adcov.com

parasitter i tarmen hos mennesker

Hvordan behandle Rundormer hos mennesker

Rundormer føre til en sykdom som kalles trikinose hos mennesker. De rundormer infisere kokt kjøtt og feste til tarmen hos mennesker etter å ha blitt konsumert. De vokser og modnes i fordøyelseskanalen og migrere til andre deler av kroppen. Behandling av rundorm infeksjoner hos mennesker skjer gjennom medisiner foreskrevet av leger.

Instruksjoner

1. Bruk anti-parasittiske medisiner. Anti-parasitt medisiner ødelegger rundormer og dreper larvene som infiserer tarmen. Medisiner som Albenza er foreskrevet av leger til raskt klart tarmer hvis tilstanden er fanget før modne rundormer nå de musklene. Hvis rundormer allerede har migrert, er ekstra medisiner som trengs.

2 Bruk smertestillende midler. Larvene og rundormer som reiser til musklene føre til at pasienten smerter. Som rundormer dø, de calcify og skape smertefulle cyster. Leger foreskrive smertestillende midler, mens pasienten bruker behandlinger som anti-parasittiske narkotika.

3 behandle allergier med kortikosteroider. Immunsystemet oppdager de invaderende rundorm og induserer inflammasjon i muskler og vev. Kortikosteroider er brukt for å behandle betennelse, og også for å redusere noen av smerte fra immunresponser.

4 Spis kokos. Kokos er et naturlig middel som bidrar til å kvitte tarmen hos rundormer. Konsumere ca 1 teskje med 1 ts av lakserolje.

5 Legg gulrøtter til dietten. Gulrøtter også ødelegge tarmparasitter som rundormer. Konsumere en kopp til å bli kvitt infeksjonen.

Hint

  • Naturlig rettsmidler (som gulrot og kokosolje) er ikke garantert effektiv mot rundorm; se din lege også.

Parasitt Symptomer hos mennesker

Symptomene på parasitter hos mennesker vil variere avhengig av hvilken type parasitt som påvirker deg. Du kan ha kontrahert rundorm (parasitten som produserer både trikinose og ascariasis), ringorm (parasitten ansvarlig for tinea capitis) eller plasmodium (parasitten som forårsaker malaria). Men det er noen fellestrekk i symptomene på menneskelige parasitter som kan tyde på at du har kontrahert en av disse infeksjonene.

Diaré

En av de vanligste symptomer hos nesten alle de menneskelige parasitter vil involvere utbrudd av diaré eller løs avføring. Grunnen til dette er at en rekke av de parasitter, som rundorm eller plasmodiums, faktisk trenge inn i vevet i fordøyelsessystemet mens i larver scenen og deretter vokse inn i selve ormer eller parasitter som kan be hyppige løse eller rennende avføring. Noen ganger kan det også føre til blodig eller vente (en indikasjon på blod) avføring.

Kvalme og brekninger

En annen ganske vanlig symptom på en parasitt vil være jevnlige episoder av kvalme og oppkast. Mye som symptom på diaré, kvalme og oppkast kan være forårsaket av infeksjon av parasitten i noen vev av fordøyelsessystemet, oftest tarmen. Det er innenfor dette området av kroppen som mange parasitter modnes og selv avle, noe som kan føre kvalme og oppkast hos mange mennesker.

Magekramper

I utgangspunktet går hånd i hånd med diaré, kvalme og oppkast, mange parasitter som påvirker mennesker kan også bringe på noen mengden av kramper i mageregionen. Dette skyldes i stor grad kroppens reaksjon på parasitter som de rase og multiplisere. Kramper kan kjøre fra kjedelig til ganske skarp, basert på mengden av parasitter som er i systemet ditt.

Kortpustethet

Noen ganger parasitter, som vanligvis bor i fordøyelsessystemet, lage en trek ned i lungene. Med dette kommer kortpustethet, hoste og tungpustethet.

Fever

Noen parasitter kan også fremkalle en reaksjon i kroppen i form av feber. Det kan være moderat feber på 100 til 101 grader Fahrenheit eller en relativt høy feber av 103 grader Fahrenheit og oppover. Årsaken til avviket er todelt, da det avhenger både av type parasitt du har kontrahert og hvordan kroppen din reagerer på parasitten. Med dette feber, kan du begynne å oppleve frysninger eller svette, men det avhenger igjen på din reaksjon mot parasitten og type parasitt i systemet.

Hodepine

Hvis du har kontrahert en parasitt av noe slag, kan du også begynne å lide av periodiske hodepine, men disse vanligvis følge de vanligste symptomene som er nevnt ovenfor. Disse hodepine er vanligvis moderat til alvorlig, og reagere på over-the-counter smertestillende midler som aspirin og ibuprofen.

Trøtthet & Pain

Hvis venstre ubehandlet, kan parasitter føre til en god del av tretthet og utmattelse, som de andre symptomene og parasitter selv vil vanligvis ta en toll på en persons kropp. Dette vil forlate dem sløv og bare ikke føler deg opp til snus. Det kan også begynne å gi noen smerter og ubehag i nabo musklene i kroppen, spesielt når de begynner å invadere blodet og uunngåelig musklene dine.

Behandling for Rundormer hos mennesker

Rundorm, eller Ascaris lumbricoides, er en parasittinfeksjon. Rundormer kan være mellom 6 og 13 inches, og deres omkrets kan være så stor som en blyant. Opptil 100 ormer kan være til stede i en person, og ormene er vanlig, spesielt i tropiske klima. I noen tilfeller kan ormer blokkere tarmen og forårsake symptomer inkludert fordøyelses opprørt. Rundormer er vanligvis behandlet med en av tre narkotika terapi: Mebendazole, Albendazole eller pyrantel pamoate.

Mebendazole

Mebendazol er en anti-parasittisk stoff som brukes til å drepe rundormer hos mennesker. Den kommer vanligvis i form av en tyggetablett tas en gang om morgenen og en gang om kvelden. Den kan enten være en enkeltdose, eller i en tre-dagers skjema. Tabletten kan svelges hel, blandet med mat eller tygges, avhengig av instruksjonene på resept flasken. Sjeldne bivirkninger er magesmerter og diaré.

Albendazole

Albendazole er en anti-orm medikament som brukes i behandling av rundormer og andre parasitter. Det virker ved å hindre ormer fra å reprodusere. Det kommer vanligvis i tablettform og bør tas sammen med mat. Det er viktig å fortsette å ta hele kurset på resept, selv om symptomene bedres. Potensielle bivirkninger inkluderer magesyke, inkludert kvalme og oppkast, svimmelhet, hodepine eller feber. Det bør ikke tas hvis du er gravid, planlegger å bli gravid i løpet av neste måned, eller ammer en baby.

