adcov.com

redusert perfusjon i vevet

Om Redusert leverfunksjonen

De fleste kan ikke forklare de ulike funksjonene i leveren, selv om disse funksjonene er kritiske til menneskelig overlevelse. Leveren er et sammensatt organ. I motsetning til enkelte andre deler i kroppen, betyr leveren ikke utføre en enkelt funksjon. Den har flere funksjoner, som alle er viktige for god helse. Når du forstår hva leveren gjør det, kan du forstå hvordan redusert funksjonalitet kan være farlig.

Betydning

Uten leverens evne til å produsere og behandle akkurat riktig type og mengde kjemikalier for å bryte ned giftstoffer i blodet, kan man ikke forvente å leve et langt og produktivt liv. Det gjelder spesielt hvis en person ikke er pliktoppfyllende om ting som er tatt inn i kroppen hans i form av mat og drikke, samt hva inhaleres fra omgivelsene. Leveren fungerer litt som en fabrikk. Det tar i ett produkt --- giftstoffer --- og kjemisk endrer dem slik at de kan bli skikkelig metaboliseres og elimineres.

Funksjon

Leveren utfører en rekke oppgaver. Det eliminerer giftige ammoniakk, referert til som urea, at kroppen naturlig produserer og disponerer gjennom urinen. Den håndterer også giftige stoffer som er inntatt, som narkotika og alkohol. Kanskje mest viktig, leveren er ansvarlig for rengjøring av blod av skadelige bakterier. Det oppnår dette ved å produsere proteiner (plasma) som kreves for riktig blod flyte, regulering, og blodpropp. Den danner også galle, som er kritisk til nedbrytning av kroppens avfallsprodukter for enklere eliminering. Den behandler og lagrer de riktige typer fett og karbohydrater som trengs for kropp helse og energi. Leveren produserer også den gode typen av kolesterol, som kroppen trenger for å bevege seg fettstoffer i hele kroppen.

Effekter

En rekke bekymring oppstår når leveren ikke fungerer som den skal. Kanskje den mest kjente er effekten av hepatitt, som forårsaker leverbetennelse. Det finnes ulike stammer av hepatitt, hvor noen er mer alvorlige enn andre. Disse inkluderer hepatitt A, B, C og E. Hepatitt kan føre til flere problemer for kroppen. Noen former kan med hell behandles med medikamenter, mens andre kan bli resistente og resultere i en rekke andre helsemessige problemer.
Gulsott gjør huden og øynene ser gult. Det resulterer vanligvis fra ett eller flere av de andre problemer forbundet med nedsatt leverfunksjon.
Milde til alvorlige nevrologiske sykdommer kan skyldes nedsatt leverfunksjon. Dette er referert til som hepatisk encefalopati. Venstre ukontrollert, kan det føre til hjerneskade samt alvorlige skader på viktige deler av nervesystemet.
Levercirrhose er kjent først og fremst på grunn av sin tilknytning til alkohol og narkotikamisbruk. Selv om det ikke er den eneste årsak til levercirrhose, er det kanskje den vanligste. Andre årsaker er akutt hepatitt C og autoimmune mangel. Mens cirrhose ikke kan reverseres, kan det behandles for å hindre ytterligere leverødeleggelse.
Redusert leverfunksjon kan også resultere fra en rekke andre problemer som medfødte defekter og svulster.

Diagnose

Leverfunksjonstester, noen ganger referert til som LFT, kan bidra til å diagnostisere den aktuelle årsaken til nedsatt leverfunksjon. Hver av de forskjellige tester som er utviklet for å oppspore ut mulige endringer i leverfunksjon, så vel som å finne spesifikke problemområder. De kan gi innsikt i årsaken til leverskader eller skader, samt konstatere om produksjon og distribusjon av galle er tilstrekkelig. De kan til og med noen ganger utrydde de tidlig varsling tegn på leverkreft.

Advarsel

Pasienter som ikke klarer å ense sin lege eller apotek advarsler og ikke følger medisinske instruksjonene gitt kan være å sette deres leveren helse i fare. Slike handlinger kan føre til en rekke problemer eller sykdommer, og med død.

Årsaker Redusert leverfunksjon

Leveren er den største kjertel i kroppen din, og ligger i høyre øvre del av magen. Det er en av de viktigste organer i kroppen. Når problemer oppstår, opphører leveren til å fungere effektivt, noe som kan få alvorlige konsekvenser for helsen. Det finnes en rekke ulike årsaker til denne nedgangen.

Formål med Liver

Leveren er en meget viktig organ som er involvert i avgiftning av de fleste av de skadelige stoffer som genereres i kroppen som et resultat av fordøyelses og andre prosesser, så vel som de som er inntatt utenfra (narkotika, alkohol, fattig diett). Det er viktig ved fjerning av ammoniakk, et giftig stoff dannet i kroppen, som, når økt, kan føre til hjerneskade. Leveren omdanner det til urea, som kan skilles ut i urinen.

Infeksjon og redusert leverfunksjon

Viral infeksjon av hepatitt A-virus, hepatitt B virus, hepatitt C-virus, hepatitt D (i forbindelse med Heptatitis B virus), hepatitt E-virus, hepatitt G virus og andre virus slik som Epstein Bar-virus og cytomegalovirus forårsake nedsatt leverfunksjonen. Bakterielle infeksjoner som tuberkulose (TB), Staphylococcus aureus, tyfoidfeber og parasitter som malaria, schistosomiasis, og Leishmaniasis (Kala-Azar) kan også forårsake leverproblemer.

Stoffer og leverfunksjon

Alkoholinntak over en lang tid fører til uopprettelig skade på leveren, redusere dens funksjon. Vanlige legemidler som paracetamol, aspirin og p-piller (OCPs), som når det tas i store mengder for en lang varighet, kan føre til toksisitet til leveren. Mange andre stoffer er også i stand til å forårsake leverskade.

Andre årsaker

Noen arvelige sykdommer som Crigler-Najjar syndrom, Rotor syndrom og Gilbert syndrom er noen årsakene til nedsatt leverfunksjon. Genetiske leversykdommer som Wilsons sykdom (defekt kobber metabolisme) og hemochromatosis (defekt i jern metabolisme) kan føre til defekt funksjon av leveren. Svulster på leveren, kan autoimmune sykdommer som angriper i leveren, og noen betingelser under svangerskapet også påvirke leverfunksjon.

