje zakres swojej uszkodzeń neurologicznych. Jeśli operacja zrobić na początku, nie powinien cierpieć z powodu trwałego uszkodzenia.

Wskazówki

 • Jeśli cierpi na zespół końskiego ogona, można rozważyć dołączenie do grupy wsparcia. Grupy te mogą pomóc, jeśli doznali trwałego uszkodzenia neurologicznego.

Jak wyjaśnić syndrom Werewolf

Jak wyjaśnić syndrom Werewolf


Nadmierne owłosienie jest stan znany również jako Wilkołak zespołem. Zespół ten jest bardzo źle, zaburzenia nadmiernego niechcianego owłosienia. Prawie wszystkie skóry na ciele jest pokryty włosami wyjątkiem dłoni i podeszew stóp. Niemowlęta mogą urodzić się z postacią wrodzoną zespołem lub fizycznych może uzyskać zaburzenia w późniejszym życiu.

Instrukcje

1 Rozumiem, że nadmierne owłosienie jest bardzo źle zaburzenia niechcianych włosów na całym ciele. Jest to zazwyczaj choroba genetyczna, która dziedziczy się lub występuje jako spontaniczna mutacja.

2 Sobie sprawę, że syndrom wilkołaka jest rzadkością, wpływając 1 w około 340 milionów ludzi.

3 Dowiedz się, że niektóre leki mogą powodować zwiększenie wzrostu włosów i że niektóre nadmierny wzrost włosów jest związane z rakiem. Niektóre leki, które mogą powodować nadmiernego wzrostu włosów to diazoksydu oralny fenytoina, cyklosporyna i Minoxidil. Także nieleczone niedożywienie, jak widać na anoreksję mogą również powodować nietypowe wzrostu włosów. Warunki te są znane jako nabyte owłosienie.

4 Wiesz nie ma lekarstwa dla Wilkołak zespołem. Jedynym sposobem leczenia są kosmetyczne. Włosów może być wybielana lub przejściowo usunąć woskowanie lub stałe usunięto za pomocą metod takich jak elektroliza lub lasera zniszczenia mieszków włosowych.

5 Wyjaśnij, że stan owłosienia jest zazwyczaj zawsze związane z wad zębów i nadmiernym wzrostem gumy. To jest jeden z powodów o nadmierne owłosienie osoby zwane są wilkołakami, Wolf-manów i małpoludów.

Wskazówki

 • Odkrycie owłosienia powstał w 1648 roku, kiedy cała rodzina w tym człowieka, dwie córki, syna i jego wnuk z Wilkołak zostały dotknięte syndromem. W roku 1984 rodzina w Meksyku poinformował 24 członków, z nadmiernego owłosienia z pięciu pokoleń dotkniętych.

Jak ustawić realistyczne cele dla Down Syndrome Dzieci

Jak ustawić realistyczne cele dla Down Syndrome Dzieci


Ustawianie realistyczne cele może mieć znaczenie przy podnoszeniu dół dzieci syndromu. Po zrozumieć szczególne wyzwania związane z chorobą, będzie można ustalić, co naprawdę chcesz dziecku osiągnąć, a następnie pracować, aby te cele możliwe. Jest to szczególnie ważne, jeśli chcesz, aby Twoje dziecko, aby w końcu stać się niezależne i realizować swoje cele. Czytaj dalej, aby dowiedzieć się, jak ustawić realistyczne cele dla dzieci zespołem Downa.

Instrukcje

1 Rozpocznij wcześnie. Jeśli ustawić realistyczne cele od czasu dziecko jest dziecko, dowiesz się, jak radzić sobie z problemami i być gotowy, aby poprosić o pomoc, gdy czujesz się zablokowany. Na początku, rozliczenia dla małych, podstawowych celów, a następnie dostosować je jak dziecko rośnie i jesteś w stanie ocenić jej umiejętności.

2 Zachęcaj dziecko, aby ustawić własne realistycznych celów, jak tylko jest na tyle stary, aby zrozumieć, co to znaczy. W tym czasie dzieci zespołem Downa osiągnięcia swoich młodzieńczych lat, powinny one być w stanie wyrazić tego, co chcą. Słuchaj swojego dziecka, a następnie pomóc mu opracować plan radzenia sobie z tymi celami.

3 Dokonaj ramy czasowe realne. Nawet małe cele mogą wydawać się niemożliwe, jeśli starają się dotrzeć do nich w krótkim okresie, które stawia zbyt dużego nacisku na Ciebie i Twojego dziecka. Podczas gdy inne dzieci mogą nauczyć się czytać i pisać w około sześć miesięcy, na przykład, może ona podjąć w dół dzieci syndrom rok lub więcej. Poprzez elastyczne w czasie ustawiania wszystkim na sukces.

