adcov.com

flankesmerte på høyre side

Hva er årsakene til alvorlig hodepine på høyre side?

En hodepine er en smerte (mild eller alvorlig) eller ubehag i enten i hodet, hodebunnen eller halsen. Alvorlige former for hodepine er for det meste sjeldne. Personer som lider av hyppig hodepine kan gjøre livsstilsendringer, lære å slappe av og ta medisiner. En alvorlig hodepine på høyre side av hodet er kalt en migrene.

Hva er en migrene hodepine?

Migrene hodepine er alvorlig i naturen og er vanligvis ledsaget med syn eller kvalme. Alvorlighetsgraden av smerte er vanligvis bankende, bankende eller pulserende. Det begynner vanligvis på høyre side av hodet, og er egnet til å spre seg til den venstre side. Dette kan være ledsaget av andre symptomer, og kan øke i intensitet mens vandre rundt.

Årsaker

De vanligste formene for hodepine kan være forårsaket av stramme, innleide muskler i skuldre, nakke, hodebunn og kjeve. Disse blir referert til som spenningshodepine, og de er vanligvis forårsaket av stress, depresjon eller angst. De forekommer også grunn til å være overarbeidet, mangel på søvn og sult. Hodepine kan også utløses av matvarer, slik som sjokolade, ost og koffein.

Andre typer hodepine

Det finnes to andre typer hodepine: Cluster hodepine og lomme hodepine. Klyngen hodepine oppstår med skarp, ekstreme smerter, fore flere ganger daglig i flere måneder, så smerten stopper for samme periode.

Forebygging / løsning

Det er flere ting som kan gjøres for å redusere hodepine. Noen av disse får nok søvn, spise sunt, trene regelmessig, holde riktig holdning, slutte å røyke og lære å slappe av.

Behandlinger

Hvis hodepine synes å være migrene, gå til legen din for videre evaluering. I mellomtiden, ta cover-the-counter medisiner for å lindre smerten.

Hva er Hydronefrose av høyre nyre?

Hydronephrosis av den høyre nyren er hevelse av nyre befinner seg på høyre side av kroppen på grunn av tilbake-up urin forårsaket av en sykdom. Dette gjør tilstanden et symptom i stedet for en sykdom i sin egen rett, i henhold til US National Library of Medicine.

Prevalens

Hydronefrose rammer én av hver 100 mennesker på et eller annet tidspunkt i livet, ifølge US National Library of Medicine. Hydronefrose er fire til fem ganger mer sannsynlig hos menn enn hos kvinner.

Årsaker

Mulige årsaker til hydronefrose inkluderer blokkering av urinlederne eller rør som fører fra nyre til blæren; eller vesicoureteric reflux, en tilstand der urin fra blæren lekkasjer inn i høyre ureter og deretter inn i nyre. I tillegg nyrestein noen ganger føre til hydronefrose av høyre nyre, og noen gravide kvinner utvikler tilstanden, selv om legene ikke forstår grunnen.

Symptomer

Symptomer på hydronefrose i din høyre nyre inkluderer smerter i høyre side av kroppen mellom øvre del av magen og ryggen, en klump i magen, kvalme, oppkast, urinveisinfeksjoner, feber, smertefull vannlating, og økende hyppig vannlating eller haster.

Risiko

Ubehandlet, hydronefrose av høyre nyre kan føre til at nyrene å få varige skader. Dette utgjør en risiko for nyresvikt, som kan kreve dialyse.

Behandling

I noen tilfeller, hydronefrose klarner opp på egen hånd. Når det er nødvendig, behandlinger inkluderer en stent eller rør for å hjelpe tømme urin fra høyre ureter, antibiotika for å lindre infeksjoner eller kirurgi for å fjerne blokkeringen forårsaker tilstanden.

Betraktninger

Hydronefrose kan også påvirke venstre nyre på grunn av problemer med venstre ureter, eller tilstanden kan utvikle seg i begge nyrene på grunn av problemer som påvirker begge urinlederne eller nyrestein.

Hvordan finne en nevrolog som spesialiserer seg på MS

Finne en nevrolog som spesialiserer seg på behandling av multippel sklerose (MS) krever en bit av forskning. Nevrologer kan spesialisere seg i en rekke tilstander eller sykdommer, så det er viktig å finne en lege som fokuserer bare på MS. I tillegg, fordi MS er en kronisk (langvarig) sykdom, har en lege som er spesialist i sin behandling er avgjørende. Søke gjennom faggrupper, pasientorganisasjoner og forsikringsselskaper vil bidra til å identifisere lokale leger som er spesialister i behandling av MS.

Instruksjoner

Søk American Academy of Neurology

1 Direkte din nettleser for å http://www.thebrainmatters.org/index.cfm?key=1.2.2.

2 Fullfør by og stat felt på høyre side av siden, under "FINN nevrolog" overskriften. Klikk på Søk.

3 Bekreft anti-spam kontrolløren ved å skrive inn bokstavene du ser i boksen.

4 Klikk på et av legen navnene for å se kontaktinformasjon og institusjon.

Gjennom en lokalavdeling av National MS Society søk

5 Direkte din nettleser for å http://www.nationalmssociety.org/find-a-chapter/index.aspx.

6 Skriv din stat eller postnummer. Klikk på Søk.

7 Vis din lokalforening kontaktinformasjon og nettside adresse.

8 Kontakt kapittel og be om informasjon om støttegrupper eller databaser av lokale leger.

Kontakt din helse forsikringsselskapet

9. Ring nummeret på baksiden av din helsetrygdkort og be kundeservice medarbeidere for informasjon om søk på katalog over i-nettverk leger.