Pyrantel pamoate

Pyrantel pamoate, også kjent som Pin-X og Reese Pinworm Medisinering, er tilgjengelig som en over-the-counter behandling for rundorm. Det kan virke saktere enn de reseptbelagte medisiner, men er effektiv mot de fleste rundorm infeksjoner. Sjeldne bivirkninger er magesyke, preget av kramper, oppkast og diaré; søvnløshet, svimmelhet, hodepine eller utslett.

Kryp hos mennesker

Maggots er larven fasen av felles hus fly, spyflue og diverse andre arter av fluer. En maggot angrep på mennesker kan være farlig, men også gunstig.

Identifikasjon

Maggots er mellom 3 og 9 millimeter i total lengde. De er krem ​​til hvit i fargen og tilbringer omtrent fem dager av sin livssyklus som larver.

Larver

Hos mennesker, oppstår larver når en voksen flue er tiltrukket til et menneske, som oftest på grunn av et åpent sår hvor det vil legge egg. Eggene klekkes i løpet av åtte til 20 timer og begynner fôring.

Tarm Myiasis

Larver kan forekomme i tarmen når en person får i fly egg. Tarm larver kan forårsake alvorlig skade på indre organer hvis venstre ubehandlet.

Fordeler med Maggots

Under den amerikanske borgerkrigen og første verdenskrig, leger på slagmarken bemerket at soldater som hadde kryp helbredet bedre enn de uten kryp. Marken var å spise råtnet kjøtt og renser ut bakterier.

Kryp på sykehus

I dag, mer enn 200 sykehus fore kryp å behandle infeksjoner som trykksår, knivstikk, fotsår og post-kirurgiske sår. Disse kryp dyrkes i laboratorier for å hindre bakteriell kontaminering av mark og pasientene.

Pankreatitt Symptomer hos mennesker

Bukspyttkjertelen er en liten kjertel som ligger bak magesekken hos mennesker og spiller en rolle i fordøyelsen. Pancreatic enzymer kombinere med galle å tillate mennesker å fordøye maten ordentlig. Denne kjertelen sender også insulin gjennom blodet og bidrar til å regulere blodsukkernivået. Når bukspyttkjertelen blir betent, enzymer produsert av bukspyttkjertelen angripe organ i seg selv. Delstaten betennelse kalles pankreatitt. Pankreatitt kan deles inn i to kategorier: akutte og kroniske. Utviklingen av abscesser inne i bukspyttkjertelen er noen ganger betraktet som en form for pankreatitt også. Bruker smertestillende og antibiotika er to metoder for å behandle pankreatitt symptomer, selv om kirurgi kan være nødvendig i noen tilfeller.

Populasjoner Berørte

Både menn og kvinner kan utvikle pankreatitt av noe slag, men som University of Maryland Medical Center rapportert, kan risikoen for å få en bestemt type pankreatitt være relatert til kjønn. Kvinner er mer utsatt enn menn til akutt pankreatitt som stammer fra gallestein, en vanlig årsak til akutt pankreatitt. Seks ganger flere menn enn kvinner er diagnostisert med alkoholisme-indusert akutt pankreatitt. De fleste mennesker med pankreatitt er voksne i 30-årene og 40-årene, men barn som har familiemedlemmer er rammet av sykdommen kan også utvikle betennelse, ifølge National Digestive Diseases Information Clearinghouse (NDDIC).

Akutt pankreatitt

Akutt pankreatitt er en slags betennelse som kommer plutselig og kan bli alvorlige svært raskt. Pankreatitt av denne typen er ofte forårsaket av gallestein og, i henhold til NDDIC, er mer enn 200.000 mennesker diagnostisert med tilstanden for hvert år. Symptomer på akutt pankreatitt inkluderer hevelse i mageregionen og smerte som går fra magen til ryggen og ikke går bort selv med hjelp av smertestillende medikamenter. Magen er smertefullt å berøre. En person med akutt pankreatitt er vanligvis kvalm, kan kaste opp og kan bli dehydrert hvis han ikke kan holde nede væsker. Feber kan også følge mage symptomer på akutt pankreatitt. En forhøyet puls er også konsistent med akutt pankreatitt hos noen mennesker.

Kronisk pankreatitt

Utbruddet av kronisk pankreatitt er mye mer sakte tempo enn for akutt pankreatitt, men konsekvensene er like alvorlige. Den vanligste årsaken til kronisk pankreatitt er alkoholisme. Mange av symptomene på kronisk pankreatitt ligne det av den akutte formen av sykdommen, inkludert abdominal og ryggsmerter og kvalme. Andre symptomer på kronisk pankreatitt er diaré og vekttap som kan være dramatisk til tider på grunn av mangel på riktig fordøyelse. Enzymer som normalt produseres i bukspyttkjertelen opphører å bli produsert i en tilstand av kronisk pankreatitt, og vitaminer fra fordøyd maten ikke er absorbert i kroppen som de burde være. Næringsstoffer som ikke absorberes blir utskilt, noe som gjør avføringen greasier enn normalt.

Bukspyttkjertel Abscess

Bukspyttkjertel abscess oppstår i enkelte mennesker som har hatt en betennelse i bukspyttkjertelen. En abscess er en infeksjon i kjertelen som produserer pus. Symptomer på denne type av pankreas-infeksjon inkluderer feber, kvalme og oppkast, og smerte i mageregionen. Personer med disse symptomene må søke legehjelp så snart som mulig slik at abscess kan dreneres og infeksjonen kan styres. Forlater abscess ubehandlet kan føre til varige skader i bukspyttkjertelen eller livstruende komplikasjoner, som for eksempel sepsis.

Komplikasjoner

Pankreatitt symptomer kan utvikle seg til mer alvorlige helsemessige forhold hvis de ikke behandles umiddelbart. Fordøyelsesenzymer og biprodukter fra infeksjon kan komme inn i blodet hvis de ikke er drenert effektivt. Unnlatelse av å behandle pankreatitt symptomene kan føre til en rekke problemer, inkludert anstrengt pust, lavt oksygennivå og nyresvikt. Det er ingen hard og rask måte å hindre pankreatitt symptomer, men hvis betennelsen er forårsaket av overdreven drikking, kan symptomene bli gjort bedre av avholdenhet fra alkohol. Rutinemessig medisinsk behandling for galleblæren angrep og gallestein kan også bidra til å forhindre pankreatitt fra å bli en livstruende situasjon.

