adcov.com

candida na oczach

Hvordan kvitt en kropp av Candida

Candida er gjær som lever i fordøyelseskanalen, munn eller kjønnsorganer. En candida rens bør gjøres årlig, så mange helse utøvere sier at candida albicans gjær i tarmen kan føre til symptomer som tretthet, humørsvingninger, tette bihuler, depresjon, hodepine, fogginess og selv cravings for søtsaker og brød. Typisk blir candida holdes i sjakk av probiotiske bakterier og immunsystemet. Når probiotika blir drept av antibiotika, det resulterer i en svekket immunsystem. Derfor, mennesker med svekket immunforsvar som AIDS eller kreftpasienter er utsatt for utbredt candida.

Instruksjoner

1. Det første du trenger å gjøre er å rense tykktarmen for å sikre at det er sunt og velfungerende. Kolon Renset produkter er lett tilgjengelig på din helse mat. Kolon rensing kan gjøres fra 2 til 6 uker, og noen alternative helse tilbydere anbefaler inntil tre måneder. Kolon rensing har vært praktisert i århundrer som en sunn måte å kvitte kroppen av bygget opp giftstoffer. Disse giftstoffene er et resultat av usunn spising, forurensning, plantevernmidler, stress og over eller under spising.

2. Deretter er det viktig å ta en anti-sopp supplement som oregano olje eller grapefruktkjerneekstrakt. Dette er hva som faktisk dreper candida. Følg instruksjonene på etiketten. Vanligvis vil du starte med en kapsel for et par dager og deretter gradvis øke dosen opp til 5 til 8 kapsler om dagen i ca to uker.

3 Etter disse to første ukene, begynne å ta en probiotiske, som du finner på din helse mat. Probiotika er kosttilskudd som inneholder gunstige bakterier eller gjær, som yoghurt som sier, "inneholder levende kulturer."

4 I tillegg ta en psyllium eller fiber shake daglig. Du kan faktisk kombinere olje i trinn 2 til dette shake for å gjøre det enklere. Psyllium fungerer mye som en svamp, absorberende avfall som den beveger seg gjennom fordøyelseskanalen og dermed tømme tarmer.

Hint

  • Det finnes et antall sett på markedet som kan inneholde alle bilag som behøves. Ta kontakt med din lokale helseeksperter om hvilken som er best for deg.
  • Når du oppdager fordelene, kan det være lurt å gjenta prosessen etter noen måneder.
  • Disse typer cleansings vil gi deg mer energi og bedre et mangfold av små og store symptomer.
  • Legge til et treningsprogram til disse trinnene vil kraftig forbedre din generelle helse og gemytt.
  • En av de beste måtene å rense kroppen for candida er ved diett. Du må unngå sukker, da det fremmer gjær, og du trenger for å eliminere gjær produkter som brød, øl og ost.
  • Noen faktorer å vurdere i å velge et kolon rensing produkt er ingredienser, pris, mengde, tilgjengelighet, anmeldelser og forbruker blogger, slik at du kan fullt ut forstå ins og outs av kolon rensing produkter.

Symptomer på Candida Esophagitis

Candida esophagitis er en gjærinfeksjon (Candida) som er plassert i halsen. Candida øsofagitt er ofte sett hos personer som har nedsatt immunforsvar, som nevnt i MedlinePlus, en tjeneste av National Library of Medicine (NLM) (se Ressurser). Narkotika, for eksempel Diflucan og andre soppdrepende medisiner, kan brukes til å behandle Candida øsofagitt. Gjenkjenne symptomene på denne tilstanden kan hjelpe fremskynde effektiv behandling på en riktig måte.

Oral Thrush

Etter å ha oral trøske, en candida i munnen som varer i lang tid, eller synes resistent for behandling, kan være et symptom på at gjæren har spredd seg inn i halsen.

Svelge

Smerter og problemer med å svelge er et symptom på Candida øsofagitt.

Sår

Symptomer på Candida øsofagitt inkluderer å ha sår i munnen. De sår er oftest hvite, særlig hvis de utvikles i forbindelse med oral trøske.

Vaginal infeksjon

Kvinner som har en vaginal gjær infeksjon og har oral symptomer kan være lurt å få sjekket for Candida øsofagitt. Spredningen av gjær gjennom ulike deler av kroppen som er vanlig, særlig hvis immunsystem er svak.

Fever

Feber, en vanlig tegn på infeksjon, kan være til stede som et symptom på candida i spiserøret.

Candida Symptomer i munnen

Candida albicans er en type sopp som kan vokse ut av kontroll i visse områder av kroppen, inkludert kjønnsorganene og munnen. En infeksjon av Candida i munnen kalles også trost, og kan forekomme i mennesker i alle aldre, inkludert babyer, barn og voksne, og kan forårsake symptomer som forstyrrer spise og snakke. Ifølge National Library of Medicine og Mayo Clinic, symptomer på Candida i munnen er smerter og problemer med å spise.

Pain

Hvis du har Candida i munnen, kan du oppleve smerte mens tygge eller svelge mat og drikke, og smertene kan forlenge ned i halsen din om soppen sprer seg.

Dårlig Latch

Babyer med Candida-infeksjoner kan ha problemer med låsing på brystet under amming eller med å suge fra en flaske, som kan føre til dårlig vektøkning og dehydrering.