10 Besøk forsikringsselskapet hjemmeside og søke i katalogen av leger for nevrologer i nettverket ditt som behandler MS.

11 Spør din arbeidsgivers menneskelige ressurser representant for å hjelpe deg å søke forsikringsselskapet nettverk av leverandører for en nevrolog som behandler MS.

Hint

  • Støttegrupper i ditt område vil hjelpe deg å lære om eventuelle lokale nevrologer som behandler MS. Du vil kunne få tilbakemelding om hvordan de arbeider med pasienter.

Homeopatiske migrene relief

Migrene kan være smertelig ødeleggende og kan være vanskelig å behandle. Det er farmasøytiske medisiner for migrene som er effektive, men mange har med seg uønskede og unhealthful bivirkninger, som svimmelhet og selv beslag (se Ressurser nedenfor). Heldigvis er det homøopatiske midler som arbeider for å lindre migrene og havnen ingen bivirkninger.

Belladonna

Belladonna kan tas for å lindre migrene som starter i morgen og begynne på bunnen av skallen. Smerten er vanligvis en hamring smerter på høyre side.

Bryonia

Bryonia er nyttig når migrene er ledsaget av oppkast og hvor smertene begynner rundt venstre øye.

Cimicifuga

Cimicifuga kan hjelpe migrene som følger menstruasjon, muskelsmerter i nakke og migrene med skarpe smerter rundt øynene.

Cyclamen

Cyclamen er nyttig for migrene som kan skje med øreverk eller en veldig visuell migrene.

Gelsemium

Gelsemium kan lindre migrene som starter på baksiden av hodet og er ledsaget av tretthet.

Hva er biliær kolikk?

Begrepet biliær kolikk refererer til en jevn smerte med ekstreme kramper og andre spesifikke egenskaper, som vanligvis følte på høyre side av magen, rett under brystkasse. Det er et symptom i stedet for en faktisk sykdom, og er vanligvis forårsaket av problemer med galleblæren eller gallegang.

Effekter

Smerte forårsaket av biliær kolikk oppstår som oftest flere timer etter et måltid, spesielt et måltid med mye fett. Det er en konstant smerte som forverres gradvis, selv om det vanligvis varer bare omtrent en time. I noen tilfeller kan smerten vare i flere timer. Det kan være mild eller alvorlig, og er mer en kjedelig verkende enn en skarp smerte. Biliær kolikk er vanligvis ikke assosiert med andre symptomer.

Identifikasjon

Biliær kolikk er diagnostisert basert på en beskrivelse av smerte gitt til en lege. Når det er fastslått at du har biliær kolikk, er det mye lettere for en lege å begrense de mulige årsakene til ubehag. En ultralyd kan hjelpe med å finne årsaken til smertene, spesielt hvis det er et resultat av gallestein. Legen kan også ønske å ta blodprøver, spesielt hvis du har andre symptomer (som feber) eller smerten ikke går bort etter flere timer.

Betydning

Biliær kolikk er oftest forårsaket av gallestein. Gallestein er vanlige, men de fleste som har dem ikke opplever biliær kolikk eller andre symptomer. Generelt er gallestein anses å være av liten betydning, med mindre de produserer symptomer. En enkelt episode av biliær kolikk kan ikke kreve behandling annet enn observasjon, men å redusere inntaket av fett og miste vekt (hvis du er overvektig) kan gjøre tilbakevendende biliær kolikk mindre sannsynlig.

Betraktninger

Smerter eller ubehag i høyre side av magen er ikke alltid et resultat av biliær kolikk. Legen kan vurdere andre problemer når du vurderer deg for denne tilstanden. Noen andre forhold som kan etterligne biliær kolikk inkluderer blindtarmbetennelse, leverinfeksjoner som hepatitt, og problemer med bukspyttkjertelen eller tarmer.

Forebygging / løsning

De fleste mennesker som opplever biliær kolikk har gallestein og blir behandlet deretter. I tillegg til lav-fett dietter og vekttap, behandlinger inkluderer kirurgi, medisinering og livsstil justeringer. Laparoskopisk kirurgi for å fjerne galleblæren er den vanligste andrelinjebehandling; det er mer effektivt enn medisiner og fungerer mye raskere. Hvis du ikke klarer å ha kirurgi, kan legen bruke medisiner som løser opp gallestein. Imidlertid kan medikamentet være svært kostbart, tar lang tid til å arbeide, og ikke alltid være en permanent løsning på problemet.

Blindtarmbetennelse symptomer hos et barn

Vedlegget er en liten pose som ligger ved siden av kolon på høyre side av kroppen, og selv om det ikke har noen kjente formål, er det i stand til å forårsake alvorlige problemer når det blir puss-fylt og irritert. Denne tilstanden kalles blindtarmbetennelse. Ifølge The Mercy barnesykehus nettside, vil et barn med blindtarmbetennelse vise følgende symptomer, men det er viktig å merke seg at de kan forveksles med de av andre forhold og bare en lege kan gjøre en nøyaktig diagnose.

Pain

Han vil oppleve smerter rundt navlen eller på høyre side av livet. Denne smerten vil bli stadig mer intens som tilstanden utvikler seg. Det kan være vanskelig for et barn å uttrykke den nøyaktige plasseringen av smerte, og dermed gjør det vanskelig å vite årsaken umiddelbart.

Kvalme

Barnet vil oppleve kvalme.

Oppkast

Barnet kan spy.

Fever

Hun vil ha en lavgradig feber.