Rottegift Symptomer hos mennesker

Rotte forgiftning vanligvis ikke produserer symptomer hos mennesker i flere dager. Det kan føre til indre blødninger. Et offer vil oppleve svakhet. Tegn på blødning i kroppen vil manifestere med blåmerker.

Fordøyelses Effects

Diare, kvalme og oppkast er alle bivirkninger av rotte forgiftning. Spy eller diaré kan ha blod i den.

Blødning

Rottegift reduserer vitamin K-nivåer, som påvirker koagulasjonsfaktor. Dette fører til unormal blødning, for eksempel fra nesen eller tannkjøtt.

Svimmelhet

Svimmelhet er et direkte resultat av fortynning av blodet. Den svimmelhet kan bli så alvorlig at stående er umulig.

Apati

Etter inntak av rotte forgiftning, kan du begynne å føle seg veldig trøtt. Dette er fra tynnet blod gjør seg gjennom kroppen.

Død

Rotte forgiftning kan føre til døden hvis nok er inge. De vanligste dødsårsakene fra rotte forgiftning er hemorrhaging og hjerte komplikasjoner.

Advarsel

Alltid kontakte Gift hot line når viser tegn på at et plantevernmiddel har blitt inntatt. Ring (800) 222-1222 eller 911, og de vil koble deg til de rette myndigheter.

Lyme sykdom hos mennesker vs Hunder

Lyme sykdom kan være alvorlige i både mennesker og hunder, men behandlingsmetoden og hvordan sykdommen utvikler seg svært forskjellig. Flått som bærer Lyme sykdom overføre sykdommen via en matbit.

Funksjoner

Mens Lyme sykdom kommer fra et flåttbitt hos mennesker og hunder, symptomene på sykdommen er langt annerledes, som er restitusjonstiden.

Menneskelig Lyme sykdom

Når Lyme sykdom infiserer en person bitt av en flått, utvikler et rødt utslett rundt området, etterfulgt av influensa-lignende symptomer nesten umiddelbart. Uker senere vil 15 prosent av mennesker utvikler leddsmerter og omtrent 5 prosent vil utvikle en hjerte-rytmeforstyrrelse.

Canine Lyme sykdom

En hund vil ikke vise symptomer i flere uker til måneder etter å ha blitt smittet. Når symptomene vises, de viser leddgikt symptomer med en og annen feber. Hunder vanligvis foreta en full gjenoppretting etter en kort kur med antibiotika.

Behandling

Lyme-sykdom i mennesker og hunder blir behandlet med antibiotika. Mennesker har varige effekter fra å bli smittet, mens hunder har en tendens til å komme seg raskt og helt.

Menneskelig Betydning

Måneder etter at et menneske har blitt infisert, vil 60 prosent fortsetter å ha leddgikt-lignende smerter og nevrologiske forstyrrelser. Hunder sjelden utvikle hjerte eller neurologiske reaksjoner på grunn av infeksjonen.

Hva er årsaken til nyresvikt hos mennesker?

Nyresvikt kan utvikle plutselig eller over en periode, og selv om du kan bli svært syk, er mulig å behandle nyresvikt, og du kan komme med delvis eller fullstendig nyrefunksjon. Årsakene til nyresvikt inkluderer infeksjoner, skader eller tap av blodtilførselen til nyrene. Vurdere denne informasjonen fra Mayo Clinic om årsakene til nyresvikt hos mennesker.

Hjertesvikt

Kroniske sirkulasjonsproblemer, inkludert hjertesvikt, kan redusere tilførselen av blod til nyrene og føre til nyresvikt.

Dehydrering

Dehydrering kan forårsake nyresvikt ved å senke blodtrykket og redusere mengden blod tilgjengelig for nyrene.

Hemolytisk-uremisk syndrom

Hemolytisk uremisk syndrom er en komplikasjon fra infeksjoner med Escheria coli bakterier og forårsake nyresvikt ved alvorlig redusert blodtilførsel i nyrene.

Infeksjoner

Bakterielle og virale infeksjoner som hepatitt A, B eller C; strep hals; og urinveisinfeksjoner kan forårsake plutselig betennelse i nyrene og føre til nyresvikt.

Kroniske sykdommer

Kroniske sykdommer som diabetes, lupus og Berger sykdom kan føre til betennelse i nyrene som resulterer i akutt nyresvikt.

Medisiner

Medisiner inkludert aspirin, ibuprofen, streptomycin, kjemoterapi narkotika og radioaktive fargestoffer som brukes for medisinsk diagnostikk kan føre til nyreskader som fører til nyresvikt.

Forgiftning

Forgiftning fra tungmetaller; produksjon av kjemikalier og løsningsmidler; og stoffer som kokain og alkohol skade nyrene særlig hvis eksponeringen er langvarig eller tung.

Tegn på nyresvikt hos mennesker

Nyresvikt oppstår når nyrene ikke lenger er i stand til å fjerne avfallsstoffer og væske fra blodet. Nyresvikt kan skje over en periode på dager, måneder eller år, ifølge American Academy of Family Physicians.

Typer

Akutt nyresvikt er ofte forårsaket av en annen medisinsk tilstand, slik som en skade på nyrene eller blæren utløpsobstruksjon. Det utvikler ofte raskt, og er mulig å behandle. The Mayo Clinic sier at kronisk nyresvikt utvikler seg ofte langsomt og ikke oppdages før nyrene har nesten helt mislykket.

Risikofaktorer

Personer som har diabetes, høyt blodtrykk, en forstørret prostata, nyresykdommer, rhabdomyolyse, leversykdom, prostata kreft og / eller kronisk glomerulonefritt har en økt risiko for å utvikle nyresvikt.

Symptomer

I tidlige stadier av nyresvikt, folk har ofte ingen symptomer. Etter hvert som sykdommen utvikler seg, de ofte opplever en kortpustethet, høyt blodtrykk, redusert vannlating, anemi, hodepine, smerter i ryggen eller siden, muskelkramper, kvalme, oppkast, hevelse i bena eller føtter, muskelkramper, blodig avføring , beslag og / eller endringer i kroppsvekt.

Diagnose

Urinprøver blir ofte brukt til å vise om pasienter har økte nivåer av protein i urinen, som kan signalisere nyresvikt. Blodprøver, for eksempel kreatinin nivå og blod urea nitrogen tester, kan vise om folk har økte nivåer av avfallsstoffer i blodet.