Testing leverfunksjon

Leverfunksjonstester vurdere formative funksjoner, ekskresjonsfunksjoner og spesifikke enzym nivåer for å oppdage skader på leveren vev.

Hva er redusert glutation?

Glutation eller GSH, er en antioksidant som finnes i hver celle i kroppen. Det er allment kjent for styring av frie radikaler. Flertallet av glutation i kroppen er til stede i sin reduserte form, fordi dette er den eneste måte den kan utføre sin kritiske rolle.

Reduksjon-oksidasjon

Legemet er avhengig av kjemiske reaksjoner til å bryte ned store molekyler til energi og for å bygge små molekyler tilbake opp i funksjonelle elementer. Oksidasjon refererer til en kjemisk reaksjon hvor oksygen kombineres med et atom eller molekyl. I løpet av denne prosessen, hydrogen og ett eller flere elektroner går tapt. Reduksjon er motsatt kjemisk reaksjon, hvori oksygen er tapt og hydrogen og elektroner blir oppnådd. I en balansert tilstand, oksidasjon og reduksjon går hånd i hånd --- er det alltid en reduksjonsreaksjon for å låse på en hvilken som helst av hydrogen og elektroner fra oksydasjonsreaksjonen. Den forkortede betegnelse for dette er en "redoks" reaksjon.

Antioxidant

Prosessen med oksidasjon produserer frie radikaler. Frie radikaler er atomer eller molekyler som har et uparet elektron, som gjør dem ustabile og svært reaktive. Disse atomer og molekyler "ser" for å inngå i en kjemisk reaksjon som vil stabilisere sine elektroner. Disse reaksjonene er avgjørende for kroppens helse. Imidlertid kan de samme frie radikaler også forårsake betydelig celleskade.

Redusert glutation

Glutathione beskytter cellene mot frie radikaler som produseres gjennom oksidasjon. Den kan kun gjøre dette ved å forbli i sin naturlig redusert tilstand slik at det er lett tilgjengelig for å nøytralisere frie radikaler ved liming med dem. Som GSH obligasjoner den konverterer til sin oksidert form, kalles glutation disulfide. Deretter et enzym --- glutation reduktase --- går den tilbake til sin reduserte tilstand. Forholdet mellom redusert GSH til oksydert GSH i cellene kan anvendes til å måle cellulær toksisitet. I friske celler, bør 90 prosent av GSH være i sin reduserte form.

Kosttilskudd

Siden glutation er så viktig å opprettholde celle helse det ville virke logisk å ta kosttilskudd for å sikre en tilstrekkelig tilførsel. Men forskerne har funnet ut at glutation ikke absorberes godt gjennom fordøyelsessystemet. GSH produseres naturlig i legemet fra cystein, glutamat og glycin. Siden cystein er byggesteinen som gjør sin deltakelse i redoksreaksjoner, er fokus for kosttilskudd om bruk cystein for å sikre at kroppen har nok mengder til å produsere GSH.

Betydning

Uten dette kraftig antioksidant, vil cellene i kroppen ikke være beskyttet mot oksidativ skade. De ville bli skadet og drept, innstilling av en betennelse respons. GSH har også flere andre roller. I leveren hjelper det til å transportere aminosyrer over cellemembraner, slik at de kan omdannes til proteiner. Det er også viktig for avgiftning av paracetamol, så hvis tilførselen av GSH blir for lav, levertoksisitet resultater.

Hvordan redusere perfusjon Komplikasjoner

Perfusjon definerer den prosessen som næringsstoffer og oksygen blir levert til forskjellige organer i kroppen gjennom blod. Alt som reduserer eller hindrer strømningen av blod gjennom kroppen kan føre til underperfusion eller hypoperfusjon av vev i kroppen og føre til sirkulasjonssjokk og andre komplikasjoner som døde vev, hjerteinfarkt eller død. Reduksjon av perfusjon komplikasjoner innebærer å ta opp tilstander som har evne til å påvirke flyten av blod gjennom kroppen.

Instruksjoner

1. Unngå bor immobile i lange perioder av gangen. Immobilitet involverer sittende, stående eller liggende på ett sted i lange perioder kan føre til dannelse av blodpropper i bena. Disse blodpropp kan reise til ulike områder av kroppen og tette arterier som leverer blod til organer som hjertet. Dette blokkering hindrer perfusjon av organer. Gjøre hyppige posisjonsendringer, gå og trene dine lemmer når du er immobile å hindre perfusjon komplikasjoner relatert til obstruksjon av blodårer.

2 Ta alle medisiner foreskrevet for å forbedre vevsperfusjon. Medisiner som digoksin og antikoagulanter, er angitt i forebygging av komplikasjoner ved perfusjon. Digoksin bidrar til hjertet for å være en effektiv pumpe og øke blodtilførselen til kroppen. Antikoagulantia forhindre dannelsen av blodpropper som kan føre til perfusjon komplikasjoner. Ta disse og alle andre medisiner som foreskrevet.

3 Unngå aktiviteter som kan føre til dehydrering, diaré, oppkast eller overdreven blødning. Tap av væske eller blod fra kroppen gjennom noen av disse prosessene kan redusere mengden blod du har i kroppen din. En reduksjon i blodvolum fører til underperfusion eller hypoperfusjon av vev og organer. Hold deg hydrert ved å drikke 2000 til 3000 ml vann om dagen. Rapporter tilfeller av urovekkende diaré og oppkast til en helsepersonell og søker akuttmedisinske tjenester i tilfeller av overdreven blødning.

4 Unngå iført konstriktiv klær. Drakter som er for stramt kan avskåret sirkulasjon av blod fra en del av kroppen til en annen. Ikke kryss bena for ofte, hindrer denne sirkulasjonen av blod til og fra underekstremitetene.

Redusert nyrefunksjon Symptomer

Nedsatt nyrefunksjon er en livstruende tilstand hvis det ødelegger nyrene til et punkt der de ikke lenger er i stand til å filtrere avfall og biprodukter ut av kroppen. Ifølge National Kidney Foundation, nyrene også produsere vitamin D, som er viktig for opptaket av kalsium. Røde blodceller og hormoner som regulerer blodtrykket er også produsert av nyrene.

Fravær av symptomer

Ifølge Mayo Clinic, de fleste vil ikke merke noen symptomer på nyresvikt symptomer før nyrene jobber på mindre enn 25 prosent av normal mengde. I noen tilfeller vil du ikke merke noen symptomer før skaden er uopprettelig. Dette er fordi nyrene kan tilpasse seg den mindre funksjon og kompensere deretter.