Aktivitetsnivå

Det vil bli en endring i sitt aktivitetsnivå som et resultat av smerte. Han kan ligge på hans side og nekter å gå eller leke.

Hvordan å rense en Liver Fast

En leveren rens vil øke galle produksjon og skyll galleblæren. Gallestein kan slippes ut i tarmen som kanalene er myknet av rensingen.

Instruksjoner

Begynn med Fasting

1 for 3 dager spiser bare de ferske økologiske epler og rødbeter, så mye eller så lite du vil. Du kan juice dem (ikke drikke mer enn 8 oz. Av fersk eplejuice om gangen for å unngå magesyke) eller hogge rødbeter i en salat legge eple cider eddik for dressing. Drikk rikelig med destillert vann. Ikke spis noe annet.

2 På den tredje dagen, ta 2 nivå ts. Epsom salter oppløst i 8 oz. vann og saften av en liten sitron så snart du våken og gjenta hver 8. time i totalt tre ganger.

3 Ved sengetid på den tredje dagen drikker 6 oz. av kaldpresset olivenolje etterfulgt av 8 oz. destillert vann og saften av en sitron.

4 Gå til sengs umiddelbart.

5 Lay på høyre side med knærne trukket opp. Hvis du har å gå på do, får rett tilbake i sengen i samme stilling. Du kan føle galle rushet gjennom leveren til tarmen, og du kan se mange myke fet "steiner" i toalettet. Spyle kan bli gjentatt i 2 uker.

Hint

  • Etter rens tilbake til et normalt kosthold sakte. Spis bare ferske økologiske ikke-stivelsesholdige grønnsaker og frukt og klare supper den første dagen. Legg hele korn og stivelsesholdige grønnsaker langsomt. Reduser inntaket av animalsk protein og mettet fett for å opprettholde god helse. Avokado, nøtter og frø, inkludert kokosnøtter, og villfanget fisk er gode kilder til sunt fett.
  • I sjeldne tilfeller en lever flush kan utløse en galleblæren angrep. Hvis smertene vedvarer, ikke løser med fuktig varme til magen eller et varmt bad, eller er annerledes enn tidligere opplevd smerte, søke akutt hjelp umiddelbart.
  • I sjeldne tilfeller kan små gallestein seg fast i bukspyttkjertelen som resulterer i pankreatitt, en smertefull tilstand som må behandles medisinsk. Tidlig diagnose er avgjørende. Pankreatitt kan være dødelig.
  • Ikke gjør dette leveren rens hvis du lider av diabetes eller har noen form for infeksjon. Rådfør deg med en lege eller annet helsepersonell før du begynner på ekstrem rensing diett.

Hva kan forårsake en Liver å bli utvidet?

Leveren er en av de viktigste organer i menneskekroppen. Den ligger under membranen på høyre side av legemet; dens funksjoner omfatter filtrering av blod for giftstoffer og som produserer en substans som kalles galle som bidrar til å bryte ned fett. Leveren er også et lagersenter for vitaminer og den lagrede form av karbohydrater som kalles glykogen. Når det blir forstørret, er det ofte er resultatet av et annet problem. Det er flere grunner til at dette kan skje.

Alkohol

Alkoholmisbruk bærer med seg en lang liste over skadelige bivirkninger som økt risiko for kreft, gikt, fødselsdefekter og fedme. Leveren, spesielt, kan lide alkoholmisbruk. Kontinuerlig tunge forbruk kan føre til en fettlever og cirrhose i leveren, noe som kan føre til arrdannelse og utvidelse. Hvis dette forblir ubehandlet, kan fatal leversvikt utvikle.

Hepatitt

Hepatitt er en tilstand som har fem forskjellige typer --- hepatitt A, hepatitt B, hepatitt C, hepatitt D og hepatitt E. Alle som kan ha en negativ effekt på leveren og kan føre til utvidelse. Hepatitt skjer når friske leverceller blir overkjørt med betennelsesceller. Leveren blir forstørret, og den høyre side av kroppen kan oppleve smerte og ømhet hvis det berøres.

Mono

Mononukleose er en tilstand forårsaket av sammentrekning av et virus fra Epstein-Barr-syndrom. Dette er ofte kalt kyssesyken --- det er smittsomt og kan overføres gjennom spytt. Det kan også bli fanget ved hjelp av en infisert persons sølvtøy eller blir utsatt for en hoste eller nyse. Når mononukleose er under kontrakt, kan leveren bli forstørret.

Iron

Hemokromatose er en tilstand der organer absorbere for mye jern. Dette er sett i bukspyttkjertel, hjerte og spesielt leveren. Når leveren blir fylt opp med jern, blir det forstørres. I verste tilfeller kan dette føre til leversykdom og kreft. Å være at jern finnes i blodet, er hemokromatose behandlet er ved å fjerne blod fra kroppen på en ukentlig basis for å hjelpe lavere jern.

Kreft

Leukemi er en type kreft forårsaket når hvite blodceller i kroppen blir for høy. Dette skjer oftest i benmargen, men det kan også påvirke leveren og føre til at det blir forstørret. En annen form for kreft, metastatisk cancer, kan også føre til leveren til å bli utvidet til utvikling av svulster. Dette skjer når kreft reiser til leveren fra andre deler av kroppen.

Årsaker til leverforstørrelse

Leveren er en av de største organer i kroppen. Dens funksjoner omfatter filtrering av blodet, som produserer galle og aminosyrer, og som tjener som oppbevaringssted for glukose. Når leveren blir forstørret eller "fet", kroppen kan lide alvorlige bivirkninger, hvorav noen kan være dødelig hvis den forblir ubehandlet. Her er noen av faktorene som forårsaker hepatomegali eller forstørrelse av leveren.