Behandling

Leger ofte foreskrive medisiner, for eksempel ACE-hemmere, for å regulere blodtrykket hos mennesker som lider av nyresvikt, ifølge MedlinePlus. Dialyse er en prosedyre som bruker filtre for å fjerne avfallsstoffer fra blodet hos pasienter med nyresvikt.

Interne parasitter hos mennesker

Ifølge Centers for Disease Control, minst en tredjedel av hele verdens befolkning har en form for en tarmparasitt, noe som gjør den til en av de vanligste typene av parasittinfeksjon. Parasitter kan forårsake mange symptomer som vekttap, kvalme, oppkast og diaré. Noen parasitter kan også føre til alvorlige helsemessige forhold, for eksempel sår i tarmen, gastrointestinal obstruksjon og død i land som er ubebygd.

Nematode

Den vanligste typen av nematode er E.vermicularis, eller Barnemark. Mennesker er de eneste dyrene kjent for å bli smittet av denne parasitten. Ifølge American Academy of Family Physicians, er nesten 209 millioner mennesker smittet av denne parasitten. Pinworms bor i tykktarmen. Hunnen vil bevege seg mot perineum om natten for å legge sine egg, som deretter fører til symptomer som endetarms kløe og søvnforstyrrelser. Pinworms er stort sett overført gjennom fekal-oral rute (dvs. berøre forurensede gjenstander som har kommet i kontakt med avføring, og deretter berøre slimhinner). Derfor er det viktig for alltid å vaske hendene for å unngå overføring av denne parasitt.

Giardia lamblia

Ifølge American Academy of Family Physicians, er G. lamblia den vanligste parasitten funnet i mennesker over hele verden. Det er den nest mest vanlig i USA. Denne typen er mest vanlig i områder med dårlige sanitærforhold. Parasitten spres ved fekal-oral smitte eller ved kontakt med andre som er smittet. Symptomer kan være kvalme / oppkast, diaré, magekramper og gass og vekttap.

Hook Worms

Det finnes to typer krok ormer. En art er A. duodenale, og den andre er N. americanus. Hook ormer infisere sine verter ved å skrive inn porene i huden eller hårsekker. Når en infestasjon er etablert innen den menneskelige vert, kan symptomer som pusteproblemer oppstå. Hvis en infeksjon manifesterer i tarmen, kan en alvorlig komplikasjon slik som anemi oppstå. Ifølge American Family Lege, kan hakeorm forbruke opp til 0,25 ml blod i en dag.

Bendelorm

Bendelorm kan føres gjennom i kokt kjøtt. Hvis du spiser kjøtt infisert med larver, enten gjennom biff, fisk eller svinekjøtt, da larvene vil etterhvert bli voksne ormer i kroppen din. Den farligste typen bendelorm er T. Solium. Hvis du blir infisert med denne parasitten, kan det føre til nevrologiske komplikasjoner, for eksempel anfall eller ustabilitet når han går.

Flukes

Flukes faller inn i to kategorier for sine menneskelige verter. En er kjent som de matbårne klørne, og den andre er kjent som blodklørne. Matbårne klørne føres gjennom mat, mens blodklørne er gått gjennom etter å trenge inn i overflaten av huden. Ifølge Centers for Disease Control, blodklørne som arten S. mansoni og S. heamatobium, kan forårsake leverskader og urologiske komplikasjoner, og kan også føre til kreft. Matbårne flukes er oftest forbundet med å spise rå fisk eller krepsdyr.

Forebygging / løsning

Riktig hygiene og sanitær kan drastisk redusere og forhindre spredning av parasitter. Vask alltid hendene med varmt vann og såpe. Hvis du ikke klarer å vaske hendene, bruke en anti-bakteriell, alkoholbasert desinfeksjonsmiddel. Rydder og vasker husholdningsartikler som sengetøy (i tilfelle av pinworms). Hvis du besøker i områder med kjent forekomst av parasitter, drikke flaskevann bare og spise kjøtt som har vært ferdig kokt

Hva er farene ved Deer Flått hos mennesker?

Deer flått bærer med seg mange farer. Bortsett fra betennelse eller infeksjon, er de også kjent for å bære ulike sykdommer. Det beste du kan gjøre for å beskytte deg selv om å unngå å bli utsatt for. Inspiser deg selv hver kveld før du sovner. Borreliose er den mest kjente sykdommen som overføres av hjort flått, men studier viser at infeksjonen er ikke spredt før etter at flåtten har avgjort for 36 til 48 timer.

Betennelse

Mens flåtten utskiller væske for å hindre kløe og smerte der den biter deg, vil det ikke hindre at området fra å bli betent.

Infeksjon

Hvis venstre ubehandlet bittet kan bli infisert. Mens god hygiene vil normalt hindre en slik situasjon, kan forholdene ikke alltid tillater det. Etter å ha fjernet en hake, alltid rense såret med desinfeksjonsmiddel.

Lyme sykdom og andre sykdommer

Sammen med normal infeksjon, er mer alvorlige sykdommer båret av flått. Mest spesielt er Lyme-sykdom, som er tilstede i den nordlige halvkule. Mens behandles tidlig, kan omsorgssvikt føre til mye mer alvorlige komplikasjoner. Andre farer inkluderer ehrlichiose, anaplasmosis, babesiose, tularemi og

Colorado tick feber.

Behandling

Hvis du synes du allerede har blitt bitt av en flått, fjerne den ved hjelp av en pinsett, ta tak det ved hodet og trekke forsiktig, men bestemt. Sørg for å vaske såret med desinfeksjonsmiddel. Hvis du oppdager et utslett vises på huden din når som helst etter, kontakt lege omgående. Mange sykdommer båret av flått er lett kureres hvis fanget tidlig.

Tegn på Roundworm Infeksjon hos barn

Omtrent fire millioner amerikanere, for det meste i det sørøstlige USA, og nesten én av fire mennesker i utviklingsland, har anslagsvis rundorm infeksjon, også kjent som toxocariasis, ifølge diagnoseme.com.

Rundorm infeksjon

Rundorm infeksjon betegner inntak av rundorm parasitten, som er oftest funnet i tarmen hos hunder og utskilles i deres avføring. Parasitten er ofte smitter ved inntak av skitt.