Innledende Symptomer

MedlinePlus rapporterer at hodepine, tretthet, hyppige hikke, kløe, kvalme og uforklarlig vekttap er sannsynlig å være de første merkbare symptomer på nedsatt nyrefunksjon. Alle disse symptomene er forbundet med en rekke forhold. Det faktum gjør det vanskelig å diagnostisere redusert nyrefunksjon ved symptomer alene.

Påfølgende Symptomer

Som nyrefunksjonen fortsetter å synke, andre symptomer manifest. Disse symptomene inkluderer tap av følelse i ekstremiteter, kramper, muskelkramper, sterk tørste ledsaget av redusert vannlating, blod i oppkast eller avføring, og blødninger og blåmerker lett. Hvis noen av disse symptomene er til stede, må du kontakte lege eller dra til legevakten umiddelbart. Ved dette punktet, er tiden av kjernen for å stoppe nyrene fra sviktende.

Mindre vanlige symptomer

Det er noen symptomer på avtagende nyrefunksjon som kan bli avdekket. Fordi nyrene filtrere avfall fra kroppen og kontroll urinmengde, er vannretensjon mulig. Dette manifesterer seg som uforklarlig hevelse i øyne, hender og føtter, noen ganger strekker seg til beinet. Halitosis, uforklarlig uro, høyt blodtrykk, og endringer i hudfarge og negler er noen andre symptomer på avtagende nyrefunksjon.

Tester for å Slå Symptomer inn en diagnose

Siden de fleste symptomer på avtagende funksjon kan peke til en rekke forhold, vil en lege bestille et batteri av tester for å gjøre en sikker diagnose. Han vil se for protein og / eller blod i urinen, som blir detektert av en urinanalyse. Hvis det er positivt for blod og / eller protein, vil labben går gjennom andre tester som inkluderer en test for blodureanitrogen nivåer, som, i henhold til National Kidney Foundation, som øker nyrefunksjonen reduseres. Kreatinin nivåer vil også bli kontrollert. Derfra kan legen bestille en serie av bilde tester på buken. Disse inkluderer CT, røntgen, MRI og ultralydundersøkelser.

Spinal Block migrene behandling

Migrene er en alvorlig, invalidiserende hodepine. Flere behandlingstilbud effektivt håndtere smerte, men noen migrene unnlater å svare. For folk som har hyppige, alvorlige migrene som ikke kan kontrolleres med standardbehandling, kan en spinal nerve blokk lindre kroniske smerter. En steroid injeksjon reduserer betennelse i vev som omgir nerve, eliminere kilden til smerte. Slike nerve blokker er midlertidige og gjentatte injeksjoner er nødvendig for fortsatt smertelindring.

Migrene Kjennetegn

Migrene er forskjellig fra andre typer av hodepine. En migrene kjennetegnes ved en dunkende alvorlig smerte vanligvis begrenset til den ene siden av hodet, og det er ledsaget av følsomhet for lys, eller lyd, kvalme og oppkast. Hvis venstre ubehandlet, kan et migreneanfall vare fra fire til 72 timer, og smerten kan være ødeleggende. Standard migrene behandling (for eksempel ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner og triptaner) effektivt lindre migrene smerte, men noen migrene motstå behandling. Utilstrekkelig behandlet migrene kan bli kronisk daglig hodepine. Personer som har alvorlig migrene mer enn 15 dager per måned kan være kandidater for nerve blokk terapi.

Spinal nerve block Process

Spinal nerve blokk brukes for kroniske smerter og kan være effektiv for kronisk migrene. For behandling av migrene, et lokalbedøvelsesmiddel og et steroid injiseres ved occipital nerve, som ligger ved foten av skallen. Prosessen tar bare noen få minutter og sedasjon er unødvendig. Bedøvelsen numbs området og umiddelbart lindrer smerte, selv om den slites av etter flere timer. Den steroider kontroller betennelse og hevelse i vevet rundt occipital nerver, som forårsaker smerte. Den steroider trer i kraft i løpet av to til tre dager og varer i flere dager til noen måneder. Hvis smerten vedvarer utover tre dager etter injeksjon, kan en annen injeksjon eller to være nødvendig.

Bruk av bakhodet Nerve Block

Occipital nerve blokk behandling anbefales kun for folk som lider av hyppige, alvorlige migrene som er ukontrollert med andre behandlinger. Hvis nerve blokk vellykket lindrer smerte, er injeksjoner gjentas når smertene kommer tilbake. Pasienter får ikke mer enn tre injeksjoner i en seks-måneders periode for å redusere forekomsten av bivirkninger. Hvis mer er nødvendig for tilstrekkelig smertelindring, bør en annen type behandling vurderes.

Bivirkninger

Smerte ved injeksjonsstedet er den vanligste bivirkning forbundet med occipital nerveblokk, og injeksjonen av steroidet kan være smertefullt å begynne med. Andre bivirkninger inkluderer infeksjon, blødning og forverring av smerte. Nerve blokk bør ikke gis til folk som er allergisk mot noen av de medisiner, eller de som tar blodfortynnende (for eksempel warfarin). Personer som har en infeksjon eller dårlig kontrollert diabetes eller hjertesykdom bør også unngå occipital nerve blokk.

Occipital nervestimulering

Elektrisk stimulering av nerve occipital tilbyr et alternativ til nerveblokk for kronisk migrene. En innretning implantert i bukhulen sender elektriske pulser gjennom en leder passert opp gjennom legemet for å ende nær den occipital nerve. Resultatene fra studien fant enheten effektivt redusert smerte og antall hodepine per måned sammenlignet med pasienter som ikke hadde implantatet. Enheten har ennå ikke blitt godkjent for bruk av Food and Drug Administration.

Hvordan virker Carpal Tunnel Syndrome Utvikle?

Hva er Carpel Tunnel Syndrome

Carpel tunnel-syndrom (CTS) er en fysiologisk tilstand som utvikles når median nerve, som ligger i Carpel tunnelen, blir utsatt for trykk fra det omkringliggende vev.
Den carpel tunnel ligger i håndleddet. Rundt håndleddet felles er bløtvev. Plassen mellom dette vevet og håndleddet bein er carpel tunnel.