Hjertesvikt

Hjertesvikt kompromisser hjertets evne til å pumpe blod. Når blodet blir overbelastet på høyre side av hjertet, fører det til at leveren til å bli forstørret.

Alkoholbruk

Når store mengder alkohol forbrukes over en lang periode, kan leveren bli svekket. Fordi leveren behandler alkohol, overworks dreven drikking orgelet. Dette kan føre til en fettlever, og til slutt til en mer alvorlig tilstand som kalles cirrhose, eller herding av leveren.

Hemokromatose

Hemokromatose er en tilstand hvori det er en overdreven mengde av jern i kroppen. Ved store organer som hjerte, bukspyttkjertelen og leveren forsøke å absorbere ekstra jern, de blir forstørret.

Kreft

Når en lever er kreft, kan svulster utvikle seg og vokse, forårsaker orgelet til å bli forstørret. Leverkreft er vanligvis en sekundær type kreft, noe som betyr at det utvikler seg når kreft som stammer fra andre områder av kroppen sprer seg til leveren.

Hepatitt

Hepatitt - særlig hepatitt A, B og C - kan føre til at leveren til å bli forstørret. Fordi hepatitt er viral, kan den overføres ved hjelp av skitne nåler, inges avføring, ved utveksling av kroppsvæsker med en infisert person via seksuell aktivitet eller ved blodoverføringer.

Alkoholfrie fatty leversykdom

Alkoholisk fettleversykdom, sett i mennesker med fedme, diabetes eller høyt kolesterol, fører til en akkumulering av fett i leveren. Resultatet er betennelse og påfølgende utvidelse av leveren.

Andre årsaker

Andre årsaker til forstørret lever inkluderer mononukleose og leukemi.

Hvordan ta Suboxone Riktig

Suboxone er et medikament foreskrevet for pasienter som har en opoid avhengighet. Opiater, inkludert morfin, kodein, metadon, fentanyl, og andre, er høyst vanedannende medikamenter. Suboxone hjelper med opiatavhengighet ved å frigjøre dopamin, som hjelper pasienten avvenne av opiater.

Instruksjoner

1 Få en resept fra legen din for Suboxone. Du må fortelle legen din om eventuelle opioider du tar. Legen din vil mest sannsynlig kreve en urin test for å bekrefte din bruk av narkotika. Du kan også ta en blodprøve for å finne ut om du har noen medisinske problemer som kan forstyrre med Suboxone bruk.

2 program legens besøk for en tid når du opplever abstinenssymptomer. Ved å være i tilbaketrekking, Suboxone vil føle deg bedre. Hvis du ikke er i tilbaketrekning, vil Suboxone føle deg dårligere på grunn av måten det fungerer på hjernen reseptorer. Din første dosen med Suboxone vil bli gitt til deg på legekontoret. Beløpet gitt vil bli bestemt av din abstinenssymptomer.

3 Drikk litt vann, før du tar Suboxone, å fukte munnen og hjelpe Suboxone tablett eller tabletter løses lettere.

4 Plasser Suboxone tablett under tungen. Lene hodet fremover for å hjelpe tabletten løse seg opp. Hvis du tar to tabletter, legg en under høyre side av tungen og en under venstre side. Hvis du tar mer enn to tabletter, vente på de to første til å bli oppløst og deretter ta mer.

5 Tillat ca 5 til 10 minutter for tablet absorpsjon. Ikke svelge tablettene hele eller tygge dem.

Naturlig Fatty oppbygging Lever Behandlinger

Fettleversykdom resultater fra en oppsamling av fett i leveren. Flere faktorer spiller en rolle i oppbyggingen av fett. Men heldigvis finnes det måter å bli kvitt lever innskudd og hindre permanent leverskade. Symptomer på fettlever er sjeldne. Men noen lider klager over smerter i øvre høyre side av magen. Fettlever er ofte oppdages etter en blodprøve avslører høye leverenzymer, og ultralydundersøkelser er vanligvis pålagt å bekrefte tilstedeværelse av fett i leveren.

Redusere kroppsfett

Fatty leversykdom kan forekomme hos overvektige personer eller personer med en større del av magen. Fordi en opphopning av fett i leveren kan føre til alvorlige komplikasjoner som permanent lever arrdannelse, redusere fett opphopning er avgjørende. Å miste overflødig vekt --- spesielt rundt magen --- er en viktig og naturlig måte å behandle fatty leversykdom. Diskuter din ideelle kroppsvekt med legen din. De vil bruke din høyde og kjønn for å avgjøre denne vekten. Neste, strever for å miste noen få pounds. Øvelse for 30 til 60 minutter om dagen tre til fem ganger i uken. Effektive rutiner inkluderer aerobic og løping, gåing, sykling eller svømming. For å redusere mage vekt, praksis kjerne øvelser som sit-ups, pilates og ben heiser.

Spis et sunt kosthold

Et sunt kosthold er også nøkkelen til å behandle fatty leversykdom. En høy-fett diett bidrar til en opphopning av fett i leveren. Å reversere en fettlever, vedta sunnere matvaner og redusere fettinntaket. Velg magert kjøtt og velger lav-fett eller fett-fri mat. I tillegg redusere ditt daglige kaloriinntak med 500 kalorier og begrense inntaket av raffinerte sukkerholdige matvarer og drikke kan hjelpe deg å kaste vekt og selvsagt behandle en fettlever. Sunn mat valg inkluderer frisk frukt, grønnsaker, hele korn og sunt umettet fett som fisk og olivenolje.