Tegn og symptomer

De fleste barn som er smittet av rundorm er asymptomatiske. Dette betyr at det ikke er noen tegn eller symptomer på infeksjon. Når symptomer presentere seg selv, de vanligvis faller inn under to kategorier: larve migrasjon og mekaniske effekter.

Larve Migration

Larve migrasjon presenterer seg fire til 16 dager etter inntak, og vanligvis innebærer respiratoriske symptomer som feber, hoste, og tungpustethet.

Mekaniske Effects

Mekaniske effekter er et resultat av virksomheten til fullvoksne rundorm og inkluderer bukplager, liten tarmobstruksjon (spesielt fremtredende hos barn), blindtarmbetennelse, og pankreatitt.

Død

Dødsfall som følge av rundorm infeksjon er meget sjeldne, men kan skje som et resultat av tarm blokkering forårsaket av en fullvoksen rundorm. Hvis du mistenker rundorm infeksjon, søke råd fra en lege umiddelbart.

Cushings sykdom symptomer hos personer

Cushings sykdom er en hormonforstyrrelse som utvikler seg i folk som har hatt langvarig eksponering for høye nivåer av hormonet kortisol. I noen tilfeller, kroppen produserer for mye kortisol. Cushings sykdom kan også forekomme hos mennesker som tar medisiner som er klassifisert som kortikosteroider over lengre perioder. Tilstanden, som også kalles Cushings syndrom, er mest vanlig hos personer i alderen 20 og 50. overvekt og type 2 diabetes er risikofaktorer for utvikling av Cushings sykdom.

Fedme

Personer som har Cushings sykdom tendens til å være overvektig eller oppleve en plutselig vektøkning. Den ekstra vekten utføres vanligvis i overkroppen eller rundt magen. Personer med Cushings også utvikle et rundt ansikt, og kan få en fet hump eller bump mellom sine skuldre. Til tross for den ekstra vekten, personer med Cushings ofte har tynne armer og ben. Hos barn med tilstanden, vekstratene er tregere enn normalt.

Hudproblemer

Cushings sykdom kan føre til mange endringer i huden. Det har en tendens til å bli tynn og vil lett får blåmerker. Kutt, skrubbsår og andre hudskader leges sakte, og rosa eller lilla strekkmerker kan utvikle seg på bein, rygg, mage, bryster og rumpe.

Kvinnelige Symptomer

Kvinner med Cushings sykdom ofte opplever symptomer som er unike for kvinner. Mange kvinner vil vokse overflødig hår på deres ansikt, nakke, lår, mage og bryst. I tillegg kan menstruasjonsperioder blir uregelmessig eller stoppe oppstår.

Mann Symptomer

Hos menn med Cushings sykdom, kan erektil dysfunksjon bli et problem. Fertilitet kan påvirkes også, og noen menn med tilstanden kan ha en redusert ønske om sex.

Andre symptomer

Blant de andre vanlige symptomer på Cushings sykdom er benbrudd, hodepine, høyt blodtrykk, kviser, muskelsvakhet, tretthet, høyt blodsukker, depresjon og økt tørste og vannlating.

Typer av lymfom hos barn

Lymfekreft er en alvorlig form for kreft hos mennesker, og det gjør opp om lag 5 prosent av alle krefttilfeller i USA. Mens lymfom er ikke så vanlig hos barn som hos voksne, er det den tredje vanligste formen for kreft hos barn. Noen former for lymfom er milde, og en person kan ha denne typen kreft, og forventer å fortsette å leve i mange år. Noen former for lymfom er mer alvorlig og kan føre til en rask død.

Origins

Lymfom begynner i lymfocytter, en del av menneskekroppens immunsystem, og forekommer ofte i forstørrede lymfeknuter. Berørte celler i immunsystemet ikke dø når de skal på grunn av skadet DNA og har en tendens til å samle seg i klumper, som de forstørrede lymfeknuter. Når disse klumper blir alvorlige nok, kan lymfom spres utenfor immunsystemet og påvirker andre deler av kroppen. Denne tilstanden kalles extranodal sykdom. De vanligste områdene extranodal aktivitet er hodet, nakke, bryst og buk.

Behandlinger

Pasienter med lymfom blir vanligvis behandlet med enten kjemoterapi eller strålebehandling. Begge typer av behandling som benyttes alene er spesielt effektiv i de tidlige stadier av sykdommen. For senere stadier, eller for uvanlig store rammede områder, en kombinasjon av de to behandlinger er ofte brukt.

Medisinske definisjoner

For å forstå de prosenter på følgende typer barndommen lymfom, vil noen medisinske definisjoner være nyttig. "Forekomst rate" er antall nye tilfeller diagnostisert i en gitt befolkning over en gitt tidsperiode. "Fem-års overlevelse" er antall pasienter ut av 100 med samme sykdom som ikke har noen spor av sykdom eller sykdom fem år etter at den først ble diagnostisert.

Non-Hodgkins lymfom

Mer enn halvparten, 60 prosent, av alle barndoms lymfomer er non-Hodgkins lymphomas.This er generelt preget av smertefri hevelse i lymfeknutene i kragebeinet regionen, hals, lyske eller armhulene. Men i noen tilfeller kan hovne lymfeknuter føre til brystsmerter, tretthet, hoste, tap av matlyst, vekttap og tørr kløende hud. Disse er ofte funnet å ha mer kreftvev, og i mange tilfeller prognosen er dystre.

Burkitt lymfom

Burkitt lymfom er mest vanlig i Europa, og det synes å være koblet til Epstein-Barr-viruset. Leger ennå ikke forstår forholdet mellom virus og cancer. Pasienter utvikle en stor svulst som regel i kjeven eller magen. Kjemoterapi er den vanlige behandling. Insidensrate: 40 prosent. Fem års overlevelse: 90 prosent til 95 prosent.

Lymfoblastisk lymfom

Lymfoblastisk lymfom er mer vanlig hos barn enn hos voksne, og det står for om lag 30 prosent av all lymfom hos barn. De fleste pasienter utvikler svulster i øvre del av magen. LBL er aggressiv og rask bevegelse. I gamle dager var det ofte dødelig, men dagens overlevelse er mye høyere med moderne cellegiftbehandling. Insidensraten er 30 prosent, og de fem-års overlevelse er 85 prosent til 90 prosent.

Andre typer

Anaplastisk stor cellelymfom: Denne type saktevoksende lymfom kan være til stede i huden, eller finnes i hele kroppen. En vanlig behandling er en kombinasjon av kjemoterapi og steroider. Insidensraten er 10 prosent og fem-års overlevelse er 100 prosent.