Hvordan virker Carpel Tunnel Syndrome Utvikle

Median nerve utspring i carpel tunnel. Median nerve styrer både sensoriske og motoriske funksjoner for hånden og fingrene, samt armen. Plassen mellom denne nerve og omkringliggende vev, den carpel tunnel, gjør at nerve å fungere. Når den plass er redusert til do inflammasjon av vev, er trykket som utøves på median nerve.
Dette presset fører til prikking og nummenhet i fingrene og hånden. Disse følelsene blir smertefull og kan fortsette videre opp i armen. Motoriske funksjoner i fingrene og hånd er sterkt redusert; du har problemer med curling og utvide fingrene og bevege håndleddet.

Hva er årsaken til Carpel Tunnel Syndrome

Noen av de vanligste årsakene til carpel tunnel syndrom er revmatoid artritt, skjoldbrusk lidelser, diabetes og fedme og væskeansamlinger. Repetitive bevegelser, i forbindelse med aktiviteter som keyboarding eller samlebånd arbeid, ble antatt å forårsake carpel tunnel syndrom. Imidlertid kan repeterende bevegelse være en katalysator, i stedet for en årsak. Den inflammasjon av vev er nesten alltid et resultat av en fysiologisk lidelse.

Burst brokk symptomer

Hernias er definert som "fremspring av et organ eller vev gjennom en åpning i dets omliggende vegger, spesielt i mageregionen." De er relativt vanlig og lett å behandle. Imidlertid kan komplikasjoner oppstå i sjeldne tilfeller, noe som gjør brokk farlig og livstruende. Kanskje det verste av disse er burst brokk. I å lese om brokk, vil du vanligvis finne "burst" brukes på to måter. Den første er ikke så alvorlig, er det andre livstruende.

Burst brokk

Mange ganger er brokk skyldes at det er et hull i bukveggen. Hvis dette er tilfelle, kan kirurgi for å lukke hullet anbefales. Dette er ikke en sikker kur, skjønt. I noen tilfeller blir det reparasjoner sprenge åpne. Dette betyr reparasjonen ikke holder.

Tegn brokk Burst

Hvis du har hatt brokk reparasjon, vil du vite at den har sprukket hvis brokk returnerer. Du vil se tilbake på bule forårsaket av brokk, sammen med de samme typer smerte du følte opprinnelig. Brokk må repareres igjen for å holde fra å få sepsis.

Tegn på alvorlig brokk problemer

Ett tegn på en brokk er at det kan generelt bli skjøvet tilbake inne i bukhulen eller redusert. På grunn av sammenfiltring med andre organer og vev, kan noen brokk ikke reduseres. Disse brokk er mer smertefullt og kan føre til forstoppelse, kvalme og oppkast. Faren med disse brokk er at blodtilførselen kan bli avskåret. Dette kalles kvelning. Når blodtilførselen er kuttet av, kan vevet dø i så få som seks timer. Brokk vil være smertefullt og anbud hvis dette er tilfelle. Personen med brokk kan selv se og føle deg syk, men vil ikke ha en feber. På dette punktet har brokk blitt et medisinsk nødstilfelle som krever kirurgi.

Burst Brokk

Hvis kvelning er alvorlig nok, den delen av tarmen blir kvalt kan sprenge åpne, forårsaker intense smerter. Du vil da bli septisk og har en høy feber. På dette punktet, blir kirurgisk reparasjon et medisinsk nødstilfelle.

Oppsøk Medical Care

Hvis du finner noen brokk eller tror du har symptomer som kan indikere en brokk, gå til legen din. Selv om du kanskje ikke føler ubehag i begynnelsen, briste brokk er alvorlige. Begge typer briste brokk kan forårsake sepsis, som er en forgiftning av blodet fra innføringen av forråtnet materiale.

Hvordan å behandle tørr Koldbrann

Tørr koldbrann er et begrep som brukes for å beskrive døden av levende vev innenfor et område av kroppen. Tørr gangren utvikler seg som et resultat av en drastisk reduksjon i sirkulasjon, noe som begrenser eller blokkerer bevegelsen av blod gjennom blodårene. Det kan være forårsaket av en rekke ting slik som skade eller traume til det aktuelle området, infeksjoner, vaskulære lidelser eller sykdommer som påvirker funksjonen av sirkulasjonssystemet. Tørr gangren kan utvikles i noen del av kroppen, men er mest vanlig å finne i lemmene, spesielt fingre og tær. Hvis behandlet i de tidlige stadier, kan utviklingen av sykdommen bli reversert med kirurgi. Men hvis den forblir ubehandlet, vil vevet bli tørr og krympet. Mens behandlingsmetoden er generelt bestemt av plasseringen av det berørte området og omfanget av skader på vev, er de grunnleggende trinnene for behandling av tørr gangren skissert i førings nedenfor.

Instruksjoner

1. Vurdere berørte området visuelt. Vev påvirket av tørr koldbrann vil være kaldt å ta på og mørkt misfarget eller mørke.

2. Søk råd hos en autorisert helsepersonell. Melde fra om alvorlige traumer som kan ha påvirket blodsirkulasjonen til den berørte delen av kroppen: brannsår, knusing, forstuinger, brudd eller stubbing, anstreng eller jamming av et siffer. En helsepersonell vil trekke blod og kjøre tester for å fastslå om en infeksjon er til stede. Hvis diagnosen tørr koldbrann er bekreftet, blir pasientene vanligvis startet på en aggressiv løpet av bredspektret antibiotika og tilbudt smertestillende medisiner for å bli tatt etter behov.

3 skaffe en anbefaling fra en vaskulær kirurg og gjennomgå kirurgisk inngrep og vaskulær rekonstruktiv kirurgi, hvis det er aktuelt. Dette vil fjerne vev som har blitt permanente skader og bidra til å gjenopprette blodstrømmen til det berørte området.

4 La de eventuelle skadede vev som ligger i ekstremiteter å visne og dø, til slutt faller fra, eller ha dem kirurgisk fjernet hvis rekonstruktiv kirurgi er ikke et alternativ. Behandle de omkringliggende vev med aktuelle salven å fremme helbredelse på stedet og forebygge skader fra å utvide videre inn i lem.

5 Ta tiltak for å bedre blodsirkulasjonen i hele kroppen. Slutte å røyke, spise mindre kolesterol og få mer mosjon. Hvis du har diabetes eller åreforkalkning, være spesielt oppmerksom på dine føtter og hender som redusert blodstrøm som fører til tørr koldbrann å utvikle er en av de vanligste forholdene knyttet til disse lidelsene.