Livsstilsendringer

I forbindelse med å miste vekt og spise et sunt kosthold, kan enkle endringer i livsstil bistå i reversering av fatty leversykdom. Visse reseptbelagte og over-the-counter medisiner som ibuprofen kan forårsake leverskader og langsom utvinning tid. Hvis du prøver å redusere oppbyggingen av fett i leveren, diskutere dine medisiner med lege eller apotek og spørre om sunnere alternativer. Også, drikke alkoholholdige drikkevarer kan føre til ytterligere skade leveren. Eliminere alkohol fra kostholdet ditt til din blodprøve avslører et normalt nivå av leverenzymer. Etterpå forbruker ikke mer enn en alkoholholdig drikke om dagen.

Tegn på leversykdom

Den menneskelige leveren utfører en rekke funksjoner som er avgjørende for overlevelse. Det eliminerer giftige stoffer fra kroppen, samt hjelpe på fordøyelsen. Skade på leveren kan forekomme i en rekke forskjellige måter, for eksempel sykdommer som hepatitt eller kreft, eller cirrhose grunn av langvarig tunge forbruk av alkohol. Symptomer på leverproblemer oppstår, men ofte ikke før en lever tilstanden er i sine avanserte stadier.

Magesmerter

Smerter og hevelse i magen kan være et tegn på lever problemer, spesielt hvis plassert på øvre høyre side. Det er ofte på grunn av oppbevaring av væsker. Hvis magen fortsetter å hovne opp, kan presset på brystkasse oppstå, ofte resulterer i sterke smerter, ifølge Liver-sykdom-symptoms.com.

Tap av appetitt

Et tap av matlyst kan være til stede, sammen med kvalme, oppkast og diaré. Liver-sykdom-symptoms.com fastslår at alvorlig vekttap deretter kunne følge, noe som førte til utvikling av anemi på grunn av en uriktig diett. Magesår kan også utvikle seg, noe som ville bli tilkjennegitt ved tilstedeværelse av blod i oppkast.

Gulfarging av øyne og hud

Liver-sykdom-symptoms.com indikerer også at en gulfarging av det hvite i øynene, sammen med huden snu en gul eller oransje farge, kan tyde på gulsott. En viktig funksjon av leveren er å filtrere forurensninger fra blodet gjennom produksjon av galle. Gulsott er en indikasjon på at filtreringsprosessen ikke skjer på riktig måte. En kløe som ikke går bort kan også være til stede.

Fatigue

Ifølge Mayo Clinic, kan en gjennomgripende følelse av utmattelse bety at leverskader er til stede. Dette resulterer ofte fra visse typer gulsott, samt vekttapet på grunn av dårlig appetitt.

Endringer i avføring eller urin

Den Mayo Clinic angir også at et annet tegn på leverproblemer er produksjonen av en unormal avføring, slik som tilstedeværelse av blod, eller hvis det er blek farge. Hvis leveren ikke produserer galle, dette fører til at lyn av avføring. Urinen kan også være mørkere i fargen.

Hvor å Sjekk for leverskader

Det finnes mange typer leversykdommer og lidelser, hver med spesifikke symptomer og årsaker. For eksempel er hepatittsykdommer A, B og C på grunn av infeksjoner, mens andre leverproblemer er forårsaket av en overeksponering for giftstoffer. The American Liver Foundation (ALF) har publisert en brosjyre på leveren velvære. Inkludert i denne brosjyren er beskrivelser av noen av de mer vanlige tegn på lever trøbbel. The American Liver Foundation anbefaler at alle som stiller disse symptomene snakk med lege umiddelbart.

Instruksjoner

1. Se etter tegn på gulsott. Vanlige tegn er en gulaktig fargetone eller misfarging på huden eller det hvite i øynene.

2 Se for abdominal hevelse eller sterke smerter, spesielt under ribbeina på høyre side.

3 Ta hensyn til fargen på urinen. Unormalt mørk urin er et tegn på at leveren ikke fungerer som den skal.

4 Legg merke til avføring farge. En veldig lys eller veldig mørk farge kan være et tegn på leverproblemer. Blod i avføring er også en indikator.

5 Se sove og matvaner. Unormal tretthet, kvalme eller fullstendig tap av matlyst kan indikere lever trøbbel.

Fettlever Symptomer og Cures

Fedme og usunne matvaner øker sjansene for å utvikle en rekke medisinske tilstander som fatty leversykdom. Denne tilstand forekommer når fettet akkumuleres i leveren. Hvis venstre ubehandlet, kan overflødig fett i leveren redusere leverfunksjonen og føre til permanent lever arrdannelse. Heldigvis finnes det måter å kurere fettlever og forebygge fremtidige problemer.

Symptomer på Fatty Liver

Fordi symptomene er uvanlig med fatty leversykdom, noen lider er uvitende om deres tilstand. En rutinemessig blodprøve kan antyde høy leverenzymer, som er et tegn på fettlever. Hvis venstre ubehandlet, kan tilstanden forverres, og du kan ha smerter i øvre høyre side av magen eller erfaring tretthet.

Reduser Vekt

Å kurere eller reversere fatty leversykdom, redusere kroppsvekten din er avgjørende. Opprettholde en sunn vekt minsker risikoen for en mange sykdommer som hjertesykdom og diabetes. Hva mer, senker en sunn vekt blod triglyserider (fett), og blir kvitt fett opphopning i leveren.