Stor B-celle lymfom: Den vanligste tidlige symptomet er en stor hevelse i halsen eller lysken. Insidensraten er 20 prosent, og de fem-års overlevelse er 80 prosent til 90 prosent.

Gjær allergi hos små barn

Ifølge Cletus P. Kurtzman, en tilsynsmikrobiolog, familien til sopp som kalles gjær omfatter mer enn 1500 kjente arter, som er tenkt å være bare 1 prosent av det totale antallet. Gjærsopper reprodusere ved hjelp av sporer som deretter distribueres aerobt (i luften), eller ved direkte kontakt. Selv om gjær normalt finnes i kroppen, kan en overdoser ha visse debilitative bivirkninger som kategoriseres som enten en hypersensitivitet eller en infeksjon. En gjær allergi anses å være en type-1 overfølsomhet.

Gjær Allergi vs gjær infeksjoner

Skillet mellom en allergi og infeksjon er viktig når du prøver å diagnostisere en biologisk reaksjon. Hos mennesker, de underart av gjær er kjent som candida er vanligvis til stede i de orale og vaginale mukøse membraner. En overflod av candida anses å være en infeksjon, snarere enn en faktisk allergi. En ubalansert nivå vil føre til at kroppen til å produsere antistoffer og histaminer for å korrigere denne tilstanden, som kan resultere i symptomer på en allergisk reaksjon.

Overfølsomhet

På grunn av den allestedsnærværende gjærsopper i omgivelsene sammen med sin brede anvendelse i mat og alkoholproduksjon, er muligheten for inntak av gjær sporer meget høy. Ifølge Vicki Koenig, MS, RD, CDN, i USA alene er det så mange som 80 millioner mennesker som har problemer knyttet til gjær. De fleste voksne og barn har en tilstrekkelig toleranse og er ikke berørt på en negativ måte, mens andre kan ha en overfølsomhet for gjær som kan føre til allergiske reaksjoner. I noen tilfeller kan en person ha en genetisk disposisjon til en overfølsomhet for gjær.

Symptomer

Den allergisk reaksjon på sykdomsfremkallende gjær, som candida albicans, vil føre til symptomer som kan forveksles med bakterielle og virale infeksjoner, for eksempel en irritasjon og kløe på infisert hud eller sår hals. Tilstedeværelsen av et lys-farget utladning er en indikasjon på en gjær allergi. Utslipp kan vises rundt munnen eller nesen, eller kan forekomme omkring et åpent område på huden fra et kutt hvor bakteriell infeksjon kan være til stede.

Gjær allergi hos små barn

Små barn kan ha gjær-relaterte symptomer som er et resultat av gjær overfølsomhet eller infeksjon, som kan være forårsaket av den uferdige utvikling av immunforsvaret. Disse symptomene kan omfatte: sår hals eller pusteproblemer; nysing og kløende, rennende øyne; hodepine og svimmelhet; eller mageproblemer, inkludert kvalme, diaré og oppkast. Selv om disse symptomene ikke nødvendigvis er problematisk, og er mulig å behandle, kan de føre til svikt i immunsystemet, noe som kan føre til mer alvorlige og langvarige helseproblemer.

Behandling

Selv om gjær sopp kan inntas på mange måter, en vanlig årsak til gjær problemer hos barn er medisiner, spesielt antibiotika. Ifølge dan Jackowish, en ernæringsmessig og naturlig helse konsulent, mens antibiotika er nyttige ved behandling av bakterielle og virale infeksjoner, har de også drepe "gode" bakterier som er til stede i kroppen. Reduksjoner i disse "gode bakterier" kan føre til nedsatt immunforsvar, noe som kan føre til ytterligere infeksjoner og allergiske reaksjoner. Alternative medisiner kan være foreskrevet i disse tilfellene. I tillegg, unngåelse av gjærnæringsmidler, som brød, peanøtter og korn, er fordelaktig.

Mycoplasma hos barn

Ligger i strupen på infiserte individer, er mycoplasma en smittsom bakterie som kan føre til at barnet til å oppleve en rekke luftveissymptomer og komplikasjoner etter infeksjon. Å være kjent med fakta om mykoplasma infeksjon hos barn vil hjelpe deg å redusere din lille ens sjansene for å utvikle denne helsetilstand.

Fakta

Vanligvis kalt mycoplasma, kan bakteriene Mycoplasma pneumoniae (M. pneumoniae) forårsake en infeksjon i lungene hos mennesker i alle aldre, men forekommer hyppigst i skolealder barn og unge voksne. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention (CDC), mycoplasma forårsaker flere tilfeller av lungebetennelse i skolealder barn enn noen annen infeksjon. Infeksjon oppstår etter barnet ditt kommer i kontakt med luftveis væsker av en infisert person, ofte gjennom nysing eller hoste; inkuberingsperioden kan vare så lenge som fire uker.

Symptomer

Symptomer på mykoplasma typisk utvikle seg etter inkubasjonsperioden av infeksjonen. Ifølge Maryland Community Health Administration, barn under 5 år viser ofte enten ekstremt milde symptomer eller ingen symptomer i det hele tatt. Symptomer inkluderer ofte feber, tørrhoste (hyppig forekommende i spasmer), hodepine, slapphet, brystsmerter, sår hals og bronkitt (betennelse i ditt barns bronkiene). Barnets symptomer kan vare i så få som tre dager eller så lenge som fire uker, avhengig av alvorlighetsgraden av infeksjonen.

Komplikasjoner

Mycoplasma infeksjon ofte resulterer i lungebetennelse og mellomøret infeksjoner. The New York State Department of Health sier at lungebetennelse som følge av mykoplasma infeksjon er ofte referert til som "walking lungebetennelse," siden det er vanligvis ikke alvorlig. Sørg for at du følger legens behandling instruksjonene nøyaktig for å minimalisere barnets sjanser til å ha sin lungebetennelse forverres. En mellomøret infeksjon (otitis media) er preget av tilstedeværelsen av øresmerter og overdreven irritabilitet og bør behandles så raskt som mulig for å redusere sjansene for å utvikle hørselsskader.

Diagnose og behandling

Avhengig av barnets symptomer og resultatene av en fysisk eksamen, legen kan utføre en blodprøve for å avklare den eksakte årsaken til infeksjonen. Hvis han mistenker mykoplasma lungebetennelse, vil han mest sannsynlig gjennomføre en kiste X-ray også. Siden mycoplasma er en bakterie, vil barnets lege bruker vanligvis en antibiotika for behandling. Selv om antibiotika kan avlaste din lille ens symptomer, kan bakteriene seg forbli i barnets hals i flere uker etterpå. Andre viktige komfort tiltak inkluderer masse hvile og væske.