Definer Lymfødem

Lymphedema er en svelling i den ene eller begge armer eller ben. Uhelbredelig likevel behandles medisinsk tilstand oppstår når lymfe væske ikke er i stand til å skikkelig renne fra lemmer og bygger opp på grunn av en hindring i lymfesystemet.

Årsaker

Primær lymfødem er en uvanlig genetisk tilstand som følge av feil utviklet lymfeårer. Sekundær lymfødem er forårsaket av andre tilstander eller sykdommer som skader lymfeårer eller lymfeknuter.

Symptomer

Hevelse fra lymfødem varierer fra moderat og knapt merkbart til alvorlig og invalidiserende. Andre symptomer inkluderer en tung eller stram følelse, redusert omfanget av bevegelse, ubehag og vedvarende infeksjon i det berørte lem (e).

Diagnose

Etter å eliminere andre kilder til hevelse, kan legene utføre bildebehandling diagnostiske tester for å undersøke lymfesystemet. Prosedyrer inkluderer datastyrte tomografi skanninger, Doppler ultralyd, lymphoscintigraphy (radionukliden imaging) og magnetic resonance imaging.

Behandling

Fordi lymfødem er uhelbredelig, innebærer behandling teknikker for å administrere hevelse og tilhørende smerter. De omfatter øvelser og massasje og iført bandasjer, komprimering antrekk eller en pneumatisk kompresjon ermet på den aktuelle ekstremitet (er).

Komplikasjoner

Lymfødem kan føre til store komplikasjoner, inkludert elefantsyke som følge av hard og tykk hud, økt risiko for infeksjon og, i ekstreme tilfeller, det myke vevet kreft lymphangiosarcoma.

Grunner for Leg Hevelse

Leg hevelse, ofte referert til som perifert ødem, er unormal oppsamling av væske i ankler, føtter og ben. Leg hevelse er et vanlig problem hos voksne og er spesielt utbredt i den eldre befolkning. Det kan være smertefri og vanligvis påvirker den nedre del av kroppen på grunn av tyngdekraften. Ankler, føtter, lår og leggen er ekstremiteter som er oftest rammet, og det er en rekke grunner til at beinet hevelse oppstår.

Cellulitt

Cellulitt er en vanlig hud infeksjon som involverer vev under huden. Beinet kan hovne opp og bli rød og febrilsk. Dette er ofte forårsaket av et kutt eller skade på beinet, hvor bakterier inn i huden. I noen tilfeller kan det underliggende vevet bli smittet og dø. Cellulitt ofte oppstår på grunn av bakterier eller sopp, men forekommer også hos diabetikere eller noen som har et svekket immunforsvar.

Blodpropp

En blodpropp eller blokkering i beinet kan føre til betennelse i beinet som blodstrøm er blokkert. Blodpropp forårsaker hevelse, varme og smerter i et ben. Blodpropp kan føre til en utbruddet av smerte; smerter, spesielt ved bøying av foten; og leggkramper. Den berørte beinet ofte er varmt å ta på. Det er viktig å ta hensyn til pigmentering av huden for å finne ut om det er blå eller hvit hud misfarging.

Lymfeknuter

Lymfeknutene kan bli blokkert på grunn av væskeansamling i vevet og forårsake hevelse eller utvidelse. Selv lymfeknuter kan bli forstørret uten at enkelte av de mest vanlige årsaker er infeksjoner, skader, infeksjoner i hud, svulster og kirurgi. De primære symptomene er smerte og hevelse, som ofte oppstår i beinet.

Preeklampsi

Svangerskapsforgiftning er høyt blodtrykk og produserer protein i urinen. Dette fører til hevelse i føtter og ankler. Det kan være forårsaket av en dårlig diett, autoimmune lidelser eller blodkarproblemer.

Vein problemer

Åreknuter er fylt med unormale ansamlinger av blod og kan bli vridd og hovne. De kan være svært smertefullt og er en annen årsak til hevelse i bena.

Det er også en tilstand der venene i bena er i stand til å pumpe blod tilbake inn i hjertet; dette kalles venøs insuffisiens.

Diagnose

Leg hevelse er ofte tydelig i tillegg kan du visuelt se hevelse, men å diagnostisere fordi det kan være behov for andre tester. Det er mange måter å diagnostisere årsakene til beinet hevelse. Blodet kjemi kan vise til underliggende årsaker, som for eksempel blodsukkernivået og dårlig nyre eller leverfunksjon. Urinanalyse vil avgjøre om hvite eller røde blodlegemer er tilstede i urinen, da dette kan bidra til å eliminere andre helseproblemer, som diabetes eller nyresykdom. Ultrasounds er også gjennomført for å fastslå om det er en blodpropp stede i beinet.

Advarsler

Unngå sittende eller stående på ett sted i lang tid. Stå opp og gå rundt for å unngå ytterligere skader på bena. Strekke på bena ofte når du reiser i en bil eller fly. Tilbringer mye tid i en stilling er ikke sunt, og øker risikoen for leg hevelse. Unngå restriktive klær, trening og tur når det er mulig.

Hvis du har en leversykdom, er det viktig å ta kontakt med lege hvis du har tegn til redusert urinmengde, hovne ben, en fot som er varm å ta på, eller feber. Hvis du er gravid og opplever en plutselig økning i hevelse, kan leverproblemer være til stede. Leg hevelse for de med en tidligere historie med leversykdom kan være dødelig.

Medisiner som hormoner, steroider, antidepressiva som inkluderer MAO-hemmere, eller blodtrykk medisin kan være årsaker til beinet hevelse. Rådfør deg med lege hvis beinet hevelse skjedde etter start et kurs av medisinering.

Hydration behandling for astma Cure

Oksygen og hydrogen molekyler i vann er kjent ikke bare for å opprettholde livet, men noen tror de har også stor helbredende egenskaper. Naturlig helse talsmenn, slik som Purity 2000.com, fremme hydration behandling som en mulig kur for astma. Men kaster en National Institutes of Health studie tvil om hvorvidt vann og hydrering har en effekt på mucociliary funksjon, eller funksjonen til cellene i luftveiene.

Bruke Hydration

Ifølge Purity 2000, naturlig rettsmidler for mange plager som mål å bruke ikke-invasiv, reagentless og nonsynthetic behandlinger for å forbedre liv og helse. Purity 2000 rapporterer at mange talsmenn for disse naturlige rettsmidler vurdere vann det mest elementære krav til behandling av sykdommer. Noen av disse naturlige behandlinger innebærer bruk av vann og andre substanser, mens det i lett hydratisering terapi vann alene administreres i foreskrevne mengder til pasienter. Bronkial astma er en type av sykdom som Purity 2000 antyder kan bli hjulpet ved hjelp av hydrering terapi.