Hevelse

Candida-infeksjoner kan føre til hevelse i tungen, tannkjøtt, kinn, gane og baksiden av halsen, noe som kan føre til vanskeligheter med din evne til å snakke tydelig.

Kløe

Kløe eller en prikking eller brennende følelse kan skyldes Candida i munnen, og babyer som ammer kan overføre smitte til morens brystvorte, forårsaker lignende opplevelser på og rundt brystet.

Vekster

Du kan legge merke til hvit eller gulaktig vekster, spesielt på tungen, som kan vises uskarpt eller hårete og er vanskelig å prøve å børste eller skrape av.

Muntlige sår

Candida i munnen kan vokse langs tannkjøttet og leppene også, og kan produsere sår som kan være øm og kan blø hvis du plukker på dem.

Symptomer på Candida gjær i menn

Når en mann er å håndtere en overvekst av Candida gjær, ville det bli betraktet som en mannlig gjær infeksjon eller candidiasis. Det som skjer er den naturlig forekommende Candida, som er en sopp funnet funnet på kroppen, kan begynne å vokse på en eksponensiell hastighet inntil det er så mange at det blir en infeksjon. For menn, vil de oppleve visse symptomer som faktisk er ganske forskjellig fra det som ses hos kvinner.

Utslett

Menn som opplever en overvekst av Candida kan begynne å legge merke til et utslett utvikler på tuppen av penis. Det vil vanligvis være rødfarget og oppvokst i utseende.

Itch

Mange menn med en overvekst av Candida vil lide av en viss grad av kløe, og mye som utslett, vil det vanligvis være isolert til tuppen av penisen hans.

Burn

Noen ganger kløe kan utvikle seg til en nesten brennende følelse når en mann er å håndtere en overvekst av Candida. Denne forbrenning vil også være normalt berører tuppen av penis.

Lesjoner

Selv relativt sjeldne, kan en lesjon dannes på området av kroppen opplever en overvekst av Candida. Dette er på grunn av huden bryte ned fra en overeksponering for gjær.

Betennelse

Når et menneske ikke blir omskåret, er det potensiale for betennelse i forhuden. Siden Candida trives i eller på varme, fuktige områder av kroppen, kan forhuden bli betent.

Impotens

Noen menn opplever en overvekst av Candida kan lider av impotens, spesielt når venstre ubehandlet.

Candida glabrata Symptomer

Candida glabrata er en vanlig årsak til candidiasis. Candida glabrata gjærsopp kan være vanskelig å behandle fordi det er motstandsdyktig mot vanlige anti-sopp narkotika og dermed har en høy dødelighet. Det er mer vanlig hos personer som lider av diabetes og en undertrykt immunsystem. Candida kan være til stede i næringsmidler og andre kilder.

Vaginal Candida glabrata

Symptomer på vaginal candida glabrata kan inkludere; unormal hvit utflod, smerter, kløe og rødhet i huden og slimhinnene.

Urin Candida glabrata

Urin candida glabrata kan forårsake smerte med vannlating, oppblåsthet og feber. Det kan være mer vanlig hos personer som har opplevd KATETERISERER.

Åndedretts Candida glabrata

Hvis du har Candida glabrata sopp i luftveiene, kan du oppleve pustevansker, tungpustethet, rennende nese og nysing.

Gastrointestinal Candida glabrata

Noen mennesker med gastrointestinal candida glabrata opplever ingen symptomer, andre lider av oppblåsthet, diaré, forstoppelse eller halsbrann.

Muskelskjelett Candida glabrata

Mens sjeldne, muskel-skjelett candida glabrata kan forårsake bein misdannelse, smerte, ømhet og unormal drenering fra en operasjon nettstedet.

Systemiske Candidas Symptomer

Systemisk candidas er en fungal infeksjon forårsaket av Candida sopp og kan deles i to typer: disseminert candidiasis og Candidemia. Candidemia er en fungal infeksjon i blodet; disseminert candidiasis er en soppinfeksjon av et enkelt organ eller flere organer.

Risikofaktorer

Folk som får kjemoterapi eller stråling, nylig har hatt en benmarg eller organtransplantasjon, er immunsupprimerte eller har vært innlagt på sykehus for en lengre periode er mer sannsynlig å bli diagnostisert med systemiske candidas.

Symptomer på systemiske Candidas - Candidemia

Symptomer på Candidemia inkluderer feber som ikke svare på antibiotikabehandling, betennelse i glasslegemet i øyet og septisk sjokk.

Symptomer på systemiske Candidas - utbredt candidiasis

Folk som har utbredt candidiasis kan bare ha en feber som ikke er lydhør overfor antibiotika. De kan også være i septisk sjokk.

Behandling

En lege vil foreskrive en anti-sopp medisiner som flukonazol å behandle systemiske candidas.

Komplikasjoner

Ifølge Merck Manuals Online Medical Library, "Alle former for disseminert candidiasis bør vurderes alvorlig, progressive, og potensielt dødelig."

Symptomer på Candida i hodet

Candida symptomer i hodet er ofte tenkt på som stress signaler ved deres lider og er ikke alltid gitt umiddelbar oppmerksomhet de trenger. Candida symptomer i hodet bør være riktig vurdert av en sertifisert lege før de blir avvist som vanlige nonthreatening plager.