Forebygging / løsning

Praktisere god hygiene vil gå en lang vei i å holde barnet fra å utvikle en mykoplasma infeksjon. Lær barnet ditt å vaske hendene ofte, dekker munnen når du hoster, og bruke en vev når det blåser nesen. En viktig risikofaktor for å utvikle en mykoplasma infeksjon er overfylt forhold som de i en skole; unngå overfylte skolen funksjoner når det er mulig, spesielt i løpet av sensommeren og høsten, reduserer barnets sjansene for å utvikle en mykoplasma infeksjon.

Hvordan bli kvitt av Rundormer i People

Rundormer er en type parasitt som ofte infisere husdyr, men kan også smitte til mennesker. De vanligvis angripe tarmen. Det finnes forskjellige arter av rundorm, inkludert hookworm, guinea orm, threadworm og Barnemark. Feilaktig sanitær og mangel på god personlig hygiene bidrar ofte til en rundorm infeksjon. Andre risikofaktorer inkluderer å spise kjøtt som er kokt og ha kontakt (enten direkte eller indirekte) med dyr avføring. Det er også mulig for et kjæledyr å spre en rundorm smitte til mennesker.

Instruksjoner

1 Se legen din så snart du opplever mulige symptomer på en rundorm infestation. Rundormer kan bare bli pålitelig behandles med medisiner; ikke forsøke å kvitte seg med dem selv. Mulige symptomer på en rundorm infestation inkluderer magesmerter og oppkast. Du kan også legge merke til en synlig orm i avføringen eller oppkast.

2 Fortell legen din om alle andre medisiner du tar. Dette vil hjelpe deg å unngå en mulig interaksjon med rundorm medisinering. Ifølge Cleveland Clinic, vil legen din sannsynligvis foreskrive pyrantel pamoate, mebendazole eller albendazole å bli kvitt din rundorm infeksjon. Følg alle instruksjonene medisiner nøye og slutt å ta hele kurset av medisin.

3 Ta alle andre medisiner foreskrevet av legen din. Ifølge University of Maryland Medical Center, kan du ta ekstra medisiner for å behandle problemer knyttet til en rundorm infeksjon, for eksempel antihistaminer, antibiotika eller anti-inflammatoriske medisiner.

4 støtte kroppen med riktig ernæring. Selv om dette ikke vil utvise ormer fra kroppen din, vil det øke din generelle helse og hjelpe kroppen din igjen. The University of Maryland Medical Center anbefaler at mennesker smittet med rundormer spise krydret mat, for eksempel de som inneholder gurkemeie og chili peppers, samt å spise rikelig med grønnsaker og frukt. Ta en multivitamin hver dag for å erstatte næringsstoffer tapte mot rundormer.

5 Vurdere å ta urter for å støtte din helse. The University of Maryland Medical Center sier at mens urter er uprøvd for å bli kvitt rundorm infeksjoner hos mennesker, har noen urter drept parasitter i foreløpige studier. Disse inkluderer hvitløk, nellik, malurt, gurkemeie og sort valnøtt.

Kolon Rensing behandling for IBS

Irritabel tarmsyndrom, eller IBS, er en omfattende begrep for en rekke sykdommer som påvirker mage-tarmkanalen. Det er beskrevet som kroniske magesmerter, oppblåsthet og irrasjonelle avføring. Personer som lider av IBS er ofte rammet av forstoppelse og diaré. Selv om mange behandlinger har lykkes roet symptomene på IBS, er kolon rensing på toppen av listene. Kolon rensing bidrar avgifte kolon påvirket av avfall og vil også tone tykktarmen, noe som er nødvendig for å unngå ubehag forbundet med IBS.

Hva er irritabel tarm syndrom?

Irritabel tarm-syndrom er en lidelse som rammer kolon. Det vises vanligvis i tidlig voksen alder og påvirker nesten dobbelt så mange kvinner som menn. Lider ofte klager over hyppig forstoppelse, uforklarlig diaré, smertefulle magekramper og overdreven gass. I en frisk persons fordøyelsessystemet, veggene i tarmen komprimere og slipp som mat beveger seg gjennom det. Hastigheten ved hvilken matvare trekk styres av sammentrekningene. Tarmen hos en IBS lidende bevege seg i en ikke-tids rytme, forårsaker ekstremt ubehagelig konsekvenser.
IBS ikke fører til mer alvorlige forstyrrelser, men er en kilde til kronisk tretthet og frustrasjon. Noen mennesker opplever symptomer på en finere skala og livskvalitet kan bli negativt påvirket.

Hva er Kolon Rensing?

Kolon rensing er ment å fjerne påvirket fecal materiale fra tarmen. Tarmen er utviklet for å naturlig rense seg selv, men noen ganger er det behov for hjelp, spesielt hvis du ikke får nok fiber eller lider av gastrointestinale problemer. Rensing kan redusere symptomene på IBS dramatisk, og noen ganger også eliminere dem helt. Avgifte kolon bidrar til å tone det, noe som gjør det mulig å unngå forstoppelse. En sunn kolon bør fjerne avfall fra kroppen så mange som tre ganger daglig.

Hvorfor er en rens Gunstig for IBS lider?

IBS lider er plaget med irriterende, noen ganger pinlig, og noen ganger ukontrollerbare symptomer. Når kolon er renset, vil mange av disse symptomene forsvinne. Fordi det er ingen giftstoffer igjen å blokkere utgivelsen av avføring, vil forstoppelse ikke lenger være noe problem. Når de dårlige toksiner er erstattet med gode bakterier, som gjør rensing, avfallsmateriale ikke lenger vil sitte i kolon forårsaker problemer for IBS lidende. Jo mindre tid avfall sitter i tykktarmen, jo bedre du føler og sunnere kolon.

Hva gjør en Colon Cleanse innebære?

Det finnes mange alternativer i kolon renset. Borte er de dagene av klyster. Mens de er fortsatt rundt, det er så mange flere alternativer tilgjengelig. De fleste renser tas oralt, enten gjennom piller, pulvere eller en kombinasjon av begge. En lege eller herbalist vil være i stand til å skreddersy en avtale som passer dine behov. Vær oppmerksom på eventuelle rens som lister Cascara Sagrada hvis du er gravid eller har hjertesykdom. Bentonitt leire kan anvendes i ren form for betydelig mindre penger enn mange av de populære renser.
Mens du går gjennom et kolon rens, er det avgjørende å opprettholde et rent kosthold. Ikke spis noen prosesser sukker eller høy-kalori mat, for eksempel rødt kjøtt. Sukker og fett føre til at giftstoffer for å trives. Å gjøre et kolon rens er en forpliktelse fordi det tar litt tid. Forvent å feste med programmet og kosthold for hele kurset.