Teori

Hydration terapi for behandling av bronkial astma verk basert på prinsippet om at astma er en tilstand der luftrom som tar luft i lungene er betent. Denne betennelsen er generelt et resultat av overdreven histaminer i kroppen. Dehydrering er en av de viktigste faktorene for å forverre denne tilstand. Når det er mindre vanninnhold i kroppen, er det lettere for histaminer å bygge opp. Derfor talsmenn sier, er det motsatte like sant. Med andre ord, er muligheten for opphoping av histaminer i kroppen sterkt redusert dersom personen er godt hydrert. Purity 2000 rapporterer at vann er en av de viktigste næringsstoffer for lungene og at lungene bruke vann for å holde seg fuktig. Denne fuktighet hindrer vevet belegg fra å bli tørr, noe som ville produsere slim. En studie kalt "Terapeutiske regimer for Akutt astma" gjort på dyr har vist at økt inntak av vann over et par uker sterkt redusert slim buildup samt produksjonen av histaminer. Vannterapi er dermed grunnlaget for å holde lungene fuktig --- og dermed fri for betennelse.

Effektivitet

Til tross foreløpige positive resultater, en National Institute of Health studie antyder hydrering er ikke en effektiv behandling for pasienter med bronkial astma --- spesielt de som har vært på andre former for medisiner. Når hydrering terapi ble introdusert i en gruppe med pasienter i alderen 15 til 40 over en seks måneders periode, det gjorde ikke vesentlig endre tilstanden. Selv om hydrering terapi ikke kurere astma, var det merkbar forbedring i andre viktige parametere som respirasjonsfrekvens og pulsfrekvens, fant studien.

Domperidone bivirkninger på en baby

Domperidon, også kjent som Motilium, er et stoff som har den bivirkning av økende morsmelk produksjon. Dette stoffet forårsaker vanligvis svært milde bivirkninger hos moren, og mange leger teoretisert at en baby var mottar så lite av Domperidone at det ikke var farlig. Men FDA har gitt ut en advarsel om stoffet og mulige bivirkninger. Domperidone er heller ikke godkjent for dette formålet i USA og Canada eller andre land, selv om det er godkjent for behandling av mage lidelser i flere land.

Sjansene for bivirkninger

Svært sjelden er det bivirkninger i babyer som følge av bruk av Domperidone. Babyer får svært lite av medisin i melken de drikker. Denne dynamikken endres litt hvis medisinen brukes til å hjelpe med tarmproblemer.

Hjerte bivirkninger

Domperidon kan føre til alvorlige hjerteproblemer, for eksempel arytmier, hjertestans og plutselig død når det gis intravenøst. Imidlertid har ingen arytmier eller dødsfall blitt rapportert når dette stoffet ble brukt av den friske befolkningen. De negative effektene ble sett i usunn pasienter som fikk høye doser av medisinen.

Mors bivirkninger

Mødre usedvanlig rapport munntørrhet, magekramper og hodepine som vanligvis går bort når dosen av medisinen er redusert.

Annen bruk av medisiner

Annet enn ved hjelp av sideeffekt for å øke melkeproduksjonen, er Domperidone vanligvis brukes for å behandle forstyrrelser i mage-tarmkanalen. Den kan brukes til å hjelpe barn som spytter opp og miste for mye vekt. Domperidone ble erstattet av cisaprid, som har blitt tatt av markedet. Cisapride kan også føre til alvorlige hjerteproblemer, men det er ikke i det samme stoffet familie av Domperidone.

Bivirkninger fra langvarig bruk

I litteratur utgitt av produsenten av Domperidone, langsiktig, kan kronisk behandling med Domperidone føre til økt antall brystsvulster i gnagere som brukes til å teste medisiner. Denne effekten har aldri blitt dokumentert hos mennesker, men. Det synes å være noen bivirkninger for babyer enten; Dette er imidlertid ikke et FDA-godkjent bruk av stoffet, slik at det kan være noen ukjente bivirkninger på grunn av mangel på riktig testing.

Annen informasjon

Domperidon bør bare brukes til å behandle melk produksjonsproblemer i visse tilfeller, og bør aldri være den første tilnærming til problemene. Domperidone er generelt antatt å være en bedre behandling for melk-produksjonsproblemer av ulike leger fordi den har færre bivirkninger enn andre medisiner, hovedsakelig fordi det ikke kommer inn i vevet i hjernen i noen significat beløp.

Hva er årsakene til senebetennelse i hånden?

En sene er et band av fibrøst bindevev som vanligvis blir med en muskel til beinet. Senebetennelse er en betennelse i en sene, og senebetennelse av hånden er typisk grunn av belastningsskader.

Overforbruk

Håndsenebetennelse vanligvis resultater fra sene belastning forårsaket av overforbruk av musklene i hånd, håndledd eller underarm. Det kan også være forårsaket av et uvanlig bruk av hånden.

Skade

Senebetennelse kan også skyldes en direkte slag mot den hånden som blåmerker det underliggende vevet. Dette kan føre til blod fra kapillærene å infiltrere sener, oppflamming dem.

Risikofaktorer

Aktivitetene som mest sannsynlig vil føre til hånd tendonitits omfatter idretter med kasting eller kontakt.

Sjansene for komplikasjoner fra kirurgi for hånd senebetennelse øker med røyking, narkotikamisbruk og kroniske sykdommer.

Forebygging / løsning

Håndsenebetennelse er mindre sannsynlig når utøverne er skikkelig aircondition og varmet opp. Verneutstyr kan også redusere sjansene for hånd senebetennelse.

Langvarig Healing

Senebetennelse i hånden ofte tar lang tid å lege fordi pasienter har en tendens til å gjenoppta aktiviteten for tidlig. Det er også spesielt utsatt for tilbakefall.

Hvordan lage såre muskler Feel Better

Hvis du har vært inaktiv og har nylig tatt opp en trener diett, er du sannsynligvis vil oppleve stølhet etter trening. Det tekniske navnet for dette er forsinket utbruddet stølhet eller DOMS. Det skjer vanligvis ca 24 til 72 timer etter treningen. Det blir ofte antatt å være forårsaket av melkesyre buildup i musklene. Men i henhold til IDEA Personal Trainer magasin, det kan faktisk være et resultat av de ørsmå tårer i musklene fra trening. Såre muskler, mens ubehagelig, er lett å behandle.