Teorier / Spekulasjoner

Det antas at Candida symptomer i hodet oppstå etter en overflod av Candida albicans passere gjennom tarmveggen, inn i blodbanen, og slå seg ned i hjernen.

Vanlige symptomer

Symptomer på Candida i hodet er hodepine, intens kranietrykket og en bemerket hodet hevelse sensasjon.

Diagnose

Candida overgrowth symptomer i hodet er vanligvis diagnostisert ved hjelp av omfattende kliniske historier som er avhengige tungt på aksepterte kjente symptomer.

Betydning

Candida overvekst i hodet kan misdiagnosed som psykiske lidelser, og det kan bli ytterligere forsterket ved bruk av reseptbelagte legemidler.

Forebygging / løsning

Pasienter som opplever symptomer på Candida i hodet oppfordres til å følge Candida diett som eliminerer sukker, gjær, gluten, i alderen oster og sjokolade.

Objawy ustnej Candida

Ustnej Candida, lub grzybica, to zakażenie grzybicze, które infekuje usta i gardło. Lekarz lub dentysta pacjenta może łatwo zdiagnozować Candida. Ważne jest, że pacjent otrzyma diagnozy w celu leczenia i pozbyć się go, ponieważ jeśli to warunki, Candida może rozprzestrzeniać się przez ciało pacjenta.

Candida Defined

Ustnej Candida jest zakażenie jamy ustnej spowodowane przez grzyby Candida; Grzyb ten jest nazywany również drożdże. Candida nie tylko pokazać się w ustach - dzieci mogą rozwijać ciężkie pieluszkowe z zakażeniami drożdży; kobiety mogą rozwijać infekcje pochwy drożdży.

Początkowe objawy

Pierwsze objawy pacjent zauważy, będzie pojawienie się kremowe, białe zmiany w ustach; są lekko uniesione, a umieszczony na pióro i wnętrzem policzków. Mogą również pojawić się na dachu jego ust, migdałki lub w gardle. Zmiany te mogą powodować ból i krwawienie, kiedy są delikatnie zeskrobuje. Wyjątkową cechą Candida lub pleśniawki jest to, że wygląda jak twaróg.

Objawy przełyku

Osoba, która opracowała bardziej poważny przypadek Candida ustnej może wystąpić rozprzestrzenianiu się uszkodzeń w jego przełyku; On zauważył, że ma czas ciężko połykania, lub staje się bolesne dla niego do przełknięcia. Może on również mieć fizyczne uczucie kawałek jedzenia jest w gardle lub w dalszej części jego obszaru połowy klatki piersiowej. Jeśli jego infekcja rozprzestrzenia poza jego przełyku, on się gorączkowe.

Rozprzestrzenianie Candida

Ustnej Candida nie ogranicza się do jamy ustnej, gardła lub przełyku. Jeśli osoba niebezpiecznej układu odpornościowego (takie jak HIV / AIDS lub rak), w tym infekcje grzybicze łatwo rozprzestrzenia się do płuc, na skórę lub w wątrobie. Jeśli lekarza pacjenta uważa, grzyb rozłożone na jego przełyku i dalej będzie on wykonywać endoskopię zbadanie wnętrza przełyku.

Zapobieganie Candida

Jeśli pacjent rozwinął zakażenie jamy ustnej candida w przeszłości, będzie chciał się upewnić, że praktykuje higieny jamy ustnej, szczotkowanie i nitkowanie zębów codziennie. On musi regularnie odwiedzać swojego dentystę, zwłaszcza jeśli nosi protezy lub cierpi z powodu cukrzycy. Powinien rzucić palenie, jeśli pali, i ograniczyć jego spożycie cukru ładunkiem żywności i napojów, wina, chleba i piwa - to wszystko może sprzyjać rozwojowi Candida. Powinien również unikać stosowania płynów do płukania ust i spraye oddech, a preparaty te zmieniają naturalną równowagę "dobrych" mikroorganizmów w ustach.

Jak leczyć Candida Naturalnie

Candida drożdży, który naturalnie występuje w organizmie w przewodzie pokarmowym. Jest to szkodliwe w małych ilościach. Jednak duże kolonie Candida może powodować infekcje pochwy drożdży, drożdżycy jamy ustnej (pleśniawki), i innych problemów, takich jak wzdęcia, biegunka, gaz, zmęczenie, depresja, wahania nastroju, zawroty głowy i apetyt na cukier. Candida może rozwijać się w wyniku albo układ odpornościowy są tłumione tak, że ciało nie może oczywiście przechowywać w kontroli lub złe odżywianie, takich jak nadmiar cukru.

Instrukcje

1 Weź dodatek acidophilus codziennie. Acidophilus jest zdrowe bakterie, które mogą zrównoważyć candida i leczeniu zakażeń drożdży. Można również znaleźć mleko lub jogurt, które wzbogacone acidophilus członkowskimi "żywych kultur" na etykiecie.

2 Weź suplement wyciąg z pestek grejpfruta. Posiada właściwości antybakteryjne i może zabić komórki drożdży. Weź ją dużą ilością wody i / lub żywności, aby uniknąć mdłości żołądka.

3 liści połykać glistnika suplementy do zabijania komórek drożdży. Możesz również zakorzenić Eleuthero, znany również jako syberyjskiego żeń-szenia na wsparcie układu odpornościowego.