Detaljene

En typisk rens er gjort muntlig, siden det er behov for å gå gjennom hele fordøyelsessystemet for å gjenopprette den naturlige funksjoner i kroppen din ved å avgifte og fjerne parasitter. Noen renser hevder å jobbe i så raskt som tre dager; noen jobbe saktere og mer grundig over span av en måned. Rens produktet skal være laget av alle naturlige ingredienser, som for eksempel bentonitt, som vil klamre seg til giftstoffer og frie radikaler i tykktarm og fjerne dem. Mengden av rens tas daglig avhenger rens du velger. Noen planer foreskrive et pulver tilsatt til vann to ganger daglig. Mange er rett og slett piller, drikke eller urtete tatt med måltider. Atter andre er tatt en gang, rett før sengetid til naturlig vanne systemet ditt mens du sover. En populær rens krever en fullstendig fast i ti dager, med de eneste væsker inge være vann og saft tilsatt lønnesirup.

Hvordan vet jeg at jeg trenger en Colon Cleanse?

Bare en lege kan diagnostisere IBS. Hvis du oppdager et mønster av forstoppelse etterfulgt av uvanlig diaré, overdreven gass, en oppblåst mage eller unormale magekramper, bør du oppsøke lege. Hvis han mistenker du har IBS, be ham eller en herbalist om et kolon rens.

Typer av parasittiske ormer

Menneskelige parasitter er et ubeleilig faktum i livet folk flest ikke ønsker å ta opp på grunn av stigma knyttet til parasittangrep. The Center for Disease Control (CDC) anslår antall parasitter til stede i USA, tall i tusen. Sosioøkonomisk status er ingen hindring for parasittiske ormer som ikke er masete som de bruker som verter.

Typer

Pinworms eller threadworms (Enterobius vermicularis) er vanlige parasitter infesting 200 millioner mennesker over hele verden. 40 millioner mennesker i Amerika har pinworms; mange er barn mellom to og ti. Anal kløe varsler muligheten for pinworm angrep, som kløe kan være forårsaket av den nattlige kvinnelige pinworm reiser ned i tarmen og legging 15000 egg rundt analåpningen. Eggene klekkes innen 4 til 6 timer, og i denne tiden, vert utilsiktet klør seg i anus, overføre ormen egg på fingrene. Fingrene berører munnen, eggene er swallowe, og syklusen startes på nytt.

Funksjon

Parasitter lever på, eller i, en vert som kan være dyr eller menneske, fugl, fisk eller insekt - selv lopper. Menneskelige parasitter blir innført i kroppen gjennom inntak av forurenset mat, infisert drikkevann, jorden (skitt), eller gjennom kontakt et infisert vert. De fleste typer parasittiske ormer finnes i tarmen, feste seg i eller gjennom tarmveggen og spise maten du spiser. Dvergen bendelorm tilbringer hele sin livssyklus med en vertsdyret, feste seg fast til tarmveggen med fire suckers og en liten ring av kroker rundt hodet. Utbredt i det sørlige USA, blir barna ofte infisert med denne 1,5-tommers moden dverg bendelorm, ofte infesting hele familien.

Effekter

Parasittiske parasittangrep kan forårsake symptomer i verts inkludert tretthet, søvnløshet, diaré, anemi, svimmelhet, kløe, allergi, hodepine, magesmerter og fordøyelsesproblemer. Utspiling av magesekken kan være tilstede i sterkt infiserte verter på grunn av feilernæring. Kropps svakhet og letargi kan også være innlysende.

Størrelse

Parasittiske ormer omfatter tarmklørne (Fasciolopsis Buski) vokser på 0,8 til 3 inches (2 til 7,5 cm) lang, og fester seg til tynntarmen ved sugekoppene. Sår på vedlegget plassering kan senere danne abscesser. Kvalme, diaré, magesmerter og sporadisk forstoppelse kan være tidlige tegn på angrep. Senere, under tunge angrep, kan væskeansamling og tretthet føre til alvorlige komplikasjoner.

Geografi

I Mexico, foreldre rutinemessig behandle sine barn for parasittangrep. Denne praksisen er ikke mye brukt i USA, selv om mange plager og sykdommer stammer fra parasittiske orm. Naturlig rettsmidler er tilgjengelig dersom du mistenker parasittiske parasittangrep i medlemmer av familien din. Personlig hygiene vaner som hyppig håndvask anbefales for å redusere forekomsten av parasittiske parasittangrep innad i familien. Verdens helseorganisasjon (WHO) anbefaler en masse markkur programmet skal være tilgjengelig i alle skoler.

Leaky Gut Syndrome

Lekk tarm syndrom er en tilstand som forårsaker betennelse i tarmslimhinnen. Selv om millioner av mennesker lider av lekk tarm syndrom, de fleste konvensjonelle leger ikke anerkjenner dens eksistens.

Betennelse

Når tarmen er betent, gjør microvilli (projeksjon på intestinal fôr som absorberer ernæring) ikke produsere de riktige enzymer som trengs for fordøyelsen. Noen store molekyler deretter lekke gjennom tarmen, forårsaker kroppen til å produsere antistoffer til å bekjempe disse oppfattes antigener.

Årsaker

Ingenting fører direkte lekk tarm syndrom, men mange faktorer vil øke sin utvikling. Allergier, stress, alkohol og soppinfeksjoner alle forverre tilstanden.

Symptomer

Symptomer som smerter i magen, oppblåsthet, mye luft, angst, halsbrann og glutenintoleranse, alle er vanlig hos mennesker med lekk tarm syndrom.

Relaterte tilstander

Lekk tarm syndrom er mer vanlig hos personer med tilstander som cøliaki, multippel sklerose, autisme, fibromyalgi og irritabel tarm syndrom.

Behandling

Den viktigste måten å behandle leaky gut er kosttilskudd endring. Hold deg unna mat som forårsaker allergi, sukker, alkohol, meieriprodukter og koffein. Teorien er tarmen må reparere seg selv naturlig og disse visse matvarer svekke denne prosessen.