Instruksjoner

1. Påfør en kald pakke til dine ømme muskler. Dette kan være en pose frosne erter eller isbiter i en plastpose. Pakk kald pakke i et håndkle, og bruke den til området. Dette vil avlaste din smerte symptomer og lette betennelser. La den stå på i 15 til 20 minutter.

2 Bruk en varmekilde etter din kald pakke har redusert eventuelle betennelser og smerte. Heat slapper musklene og letter noen langvarig smerte. Du kan bruke en varm komprimere eller en varmepute. Påfør varmepakken i opp til 20 minutter. Du kan også ta et varmt bad.

3 Kjøp en varmeplaster på apoteket eller dagligvarebutikk. Disse varme patcher feste til huden din. Plasser den over dine ømme muskler for en kontinuerlig kilde til smertelindring. Følg alltid instruksjonene på etiketten, og aldri bruke varmen patch for lenger enn det som er angitt.

4 Se en massasjeterapeut. Masserer ømme muskler vil øke blodsirkulasjonen til å gi dine vev med oksygen og næringsstoffer og fjerne eventuelle avfallsprodukter. Det kan også hjelpe stramme musklene blir løsere og mindre smertefull. Massasje kan bidra til å forhindre arrvev fra forming i muskelen. Dette gjør at musklene til fullstendig leget.

5 Rub anti-inflammatorisk, smertestillende kremer på dine ømme muskler. Du finner disse på apotek eller i apotek midtgangen i dagligvarebutikker. Disse kremene kan lindre smerte og redusere betennelse.

6 Fortsett å trene og strekke. Gjenværende inaktiv dagen etter trening vil oppmuntre muskel tetthet og sårhet. I stedet prøver noen milde, lav effekt øvelser, for eksempel langsom jogging, gange eller svømming.

Hvordan diagnostisere en Hamstring skade

Hamstring musklene spenner lengden på baksiden av låret, fra bekkenet til leggen. Du kan skade dine hamstringsmusklene under omtrent enhver aktivitet som innebærer å kjøre, raske akselerasjoner, eller raske minske farten. Det er tre typer av hamstring skader, målt i karakterer etter alvorlighetsgrad. En hamstringskade kan diagnostiseres gjennom en fysisk eksamen, men ytterligere testing er nødvendig for å fastslå alvorlighetsgraden av det. Her er fremgangsmåten for å ha din hamstringskade diagnostisert.

Instruksjoner

1 gjenkjenne symptomer på en hamstringskade. En hamstringskade vil dukke opp som smerter i ryggen i lårene eller lavere rumpeballe, spesielt når du prøver å gå eller bøye seg. Området kan være øm eller mørbanket. Du kan oppleve plutselige smerter mens du gjør fysisk aktivitet. Noen mennesker har rapportert føler et blunk eller pop på tidspunktet for skaden.

2 Se helsepersonell og forklare dine symptomer til ham. Han vil spørre deg spørsmål om hvordan skaden skjedde og om eventuelle helsemessige problemer du måtte ha. Han vil også ønske å vite om du har hatt skader som dette tidligere, eller hvis du noen gang har følt disse symptomene i det siste. Svar på alle spørsmålene hans så sannferdig som mulig.

3 La legen din til å utføre en fysisk eksamen. Han vil ønske å identifisere eventuelle områder som er betent, forslått eller hovne. Han vil føle musklene og vevet rundt i området for å prøve å identifisere smerte og ømhet. Han vil også se etter symmetri mellom dine to ben. Forskjeller mellom de to strekningene kan være en indikasjon på skade. På et tidspunkt under eksamen, kan du legen be deg om å fullføre en rekke bøyer og strekker benbevegelser. Han vil merke noen smerter, svakhet og ustabilitet.

4 Send til ytterligere testing for å fastslå alvorlighetsgraden av hamstringskade. Røntgen, magnetisk resonans imaging skanner, og computertomografi skanner kan alle brukes til å undersøke skadde hamstring. De kan også indikere noen bein pausene, revet leddbånd eller sene skade, som kan være komplikasjoner av hamstring skader.

Slik reparerer en Torn Muscle

Når en muskel er revet, kroppen reparerer rive med arrvev. Dette skjer vanligvis i løpet av de første 48 timer eller så etter skade oppstår. Arrvev ikke er fleksibel som det omliggende muskler og mykt vev, og det kan føre til et svakt område. Dette kan gjøre det lettere å re-skade det samme området flere ganger. Den arrvev er svakere og mer sprø enn vevet som den har erstattet. Å fremme helbredelse og for å minimalisere eventuelle permanente svakhet i området, bør du ta skritt for å oppmuntre tilstrekkelig blodtilførsel til området.

Instruksjoner

1 Minimer aktivitet med revet muskel i 72 timer.

2 Start litt lett aktivitet etter 72 timer. Det er viktig ikke å re-skade revet eller anstrengt området, men hvis du holder det for lenge, kan det bli enda svakere og mer skjør. Lett aktivitet kan være en god del av rehabilitering av muskelen, og det oppfordrer blodtilførselen til området, aktivere lymfesystemet. Dette bidrar til å rense giftstoffer og annet avfall ut av kroppen, noe som kan ha samlet seg etter en skade.

3 Ta hensyn til noen skarp smerte man føler seg. Hvis noen aktivitet du gjør gjør området vondt, slutte å gjøre det umiddelbart.

4 Bruk ultralyd, varmeterapi og massasje for å øke blodtilførselen til det skadde området. Øker blodstrømmen til herjede området bidrar til å sikre at muskelen har rikelig med oksygen og andre næringsstoffer, som vil hjelpe den til å gro. Ellers kan det bli stiv og danne en masse av arrvev, noe som gjør den svakere og mister fleksibilitet i området. Økt blodtilførsel hjelper muskelen til å leges raskere og helbrede bedre, uten for mye stiv og sprø arrvev.