4 Dodaj suplementów czosnku do codziennej diety. Czosnek nie tylko wzmacnia system odpornościowy, ale również pomaga zabić Candida, która istnieje w jelitach.

5 Ogranicz cukier z diety jak najwięcej. Cukier sprzyja rozwojowi Candida. Ważne jest również, aby obniżyć pokarmów zawierających cukier i drożdże, takie jak pieczywo. Alkohol może również przyczynić się do problemów z Candida.

Wskazówki

  • Jeśli masz problemy z przystosowaniem się do tych zmian w stylu życia, spróbuj omawianie możliwości z dietetykiem.
  • Przed dodaniem ziołowych suplementów diety, jeśli na jakieś leki, ponieważ mogą one powodować negatywne reakcje z lekarzem. Staraj się nie brać antybiotyków, chyba że musisz. Antybiotyki niszczą zdrowe bakterie, jak i niezdrowe bakterie. To może pozwolić Candida się rozwijać, po zdrowe bakterie zostały zabite. Jednakże, jeśli w trakcie antybiotyków, ważne jest, aby zakończyć przy kursu.

Co Czy Candida wyglądać w kale?

Co Czy Candida wyglądać w kale?


Candida albicans jest rodzajem drożdży lub mikroflorę jelitową, która normalnie żyje w przewodzie pokarmowym. Drożdże mogą rozmnażać się i rozmnażajcie się, gdy układ odpornościowy staje się oszukać albo od jedzenia diety zbyt wysokiej zawartości cukru.
Jako drożdży się nadmiernym odkładaniem, infekcja może występować w układzie pokarmowym, jak również innych części ciała, włączając w jamie ustnej i dróg rozrodczych. Jednym z pierwszych oznak infekcji drożdżowej wynika Candida wyładowanie w kale.

Identyfikacja

Nadmierne Candida może być obecny w kale podczas okresu skrajnego wzrostu drożdży lub die-off, zwany także Herxheimer zespół. Die-off występuje, gdy organizm pozbywa się nadmiaru drożdży.
Taborety z nadmiaru drożdży może zawierać biały materiał, włóknistą, która jest podobna do kawałków cienkiej sera łańcucha. Ten serowy substancja jest jedną z najczęstszych objawów zbyt dużo Candida w stolcu. Drożdże w kale zostało również w porównaniu z serem. Candida może wyglądać "pienisty", podobne do drożdży w mieszance chleb, gdy rośnie, czy Candida może wyglądać substancji śluzu-podobne.

Znaczenie

Wiedząc to, co jest i nie są drożdże w kale jest ważne, gdyż inne substancje mogą być podobny do Candida ale wskazuje na różnych warunkach.
Szare, blade stolce mogą wskazywać na zaburzenia pęcherzyka żółciowego, zapalenie wątroby lub problemy absorpcyjne.
Zielonym kolorze kału mogą być związane z bakterii, ale najczęściej spowodowane barwienia żywności lub warzyw i owoców koloru.

Rozważania

Nadmiar Candida może być objawem wielu schorzeń, w tym zespół przewlekłego zmęczenia, zaburzenia zachowania, depresja i wahania nastroju, zaburzenia pamięci, problemy ze stawami, zespół jelita drażliwego i przewlekłych infekcji zatok.

Ostrzeżenie

Wzrost Candida w stolcu może pojawić się zaparcia lub biegunki. Jednakże, jeśli przerost drożdży wzrasta za kilka tygodni w czasie lub krwawienie z odbytu, skonsultować się z lekarzem w celu dokonania oceny, jak zbyt dużo śluzu może być objawem choroby Leśniowskiego-Crohna lub wrzodziejące zapalenie jelita grubego.

Zapobieganie / Rozwiązanie

Jeśli zauważysz nadmierne Candida w stolcu i myśleć bo to od zbyt dużo drożdży, zmniejszenie ilości pieczywa w diecie może pomóc. Jedzenie jogurt i biorąc probiotyki pomogą zrównoważyć Candida i inne flory jelitowej też.

Aktuelt Candida Treatment

Candida-infeksjoner er forårsaket av en unormalt høy vekst av soppmikroorganismer som heter Candida albicans. En rekke aktuelle candida behandlinger er tilgjengelig for candida infeksjoner som er rettet mot hud og slimhinner som tungen, vagina og negler. Følgende er noen farmasøytiske og naturlig behandlingstilbud som er formulert for disse infeksjonene.

Anti-fungal kremer

En rekke anti-sopp aktuell kremer er tilgjengelig på resept og over disk. Disse inkluderer: mikonazol krem, butoconalzole fløte og tioconazol krem ​​eller salve.

Douches

Douches som inneholder en stamme av bakterier som kalles acidophilus er en effektiv lokalbehandling brukes til å behandle candida infeksjoner i skjeden som vaginitt.

Munnskylle

Munnskyllemiddel inneholdende anti-sopp ingredienser som for eksempel te, tre olje blir brukt til å behandle orale soppinfeksjoner.