Begynne å trene

Å miste vekt og brenne fett, starter en øvelse rutine og bruke minst 30 minutter til aktivitet tre til fem ganger i uken. Fysisk aktivitet kan omfatte idrett, ved hjelp av en treningsøkt video eller besøke treningsstudioet. Å ha en større del av magen øker risikoen for fettlever. Du kan slanke magen ved å inkludere kjerneøvelser i treningen - crunches, pilates eller bruk gym utstyr som er utformet for å tone magemusklene.

Healthy Eating

Eliminere fet mat fra kostholdet ditt og erstatte disse måltidene med lav-fett måltider og snacks - yoghurt, bakt chips, frukt, grønnsaker og magert kjøtt. Fet mat inkluderer stekt mat og rask mat. Du trenger ikke å gi opp din favoritt elementer eller snacks. Men du trenger å øve moderasjon og lære porsjonskontroll. Med regelmessig mosjon og et lavere kaloriinntak, kan du reversere fettlever og nyte en og annen godbit.

Unngå alkohol

Selv om det er trygt å konsumere en alkoholholdig drikke daglig, mennesker som lever med fettlever burde fullstendig eliminere alkohol fra kostholdet sitt - i hvert fall inntil tilstanden reverserer. Overforbruk av alkohol er en primær årsak til leverskade og drikke alkohol mens du kjemper mot fettlever kan stress leveren og langsom bedring.

Cabot Liver Cleansing Diet

Som kroppens hovedorgan for avgiftning, er leveren under konstant belastning for å isolere legemet mot potensielt skadelige stoffer. Tilhengere av leveren rensing hevder at en vanlig vedlikeholdsprogram kan lindre belastningen, bidra til å øke sin funksjonalitet og forlenge dens levetid. Sandra Cabot, MD, har fått berømmelse med hennes program som hun kaller "Liver Cleansing Diet."

Liver

Leveren er en omtrent tre-lb. organ som ligger delvis under brystkassen på høyre side av brystet. Leveren, en del av fordøyelsessystemet, er ansvarlig for mange oppgaver. Det bidrar til å fordøye fett, skaper glykogen (blodsukker) og filtrerer farlige stoffer fra kroppen. Noen symptomer på leversykdom kan gulsott (gulfarging av hud og øyne), redusert appetitt, oppblåsthet og vekttap.

Liver Rengjøring Diet

Cabot sin Liver Cleansing Diet er ment å fjerne stress fra leveren, gi det tid til å reparere eventuelle akkumulerte skader før utviklingen av full blåst leversykdom. Hennes teori er at, som et filter, over tid i leveren vil bli overbelastet med spormengder av de elementer den er ment å bli fjernet fra kroppen. Ved å delta i en stor grad økologisk kosthold blottet for bearbeidet mat, kan du rense leveren, gjenopprette den til optimal funksjonalitet.

Leveren rensing Regler

Dietten er beregnet på å bli fulgt i åtte uker. I løpet av denne tiden, bør du helt eliminere inntak av bearbeidet mat, hvitt mel elementer og sukkerholdig snacks. Konsumere mat som øker leverfunksjonen, for eksempel grønne grønnsaker (takket være deres vitamin K-innhold), hele korn, sjømat, frisk frukt (spesielt antioksidant-rik frukt som bær) og valnøtter. Hun understreker at kostholdet bør være balansert, som inneholder rikelig mengder magre proteiner, sunt fett, og "rene" karbohydrater fra hele korn eller naturlige kilder. Til slutt, holde inntaket av fiber høyt for å holde fordøyelsen fungerer optimalt.

Smak Liver Cleansing Meal

En grunnleggende måltid som følger Cabot sin Liver Cleansing Diet ville inkludere grillet eller stekt fisk (sunt fett og protein) servert på en seng av brun ris (fullkorn), en spinat salat med balsamico dressing (leafy grønne grønnsaker) og en bolle med friske bær (antioksidanter inneholder frukt). Der det er mulig, kjøpe økologisk mat blottet for plantevernmidler eller andre unaturlige kjemikalier.

Betraktninger

Mens på programmet, anbefaler Cabot også at du streber etter å konsumere minst åtte 8-oz. glass filtrert vann per dag. Dette vil hjelpe nyrene skylle giftstoffer utgitt under dietten, sammen med å forebygge potensielle fordøyelsesproblemer som forstoppelse. Kjøpe et vannfilter er viktig å fjerne unaturlige og kanskje giftige kjemikalier fra vannet, slik at leveren din videre resten.

Paroksysmal posisjonsvertigo Øvelser

Paroksysmal posisjonsvertigo (PPV) er en tilstand som forårsaker den lidende til å føle som om rommet er spinning, selv når hun står stille. PPV er en vanlig årsak til svimmelhet og ofte oppstår når en person gjør en rask hodebevegelser eller overganger fra liggende til stående. Fordi PPV kan tilskrives en ubalanse i mineralkrystaller (kjent som otolitter) i det indre øret, kan pasientene jevnlig utføre øvelser for å omplassere disse partiklene.

Brandt-Daroff Øvelser

Øvelsene som oftest brukes til å behandle svimmelhet kalles Brandt-Daroff øvelser. Brandt-Daroff øvelsene kan utføres hjemme, og har vist seg å redusere svimmelhet symptomer når utført daglig, i henhold til Maryland hørsel og balanse Center.

Begynne å utføre disse øvelsene mens du sitter på kanten av sengen din (du må legge seg ned og sitte opp) med bena hengende over siden av sengen.

Trinn 1

Begynn med å raskt liggende på høyre side, deretter snu hodet mot taket, holder den på ca 45 grader. Stopp i denne posisjonen i 30 sekunder, eller nok tid for svimmelhet å passere.