4 Przygotuj się na chwilę zrezygnować. Tylko dlatego, że inne dzieci są w stanie ubrać się w wieku sześciu lat, to nie oznacza, że ​​dziecko będzie. Jeśli próbować uczyć swoje dzieci w dół zespół określonej umiejętności i widzę postępy, spróbuj jeszcze raz na kilka miesięcy w dół drogi.

5 Czy to, co działa dla własnego dziecka. Z dziećmi zespołem Downa, nie ma czegoś takiego jak jedna uniwersalnego wszystkich rozwiązania. Każde dziecko rozwija się w innym tempie i z większym naciskiem na pewnych umiejętności, dlatego tak ważne jest, aby zwracać uwagę na własne umiejętności i wypracować listę celów na podstawie tego.

Wskazówki

 • Przypomnij sobie, że w trakcie całego procesu ustalania celów jest o rzeczach, które będą korzystać dziecko, nie ty. Zapomnij, co myślisz powinien być normalny postęp i skupić na tym, co jest lepsze dla dziecka.

Hvordan identifisere Russell-Silver syndrom

Russell-Silver syndrom er en vekstforstyrrelse i babyer både før og etter fødselen. I utgangspunktet er det noen problemer knyttet til kromosomene som omhandler vekst. De er kromosom sju og 11. Russell-Silver syndrom pasienter leve et fullverdig liv, men aldri nå en høyde over 4 fot 11 inches for gutter og 4 fot 7 inches for jenter. Hvis du har grunn til bekymring, les videre for å lære mer om hvordan du kan identifisere Russell-Silver syndrom.

Instruksjoner

1. Se om barnet ditt har blitt karakterisert som "unnlatelse av å trives." Dette betyr at barnet ditt ikke er å få vekt raskt nok. Babyen kan ha en normal hode størrelse slik at det ser for stor, men i virkeligheten bare resten av babyen er liten.

2 Se å se om barnet ditt har noen av følgende medisinske problemer: dårlig appetitt, lavt blodsukker og fôring problemer. Disse er klassiske symptomer hos små barn. De lavt blodsukker er et resultat av dårlig appetitt og fôring problemer. Noen ganger er en G-røret er nødvendig.

3 Sjekk barnet ditt mot de fysiske egenskapene til en Russell-Silver syndrom barn. Russell-sølv syndrom barn har en tendens til å ha en trekantet ansikt. De har også fremtredende panne, smale chins, en liten kjeve og ned-snudde munnvikene. Barna kan ha ujevn vekst av deres kroppsdeler samt en buet femte finger. Deres fordøyelsessystem kan heller ikke være normal som kan være en årsak til deres dårlig appetitt og fôring problemer.

4 Sjekk for eventuelle forsinkelser i ditt barns utvikling. Ikke alle Russell-Silver syndrom barn har forsinket utvikling eller lærevansker, men det er vanlig. Tidlig intervensjon kan bidra enormt med denne tilstanden. Tidlig intervensjon er også viktig i arbeidet med spedbarn. Ingen alder er for ung til å starte.

Hint

 • Hvis du mistenker at barnet ditt har Russell-Silver syndrom konsultere legen din med en gang. Det er noen genetiske testings som kan gjøres for å bekrefte dine mistanker.
 • Ikke frata barnet av behandlingen. Tidlig intervensjon har hatt mye suksess priser med babyer som startet ut med noen utviklingsmessige forsinkelser. Jo før du får behandling for barnet ditt det bedre.

Hvordan å massere Carpal Tunnel Syndrome

Carpal tunnel syndrom er preget av smerter, prikking, svie og / eller nummenhet i hender og underarmer. Det er forårsaket av repeterende bevegelser som irriterer median nerve i håndleddet. Når denne nerven er irritert det sveller seg inne. Carpal tunnel kan være ødeleggende hvis den forblir ubehandlet. Når du begynner å føle de første symptomene på carpel tunnel du kan stoppe det er progresjon ved å endre din rutine. Du kan også lindre ubehag gjennom selv massasje. Les videre for å lære å massere carpal tunnel syndrom.

Instruksjoner

1 Hvil underarmen på en flat overflate eller fanget med håndflaten vendt oppover.

2 Bruk motsatt hånd til å bruke fuktighetskrem til lengden på underarmen din.

3 Start på toppen av underarmen like under det press på albuen og bruke fingertuppene til å lage sirkulære bevegelser over underarmen din. Disse slag går fra lateral til mediale parallell til det press i albuen. Gjør dette ned lengden på underarmen til omtrent en tomme over håndleddet. Gjenta dette ned lengden på armen flere ganger.