Stikkpiller

Vaginal stikkpiller er en mye brukt aktuell behandling for vaginal candida infeksjoner. De omfatter terconazole og mikonazol vaginale stikkpiller

Probiotika

Probiotiske-rik mat som yoghurt er full av gode bakterier som Lactobacillus acidophilus, som hjelper kurere candida infeksjoner ved å normalisere skadelige overvekst av candida. Naturlig, ubehandlet og usøtet yoghurt brukes direkte til vagina er en effektiv hjem rette for candida infeksjoner.

Candida Cleansing Treatment

Under anfall med infeksjon, vi ofte ty til antibiotika. Men det er det siste du vil gjøre hvis du prøver å bli kvitt candida albicans. Candida - en form for gjær som i seg selv er ikke skadelig og ødelegger skadelige bakterier i vår body-- går vanligvis våre kjønnsorganer, tarmer og hals. Før du tar noen form for medisiner for å behandle infeksjonen, vil du sørge for at du har en komplett tarm rensing.

Renselsesprosess

Hvis du tar noen form for medisiner før rensing, er du mater infeksjonen og vil ikke føle seg bedre. Kolon er tett og full av slimaktig plakk og giftstoffer, så du trenger en candida rens for å fjerne de dårlige sopp og erstatte den med gode bakterier. Kroppen opprettholder vanligvis en balanse av nyttige bakterier og gjær, men når Candida økninger i antallet, som forstyrrer balansen og forårsaker candidiasis i tarmkanalen, eller i gjær infeksjoner av andre deler av kroppen.

Dr. Natura sin Kolon Programmet inneholder et kolon cleanser, en parasitt cleanser (Paranil) og KleriTea å hjelpe fordøyelsen. Etter å ha gjort den første rens, sørg for å ta en anti-sopp supplement for to uker. Oregano olje, kaprylsyre eller Threelac fungerer bra, og du bør følge instruksjonene og retningslinjer for hvilken du tar. For de første dagene, du vanligvis ta en kapsel, og deretter jobbe deg opp til å ta fem på syv kapsler spredt utover dagen.

Etter to uker med å ta en anti-sopp, går du videre til en probiotiske som Latero-Flora eller Garden of Livets Primal Defense. Probiotika legge til mer gunstige bakterier til tarmene, slik at det vil bidra til å rette balansen av candida til gunstige bakterier.

Under renselsesprosess, er det en god idé å ta et kolon cleanser / fiber shake som psyllium husk og bentonitt leire eller Oxy-Powder. Mens en god fiber, er psylliumskall mer begrenset enn oxy-pulver, ved at den bare fjerner avfall som befinner seg rundt eller i nærheten av midten av den tykktarmen. Oxy-Powder skraper kolon hele området. Hvis du liker, legg en teskje av en anti-sopp til din fiber riste.

For ekstra forsiktighet og forholdsregler, kan det være lurt å gjenta rensing og anti-sopp / probiotika doser når de fire ukene er opp.

Trening

Når gjennomgår noen form for rensing behandling (og selv når du har fullført avrusning prosessen), du bør trene. Jo mer du svetter, jo mer du åpner porene, slik at giftstoffer å sive ut. Du skaper mer giftstoffer når du trener, også, så sørg for at du drikke væske som inneholder elektrolytter (for eksempel sportsdrikke).

Rebounding er en god øvelse for å hjelpe renseprosessen. Ved å hoppe på en trampoline, er du spyle ut kroppens giftstoffer ved hjelp lympatic system. Andre gode øvelser inkluderer jogging / turgåing, kampsport, meditasjon / yoga, fjellklatring, rulleskøyter, svømming og vektløfting.

Leczenie doustne Candida

Doustnie Candida, który jest również znany jako pleśniawki jest warunkiem, który występuje, gdy grzyby Candida albicans rozwija się wewnątrz policzków i języka. Kiedy zbyt dużo grzyb rozwija, bolesne białe zmiany mogą rozwijać, a nawet krwawienia. Podczas gdy stan jest leczyć, może mieć większe obawy co niższym układem odpornościowym, takich jak pacjenci z cukrzycą lub starszych. Z tego powodu leczenie pleśniawki różnić w zależności od wieku i zdrowia poszkodowanego.

Dzieci i matek karmiących

Ustnej Candida jest częstym zjawiskiem u dzieci, które mogą wejść w kontakt z grzyba poprzez wykorzystanie butelki, smoczki, a nawet karmienie piersią. Nawet jeśli matka karmi piersią, to najlepiej do leczenia matki i dziecka osobno, tak, że nie ma wpływu na drugi ciągły.

Każda matka powinna rozpocząć karmienie przez zapewnienie metodę dostarczania żywności został nasączoną roztworem wody i octu, a następnie suszy na powietrzu. Obejmuje to butelki, smoczki, sutki wielokrotnego użytku do butelek i części pompy piersi (jeśli występują).

Po dezynfekcji wszystkie przedmioty, lekarz powinien przepisać leki przeciwgrzybiczne łagodny dla dziecka i przeciwgrzybiczy krem ​​do piersi, czy matka karmi piersią. Pamiętaj, że jeśli dziecko jest bardziej podatne na pleśniawki, to jest dobry pomysł, aby kontynuować do dezynfekcji urządzenia podającego z octu i wody.