Trinn 2

Gå tilbake til oppreist stilling og stirre rett frem i 30 sekunder.

Trinn 3

Gjenta handlingen på din venstre side: Raskt ligge på din venstre side, og deretter se opp mot høyre i 30 sekunder eller til din svimmelhet avtar.

Trinn 4

Gå tilbake til oppreist stilling, ser frem i 30 sekunder.

Gjenta Set

Trinn fire representerer ett sett med øvelser. Dette settet bør gjentas fem ganger i en sittende; det vanligvis tar totalt 10 minutter å fullføre. Begynne å utføre øvelsene to til tre ganger daglig. Hvis du begynner å se resultater etter den første uken av øvelser, kan du redusere frekvensen der du utfører dem til tre til fire ganger per uke.

Hvis du ikke ser resultater innen en uke, fortsetter utfører øvelsene to til tre ganger om dagen før du har vært å utføre øvelsene i to til tre uker. Hvis du ikke føler deg mindre svimmel etter dette tidspunktet, bør du kontakte lege for videre behandling anbefalinger.

Oral Motor Øvelser for Facial Droop

Facial droop er en uønsket bivirkning som kan oppstå som følge av forhold som Bells parese, hjerneslag eller hjernesvulst. Mens behandle den underliggende tilstanden er viktig å fullt ut løse ansikts droop, er tilleggsøvelser av og til nødvendig for å gjenopprette riktig muskel kontroll over de berørte regionene. Mens kanskje kjedelig, kan den vanlige praksisen med muntlige motoriske øvelser hjelpe deg gjenopprette en skikkelig mind-muskel-tilkobling til nervene i ansiktet, løse ansikts droop en gang for alle.

Tongue Press

Trene tungen å samtidig jobbe musklene i og rundt kinnene og kjeven. Ved hjelp av en skje for å gi litt motstand, stikke tungen rett ut og trykker på skjeen mot tuppen av tungen. Gi motstand, presser tilbake mot skjeen med tungen i fem til ti sekunder om gangen. Gjenta denne øvelsen med skjeen foran tungen minst fem ganger. Etter dette, gjenta øvelsen med skjeen plassert på topp, bunn, venstre og høyre side av tungen.

Chin Slides

Utfør chin lysbilder til å utøve de ulike musklene i og rundt kjeven din. For å utføre en hake lysbilde, bare sitte i en komfortabel stilling, initiere bevegelsen ved å flytte bare underkjeven. Skyv den sakte mot venstre så langt du kan, deretter reversere bevegelsen og skyv den tilbake til høyre så langt du kan. Gjenta til totalt 10 ganger på hver side. For å øke vanskelighetsgraden som du blir mer komfortabel med bevegelse, litt øke hastigheten som det er utført eller øke motstanden ved å trykke lett i motsatt retning med hånden.

Isometrics

Utfør muntlige isometriske aktiviteter for å øke styrken i kjevemusklene. Åpne munnen bred, og grep haken lett med en av hendene. Mens utøve en lys mengde motstand, forsøke å lukke munnen utnytte ingenting, men musklene i kjeven din. Med andre ord, ikke bevege hodet. Når munnen er lukket, opprettholde motstand og forsøke å holde det stengt i fem sekunder. Gå tilbake til startposisjonen og gjenta for totalt fem til ti ganger, gradvis økende motstand av din off hånden som du øker din generelle kjeve styrke.

Hva er årsakene til hyppig kvalme?

Kvalme er ikke en spesifikk sykdom, men et symptom på forhold som kan føre til oppkast og andre ubehagelige fysiske plager i mage-og tarm systemer i kroppen. Kronisk eller hyppig kvalme kan være svært ubehagelig og fysisk belastende og kan være en indikator på alvorlig sykdom, inkludert gastrointestinale infeksjoner, mage reflukssykdom (GERD), hodeskade og indre øre problemer. Andre forhold som kan være indisert ved kronisk eller hyppig kvalme inkluderer diabetes, galleblæren sykdom og inflammatorisk tarmsykdom.

Infeksjoner

Ifølge Benjamin Wedro, MD, FAAEM, som praktiserer akuttmedisin i La Crosse, Wis., Og er en klinisk professor ved University of Wisconsin, kan infeksjoner være en av de viktigste årsakene til hyppig kvalme som fører til oppkast. Helicobacter pylori, bakterier som forårsaker magesår, kan være en smittsom agent, som kan parasittsykdommer, forårsaker kronisk og hyppig kvalme. Norovirus og rotavirus er også vanlige mageinfeksjoner som forårsaker hyppig kvalme.

GERD

Dr. Wedro indikerer at mage-esophageal reflux sykdom, også kjent som GERD, kan være en annen årsak til hyppige kvalme. Når slimhinnen i magesekken og spiserøret er irritert, kan en person føler seg kvalm og også oppleve acid reflux. Denne følelsen kan være et resultat av å spise mat som irriterer slimhinnen i magen, spiser for mye, eller spise og deretter legge ned uten at maten å fordøye. GERD er en kronisk sykdom som ofte behandles med medisiner i tillegg til livsstilsendringer.

Diabetes

En av de alvorlige symptomene av diabetes kan være kronisk eller hyppig kvalme. Ifølge Dr. Wedro, når en persons blod sukker er ute av balanse, kan hun oppleve kvalme. Hvis en person er en kjent diabetiker og opplever kvalme på regelmessig basis, bør han være på vakt for å sjekke hans blodsukkeret og justere sin insulin etter behov. For personer som opplever hyppige kvalme uten en kjent og lett identifiserbar årsak, er diabetes ofte en av de potensielle problemene en lege ser for under eksamen.