5 Drikk rikelig med væske. Holde riktig hydrert også bidrar til å fjerne giftstoffer fra kroppen.

Hint

  • Du kan oppleve noen sårhet og ubehag. Dette er normalt etter en skade, men sterke smerter bør unngås som et tegn på at du er overdoing det og bør ta av litt.
  • Det kan være lurt å bruke muskler for å få fortgang i rehabiliteringsprosessen og å gjenvinne styrke, men du bør være forsiktig på den og stoppe når du føler sterke smerter. Dette er kroppens måte å fortelle deg at du kan gi mer skade.
  • Hvis du har en alvorlig skade, bør du alltid oppsøke lege. Alvorlige muskel tårer kan kreve kirurgi, avhengig av hvor tåre er og hvor dårlig det er revet. Noen tårer kan være effektivt helbredet uten medisinsk intervensjon, men det er alltid best å ta vare på rive og kontakte legen din hvis du er bekymret for helbredelsesprosessen.

Hvem ville bruke Water Exercise Therapy?

På grunn av oppdriften i vannet, er vanntreningsterapi enklere enn land øvelse for mange individer. Selv om vann treningsterapi er bra for alle, kan folk med bestemte vilkår nytte mer.

Fedme

Overvektige personer kan ha stor nytte av vann terapi. Aquatic aerobic eller vann jogging, turgåing, hopping, sparker og svømming får pulsen opp og forbrenner kalorier raskt.

Fysisk funksjonshemmede

Folk som er fysisk funksjonshemmet kan dra nytte av vann terapi. Med hjelp av flyteutstyr, kan fysisk funksjonshemmede lettere få en treningsøkt i vannet.

Redusert bentetthet

Vektløfting eller high-impact kardiovaskulære øvelser kan være for kraftig for mange mennesker som har lav beintetthet. I stedet kan disse personene bruke vann terapi for å få en trening som er mindre anstrengende.

Artrose

Personer som lider av slitasjegikt har smerter og hevelse i sine knær, ledd, hofter, føtter og rygg. Trene på land, som løping eller vektløfting, kan være for smertefullt. Vann terapi er mildere og lettere for en person med slitasjegikt. Dette gjelder også for folk som lider av leddgikt, lupus eller fibromyalgi.

Smerte eller muskelproblemer

Folk som har tilstander som forårsaker smerte eller muskelplager kan dra nytte av bruk av vann terapi. Vann vekter eller til og med en lav-effekt vann trening kan lindre muskelspenninger eller lindre smerte.

Fordeler fra Aquatic Therapy

Andre personer som kan ha nytte av vann terapi inkluderer personer med luftveis og sirkulasjonsproblemer, gravide, hjertesykdommer, balanse underskudd, dårlig motorisk koordinasjon, sanseforstyrrelser og svakhet.

Hvordan behandle Torn Biceps Muscle

En revet biceps muskel kan være en svært smertefull tilstand. Den kan være et resultat av en ulykke husholdning som et fall eller den kan skje som et resultat av overdrive i friidrett. Vektløfting og andre idrettsutøvere ofte lider delvis eller fullstendig tårer av biceps. Skaden kan kreve kirurgi, men det er ikke alltid tilfelle.

Instruksjoner

1 Hvil armen helt. Hvis du har lidd en revet biceps gjennom vektløfting eller annen styrke trening, har tiden kommet for å sette vektstang ned og stoppe aktiviteten. Du trenger å hvile armen for minimum 48 timer. Prøv å ikke gjøre noe med den armen, og prøve å isolere den med puter eller supplerer når du sover.

2 Unn skaden med is. Du bør sette en ispose på skaden i 15 minutter hver våkne time i løpet av de første 24 timene. Du bør legge en ispose på armen i 15 minutter av hver andre våkne time over den påfølgende 24-timers periode.

3 Ta et ikke-steroid smertestillende som ibuprofen, naproxen eller aspirin for å hjelpe deg med å håndtere smerte. Dette er ikke et tegn på svakhet. Dette vil faktisk hjelpe deg å bli bedre. Disse medikamentene vil bidra til å redusere hevelse i området der skaden skjedde.

4 Gå fysioterapien når smerten er blitt redusert eller det ikke lenger er en faktor. Din biceps muskelen er fortsatt skadet, og det vil trenge terapi før du kan begynne å jobbe ut igjen. En fysioterapeut vil gi deg de strekninger du kan gjøre for å bidra til å gjenvinne styrke.

5 Se legen din hvis smertene ikke avtar, og du føler at dine biceps er ikke bedre. Han trenger å utføre en kirurgisk prosedyre som re-forankrer sene hvilken biceps muskelen er koblet tilbake til skulderbenet. I mange tilfeller kan denne operasjonen gjøres på poliklinisk basis, og du vil være i stand til å komme tilbake til fysioterapi kort tid etterpå.

Hvordan til is Hovne ben og føtter

Ben og føtter kan bli oppsvulmet på grunn av en rekke faktorer, som blant annet stå i lange perioder av gangen, graviditet og skade. Hovne ben, ankler og føtter kan være svært ubehagelig, som vevet strekker seg for å imøtekomme betennelse. Hvis du lider av hovne ben eller føtter, er det viktig å ise det berørte området umiddelbart for å unngå skader og redusere smertefulle symptomer.

Instruksjoner

1. Fjern press fra plagede området. Umiddelbart etter merke hevelse, stoppe noen aktivitet og sitte ned. Fortsetter å delta i anstrengende aktivitet eller plassere utilbørlig press på området vil bare øke betennelse.

2 Løft foten. Dette forbyr blod samler seg i hoven vev, og bidrar til å redusere betennelse. Sitt på en sofa eller stol og rekvisitt beinet og foten opp med en pute å dempe betent vev.

3 Bruk en is-pack. Pakk en is-pack i papirhåndkle og hold på plagede området i tre minutter om gangen. Pass på is-pack er pakket slik at du ikke skader nervene i foten eller beinet. Fjern ispose etter tre minutter. Vent tre minutter og deretter gjenta til betennelse minimerer.

4 Ta en smertestillende og betennelsesdempende medisin. Ibuprofen, Tylenol og Advil alle arbeide for å redusere betennelse og redusere smertefulle bivirkninger. Fortsett å ta medisinen, å følge instruksjonene på etiketten, inntil smerte og betennelse avtar. Ta kontakt med din lege hvis hevelse ikkje mindre innen 12 timer.

5 Identifisere årsaken til hovne ben og knær. Betennelse i bena er ofte forårsaket av vann i kroppen og dårlig blodsirkulasjon; blod samler og trykks i den nedre del av kroppen, forårsaker blodkarene til å lekke fluid inn i vev i ben, føtter og ankler. Betennelse kan oppstå under graviditet, etter skade eller på grunn av mer alvorlige forhold, så det er viktig å snakke med en lege hvis du er usikker på hva som forårsaket hevelse.