Starsze dzieci i dorośli

Jeśli nie masz warunków wpływających odporności, takie jak cukrzyca, rak czy inne choroby autoimmunologiczne, powinieneś być w stanie leczyć pleśniawki przez ponad-the-counter metod. Są to jeść niesłodzone jogurty lub przejęcie recepty pigułki acidophilus lub ciekłej postaci. Oba te sposoby nie muszą zabicia grzyba sam Candida, lecz dodanie zdrowych bakterii do ciała i zapobiegania rozwojowi Candida.

Jeśli objawy nie ustępują po kilku dniach takich zabiegów w domu, zobaczyć się z lekarzem, który może przepisać leki przeciwgrzybicze, które mogą zabić Candida. Należy zauważyć, że ważne jest, aby kontynuować jedzenia jogurtu lub przy acidophilus, leki przeciwgrzybicze, jak również może mieć wpływ na zdrowych bakterii i grzybów w organizmie.

Dorośli z zaburzeń immunologicznych

Jeśli układ odpornościowy jest niższa w funkcji, pleśniawki w jamie ustnej może pomnożyć szybko i nawet tworzyć rany w tylnej części gardła, przez co trudno jest przełknąć i oddychać. Lekarz może zalecić kilka leków przeciwgrzybiczych, takich jak nystatyna, amfoterycyna B, zawieszenie klotrimazol pastylki, pigułki lub flukonazol, według skinsight.com. Jest ważne, aby masy skutki uboczne leków z każdego jej zastosowania, ponieważ niektóre leki przeciwgrzybicze może spowodować uszkodzenie wątroby.

Dodatkowo, niektóre leki nie są skuteczne na te z późnego stadium HIV. Jednakże, amfoterycyna B powinny być skuteczne w leczeniu doustnym Candida u tych pacjentów.

Objawy Candida przełyku

Candida Typ grzyba należącego do rodziny drożdży i znajduje się w jamie ustnej. Chociaż Candida jest zawsze obecny w pewnych warunkach może zwielokrotniać i powodują problemy. Gdy powikłania infekcji candida rozłożone przełyku, otrzymany stan jest znany jako Candida przełyku.

Przyczyna

W normalnych warunkach wzrostu Candida jest trzymane w ryzach przez własny system odpornościowy organizmu i innych rodzajów bakterii, które konkurują z drożdżakami o przetrwanie. Jednakże, jeżeli zostanie osłabiony układ odpornościowy lub organizmów candida, które utrzymują się pod kontrolą nie są obecne, mogą rosnąć z kontrolą.

Początkowe objawy

Infekcje Candida drożdży często charakteryzuje się występowaniem zmian w barwie mlecznobiałej wewnątrz jamy ustnej. Początkowo zmiany te mogą pojawić się na języku, policzków, dziąseł lub którykolwiek z pozostałych tkanek miękkich.

Progresja

Jak infekcje Candida postępuje, to zmiany mogą rozprzestrzeniać się na tylnej części jamy ustnej i migdałków. To na tym etapie mogą zacząć krwawienia i stają się bolesne.

Candida przełyku

W najcięższych przypadkach zmiany z infekcją Candida mogą rozwinąć się w tylnej części gardła i w dół do przełyku (Candida przełyku). Może to powodować dyskomfort w klatce piersiowej i ekstremalne ciężkiej pieczenie w gardle jedzenie podejmowania niezwykle bolesna i niewygodne.

Leczenie

W leczeniu candida przełyku, lekarz przepisać leki anty-grzybicze, takie jak flukonazol i amfoterycyna. Ból może być także leki przepisane.

Rokowanie

Według Narodowego Instytutu Zdrowia, rozwój candida przełyku jest oznaką osłabienia układu odpornościowego. Podczas zakażenia można leczyć, ostateczny rokowanie zależy od problemu układu odpornościowego, który spowodował infekcji.

Tester for Candida

Candida er en sopp gjær som vokser i den menneskelige fordøyelseskanalen, kjønnsorganer, munn og hals, hjerteklaffer, blodet og vagina. Immunsystemet regulerer veksten av candida, men hvis kroppens immunsystem er svak, det vokser hemningsløst og forårsaker infeksjon. Symptomene på Candida overproduksjon, ofte referert til som Candida eller Candida-infeksjon, varierer mye, og kan påvirke flere systemer i kroppen. Er nødvendig medisinsk testing for candida å bestemme riktig behandling.

Symptomer

Vanlige symptomer på candida er gass, hodepine eller migrene, utmattelse, cravings for mat eller alkohol, angst, manglende evne til å tenke, hyperaktivitet, diaré, hyperaktivitet, forstoppelse, kløe, kviser, depresjon, betennelse i sinus passasjer, problemer med hukommelse, hoste og øreverk, problemer med libido, dårlig fordøyelse og refluks, og kroniske smerter. Symptomene kan variere mellom forskjellige systemer i kroppen.

Avføringsprøve

Testing for candida begynner vanligvis med en krakk-analyse, som undersøker innholdet av bakterier og mikroflora, gjær og patogener. En avføringsprøve vil bidra til å bestemme om gjær er kilden symptomer.

Blood Test

Candida kan også testes gjennom en blodprøve fra et rør eller en finger stikk, som blir sendt til et laboratorium for å bestemme hvilke antistoffer er tilstede. Blodprøven kan tas på et legekontor, lab eller hjemme.