Galleblæren sykdom

Galleblæren er et organ som ligger på høyre side av den øvre del av magen. Det er gjemt mellom leveren og tarmen og forsyninger fordøyelsessafter som bidrar med bestått av mat gjennom fordøyelseskanalen. Dr. Wedro sier at når galleblæren ikke fungerer som den skal eller er syk, kan en person oppleve kronisk og hyppig kvalme som et symptom. Den vanligste behandlingen for galleblæren sykdom er diett endring eller kirurgisk fjerning av galleblæren.

Inflammatorisk tarmsykdom

Inflammatorisk tarmsykdom (IBD) er en tilstand der tarmsystemet er kronisk betent og irritert. Andre navn på denne tilstanden er Crohns sykdom og ulcerøs kolitt. Ifølge Dr Wedro, kan personer med IBD opplever kronisk og hyppig kvalme, ofte en advarsel tegn på at et anfall av diaré eller oppkast er i ferd med å skje. Personer med denne tilstanden er ofte behandles med medisiner og endringer i livsstil. Den underliggende årsaken til IBD er ikke kjent.

Hvordan finne nekrologen til en gammel venn

Når en gammel venn er død, kan det være lurt å finne ord av det i en lokal avis. Nekrologer er utformet for å formidle resultatene og prestasjonene til den avdøde, samt en følelse av hvem han var og hvordan han nærmet liv. Det kan være en uvurderlig del av sorgprosessen, spesielt hvis du ikke var i kontakt med din venn de siste årene. Nekrologer kan også sette deg i kontakt med din venns pårørende, og finne ut hvor du skal gi donasjoner i hans navn. Legacy.com er en gratis Internett-tjeneste som søker nordamerikanske aviser for nekrologer. For å bruke den riktig, derimot, kan du trenger å gjøre litt detektivarbeid.

Instruksjoner

1 Finn din venns fullt navn. De fleste nekrologer er publisert ved hjelp av den avdødes gift navn, som du ikke kan bli kjent med hvis du har vært ute av kontakt for en stund.

2 Finn ut hvor din venn døde. Med mindre hun var en figur av noen notatet, vil nekrolog vanligvis vises bare i den lokale avisen eller kanskje avisen nærmest hennes fødested. Sjekk offentlige registre for å finne ut hvilke aviser ble utgitt nærmest henne. De skal hjelpe til med søket.

3 Bestem når din bekjent gått på. Det trenger ikke være den eksakte dagen, men jo mer nøyaktig du kan være, jo lettere søket blir. Du kan foreta søk etter år eller til og med tiår, men du må kanskje sile gjennom mange navn å finne at din venn.

4 Logg deg på legacy.com. Med det kan du utføre nekrolog søker gjennom mer enn 700 aviser i USA og Canada. Søkemotoren er på høyre side av hjemmesiden. Det er ingen kostnader for å gjennomføre søk og du trenger ikke å registrere deg for noe.

5 Skriv inn så mye informasjon som du har lært: fullt navn, statlige, lokale avis, og / eller dødsdato. Hvis du ikke kjenner din venns gift navn, kan du søke etter avis. Når du har lagt inn all informasjon du har, klikk på "Søk".

6 Skann navnene gitt for at din venn. Ideelt sett vil Legacy.com returnere presise navn på første forsøk. Hvis du har mer begrenset informasjon, vil det gi en rekke ekstra navn. Se etter din venns fornavn og fødselsår, hvis mulig. De er biter av informasjon du er mest sannsynlig å ha, og de kan være de beste guider til å finne den rette nekrolog på listen.

7 Klikk på navnet til vennen din når du finner den. Legacy.com gir den fullstendige teksten til nekrolog som publisert i relevant avis.

Hint

  • Legacy.com gir også Social Security Death Index Resultater - som viser avdødes siste adresse og dato for død - gjennom samme søkemotor. Hvis du ikke kan finne en nekrolog gjennom sine tjenester, så kan du bruke denne informasjonen til å kontakte nærliggende aviser direkte og spørre om de har en nekrolog i deres avis likhuset.

Tegn og symptomer på akutt prostatitt

Prostatitt er en betennelse i prostatakjertelen hos menn. Det er både kroniske og akutte former av prostatitt, men den akutte formen er nesten alltid forårsaket av en bakteriell infeksjon, i henhold til National Institutes of Health. Dette kan føre til smerter og andre problemer i bekken-området, så vel som andre generelle tegn og symptomer på infeksjon.

Pain

Prostatitt kan gi smerter i flere områder av øvre og nedre midsection. Disse inkluderer magesmerter, vanligvis på høyre side av magen, smerter i korsryggen og perineum smerte. Sykdommen kan også forårsake smerter i testiklene, smerte mens ejaculating og smerter ved vannlating og avføring.

Urin Symptomer

I tillegg til smerte mens urinering, kan akutt prostatitt forårsake andre symptomer urin-relatert. Du kan oppleve problemer med vannlating, redusert urinstråle, økt urin haster og urinretensjon. Fordi akutt prostatitt er sannsynligvis forårsaket av en infeksjon, kan du oppleve en brennende følelse mens urinering, illeluktende urin og blod i urin og sæd.

Infeksjon symptomer

Siden akutt prostatitt er mest sannsynlig forårsaket av en infeksjon, kan du oppleve andre symptomer relatert til å ha en infeksjon. Disse inkluderer feber, frysninger, hovne lymfeknuter (spesielt i lysken), kvalme, oppkast og en generell følelse av sykdom.