4 nå starte på toppen av underarmen på nytt like nedenfor bretten i albuen. Trykk ned mellom de to knoklene i underarmen og flytte fingertuppene sakte frem og tilbake. Du bør flytte over muskelen, men ikke huden. Gjør dette ned lengden på underarmen flere ganger.

5 Masser håndflaten ved hjelp av sirkulære bevegelser. Følg nøye med på undersiden av håndflaten.

6 Massasje mellom beina i hånden din. Start fra håndflaten og finne bein som kjører opp til lillefingeren og ringfingeren. Bruk tommelen og pekefingeren til å presse området mellom disse beina. Tommelen er på håndflaten og pekefingeren er på baksiden av hånden. Klem området og trekke tommelen og pekefingeren opp til webbing av fingrene på den hånden. Gjenta dette mellom alle fingrene.

7 omkranser base av hånden og forsiktig presse beina av han palm sammen. Hold i noen sekunder og gjenta.

8. Avslutt massasje av kraftig massere underarmen med sirkulære bevegelser igjen.

9 Gjør dette til den andre hånden og underarmen også hvis nødvendig.

Hint

 • Følg nøye med området der du føler smerte eller ubehag.
 • Hvis du tror din lider av carpal tunnel syndrom bør du søke råd fra en medisinsk profesjon. Hvis venstre ubehandlet vil den fortsette å forverres.

Hvordan takle brennende munn syndrom

Brennende munn syndrom (BMS) er en tilstand som fører folk til å føle at deres munn er alltid brenner. Smerten begynner på tungen eller ganen, som føles som det blir brent av varm kaffe. Avhengig av personen, kan BMS vare i måneder eller år uten hjelp i sikte. Finn ut hva du skal gjøre om brennende munn syndrom før det er for sent å behandle symptomene dine.

Instruksjoner

1. Ring legen din umiddelbart hvis du har vedvarende smerter i tunge, lepper og tannkjøtt som varer lengre enn en uke. Hvis du gjør det, kan du ha BMS. Leger kan diagnostisere deg gjennom ulike blodprøver for å sjekke blodprosent for eventuelle helsemessige mangler. Leger bruker også en muntlig pinne eller biopsi for å teste direkte et stykke munnen vev hvis de har mistanke om BMS. Hvis du har BMS, snakk med legen din om behandlingsalternativer.

2 Ta foreskrevet medisiner for å behandle dine brennende munn symptomer. Det er ingen medisiner spesielt for å behandle BMS, men medisiner som klonazepam og gabapentin kan lindre symptomene dine. Disse to medisiner direkte behandle smerte på din smaksløk området. En annen medisin som fungerer på BMS symptomer er lamotrigin, en krampestillende for epilepsi, som direkte lindrer noen munn smerte.

3 Endre dine daglige vaner for å behandle BMS symptomer. Start tar B-vitaminer og mineraler så som jern og sink for å kontrollere eventuelle ernæringsmangler. Også sjekke med legen din for å se om noen av de medisiner du nå tar årsak BMS som en bivirkning. I så fall få en annen medisiner foreskrevet. Også fjerne fra daglig bruk alle alkoholbaserte elementer som munnvann, kanel eller mynte produkter og sigaretter, som alle har en tendens til å forårsake BMS symptomer til å blusse opp.

4 Unn dine BMS symptomer i løpet av dagen ved å holde munnen opptatt. Tygge is chips eller sukkerfri tyggegummi for å lindre brenning.

5 Care for munnen annerledes om natten for å behandle noen nighttime BMS smerte. Finn en annen ADA-godkjent tannkrem eller pusser tennene med natron. Også holde protesene ut for hele natten hvis du bruker dem. Hvis smertene vedvarer, ring din lege neste dag for å se om du gikk glipp av noe i ditt forrige besøk.

Hint

 • Folk som knipe tennene om natten er mer sannsynlig å få brennende munn syndrom. Holde tungen mot tennene forlater den følelsen sår. Kontroll knuger og BMS gjennom foreskrevet medisiner eller bruke en munn vakt. Hvis du velger å gjøre heller, vil tungen din føler seg bedre og sjansene for å få BMS nedgang.
 • Ignorer ryktet om at bare kvinner i overgangsalderen lider av brennende munn syndrom på grunn av tap av østrogen som påvirker deres smak knopper. Noen menn og selv tenåringer lider av tilstanden, men det er ikke så vanlig. Uavhengig av kjønn og alder, bør alle med tilstanden se en lege umiddelbart.