Throat Kultur

En hals kultur kan bli tatt for å teste for Candida eller diagnostisere veksten av andre bakterier eller sopp i halsen. Under testen spinner en lege på baksiden av halsen. Prøven blir satt i en kopp som tillater den å vokse. Hvis infeksjonen vokser, vil kulturen være positiv og en lab tekniker vil bruke kjemiske tester og et mikroskop for å finne ut hva slags infeksjon er årsaken til symptomene.

Tissue Biopsi

Hvis infeksjonen er systemisk, kan en lege ta prøver fra ulike organer og en patolog vil vurdere vevet under et mikroskop. Dette vil bidra til å avgjøre i hvilken grad candida har spredd seg.

Behandling

Flertallet av candida-infeksjoner kan bli behandlet med reseptbelagte medikamenter eller over-the-counter soppmidler, men det ofte avhenger av plasseringen av infeksjonen. De fleste medisiner kan tas oralt eller som en aktuell krem. En alvorlig eller systemisk candida infeksjon kan kreve sykehusinnleggelse.

Komplikasjoner

Hvis candida forblir ubehandlet, kan det sprekke intestinal fôr og inn i blodbanen, noe som kan føre til utvikling av dødelige sykdommer. Som det sprer seg til andre deler av kroppen, det multipliserer og kan forårsake problemer i leddene, muskelsmerter, tretthet, urinveisinfeksjoner og problemer med andre organer. Hvis kroppens immunsystem er ikke i stand til bekjempelse av infeksjonen, kan det resultere i blodforgiftning (sepsis). I dette tilfellet har infeksjonen spredt over hele kroppens vev og lymfesystemet.

Jak zabić zarodniki drożdży Candida

Jak zabić zarodniki drożdży Candida


Drożdże Candida jest jak grzyb, który żyje w naszym przewodzie pokarmowym. Gdy rośnie niekontrolowany, może to prowadzić do infekcji pochwy i jamy ustnej drożdży. Możesz zrobić kilka rzeczy, aby zabić zarodniki drożdży i wyjaśnić te problemy, które obejmują standardowe i alternatywne metody leczenia i środki do pielęgnacji siebie.

Instrukcje

1 Porozmawiaj z lekarzem na temat dostępnych metod leczenia. Są to leczenie miejscowe, leki doustne i czopki dopochwowe. Może ustalić, czy ponad-the-counter zabiegi są wystarczające lub jeśli potrzebujesz te recepty wytrzymałości. Czasy obróbki różnić i może być w dowolnym od 2 dni do 2 tygodni; brać leki zgodnie z zaleceniami.

2 Jedz niesłodzone jogurty lub podjąć suplementów probiotycznych, jak jest na etykiecie. To nie będzie traktować grzyba bezpośrednio, ale pomoże przywrócić normalną równowagę pożytecznych bakterii, które utrzymują candida z zarastanie.

3 Ogranicz spożycie słodkich, takich jak ciastka i cukierki, a także nabiał (sery, drożdże, orzechy, niektóre rodzaje pieczywa i alkoholu) oraz żywności rafinowanej białej mąki. Zgodnie z University of Maryland Medical Center, badania sugerują, te produkty mogą przyczynić się do wzrostu Candida.

4 Wykorzystanie naturalnych metod leczenia o właściwościach przeciwgrzybiczych. University of Maryland Medical Center można znaleźć na stronie internetowej następujące: kwas kaprylowy, propolis, Pau d 'Arco herbata, uzupełnienie lub jeden ząbek czosnku, sok codziennie Echinacea do infekcji pochwy, Tea Tree płukania jamy ustnej dla pleśniawki i żelu granatu na pleśniawki. Skonsultować się z lekarzem doświadczenie w medycynie naturalnej w odpowiednich dawkach.

Slik Conquer Candida og andre soppinfeksjoner

Candida (Candida albicans) er en vanlig yeastlike sopp som finnes i menneskekroppen. Normalt er Candida ikke problematisk. Men under visse vilkår, kan soppen vokse ut av kontroll, en tilstand som kalles candidiasis. Folk mest sårbare for Candida overvekst vanligvis har tatt store doser av antibiotika eller steroider, har blitt behandlet med soppdrepende midler, eller har immunforsvar som har blitt kompromittert på grunn av kjemoterapi eller AIDS. Noen av de vanligste symptomene er vaginitis, trost, og soppinfeksjoner i tåneglene eller negler. Reseptbelagte medisiner er tilgjengelige fra leger. I tillegg, endring i kostholdet er en utmerket måte å bekjempe candidiasis og relaterte soppinfeksjoner.

Instruksjoner

1. Se en lege for laboratorietester og muligens en vev kultur for å få en definitiv diagnose av candidiasis. En lege kan forskrive aktuelle behandlinger, for eksempel lotions eller kremer, eller muntlig soppdrepende medisiner, for eksempel Diflucan eller Nystatin.

2 Bytt til en lav-karbohydrat diett, eliminere så mye gjær, hvetemel, sukker, stivelsesholdige matvarer, meieriprodukter, inkludert ost, frukt og fruktjuice som mulig. Spis mer grønnsaker, spesielt organiske greener. Rå grønnsaker er best, når det er mulig. Tygg maten sakte og grundig. Raw food oppfordrer sunn fordøyelse, som gjør godt tygde maten. En sunn fordøyelseskanalen gjør det vanskeligere for Candida å trives.

3 Ta daglige doser av probiotika - acidophilus eller bifidus kosttilskudd - som inneholder 50 milliarder kolonidannende enheter, for å oppmuntre veksten av "snille" bakterier i kroppen. I tillegg til å hjelpe på nedbrytningen og støtte et sunt immunsystem, disse bakteriene hjelpe fortrenger og begrense veksten av Candida i kroppen.

4 Legg til mer fiber i kosten ved å spise rikelig med ferske grønnsaker. Løselig fiber, som finnes primært i enkelte grønnsaker og frukt, samt psyllium frø skall, inneholder stoffer som kalles "prebiotika", som gir energi til de "vennlige" bakterier som lever i tarmen. Fiber oppfordrer også sunt eliminering, fjerner giftstoffer utgitt av Candida.

5 Supplement med kjente gjær jagerfly, for eksempel kaprylsyre, hvitløk ekstrakt, grapefruktkjerneekstrakt eller oregano olje. Følg doseringsanvisningen på produktet eller kontakt din helse-omsorg leverandøren. Kjøp bare enteric-coated kosttilskudd som tillater disse sterkt virkende stoffer til å passere trygt gjennom magen, frigivelse av innholdet i tynntarmen.

6 Ta daglig høy kvalitet, grønn-mat-baserte multivitamin og blandede mineraltilskudd for å sikre at kroppen får de næringsstoffene den trenger for å helbrede.

Hint

  • Spis et fedd rå hvitløk hver dag. Dersom rå hvitløk er ikke for deg, luktfrie kosttilskudd er et annet godt alternativ.
  • Drikk bare ny, ionisert vann med en pH av 9 eller 10, i det minste 8 glass pr. Vann hjelper i flukt døende Candida fra kroppen og forhindrer forstoppelse, en faktor som fremmer veksten av Candida.

Ziemia okrzemkowa i Candida

Ziemia okrzemkowa i Candida


Ziemi okrzemkowej jest miękkie, kruche organiczną skała osadowa, głównie krzemionkę, która jest utworzona z kopalnych pozostałości okrzemki - jednokomórkowe glony, ze ścianką komórkową dwutlenek krzemionki. Istnieje zarówno morskich i słodkowodnych ziemi okrzemkowej.

Użyj jako chłonny

Ziemię okrzemkową szeroko stosowane do jej zdolności chłonnej. Zastosowania przemysłowe obejmują ciekły filtracji; wchłanianie cieczy, w tym toksyczne zanieczyszczenia chemiczne; i badania w procesie krzepnięcia krwi. DE jest również sprzedawany jako pochłaniacz toksyn spożywana, znany jako Fossil Shell Flour, że cele systemu pokarmowego.

Candida i Okrzemkowe

Znany jako drożdże Candida jest trudne do usunięcia z systemu; może trwać miesiące, a nawet lata. Według drożdże stronie Relief Candida, słodkowodnych ziemi okrzemkowej może być pomocne, ponieważ ciągnie od siebie i niszczy organizmy Candida, że ​​jest w kontakcie z w układzie pokarmowym i pomaga absorbować i bezpiecznie wyeliminować toksyn spowodowanych przez Candida.

Fossil Shell Flour

Połykania postać ziemi okrzemkowej, surowiec Shell Mąka jest rozpuszczalny w wodzie proszek wykonane wyłącznie z wody słodkiej ziemi okrzemkowej, co oznacza, że ​​lepiej wchłania i ma zawartość krzemionki krystalicznej mniejszą niż słonowodne ziemi okrzemkowej. Słonowodne DE, z wysoką zawartością krzemionki krystalicznej, nie jest zalecany do stosowania wewnętrznego.

Jak roboty Fossil Shell Flour

Według Perma-Garde, producenta Fossil Shell Flour i ziemi okrzemkowej Kanadzie, jego marketingu, Fossil Shell Flour DE, doustnie, przechodzi bezpiecznie przez swojego układu pokarmowego i pomaga wchłaniać toksyny wytwarzane przez bakterie, grzyby lub infekcje pasożytnicze i pozbywa chronicznych infekcji, takich jak drożdże, Candida.

Jak wziąć Fossil Shell Flour

Perma-Garde i Diatomit Kanada zalecane przy małej ilości, nie więcej niż łyżka stołowa, od Fossil Shell Flour. Należy przyjmować raz dziennie, popijając szklanką wody, aby pomóc detox system i poradzić sobie z zakażeniem Candida drożdży.

Znaki i objawy Systemowego przerost Candida

Znaki i objawy Systemowego przerost Candida


Każdy człowiek żyje w harmonii z wielu mikroorganizmów, w tym Candida albicans, grzyba, który żyje w jamie ustnej, jelitach i układu moczowo-płciowego. Tak często, coś zakłóca delikatnej równowagi, że ludzie mają z drożdży i rozprzestrzenia gwałtownie, powodując ogromny przerost i szereg poważnych problemów zdrowotnych.

Objawy ze strony przewodu pokarmowego i układu moczowo-płciowego

Chociaż nie każdy pacjent ma wszelkie objawy, niektóre z typowych objawów ze strony przewodu pokarmowego i układu moczowo-płciowego to bolesne wzdęcia i gazy, zaparcie lub biegunka, świąd pochwy, upławy, infekcje pęcherza moczowego, bolesne oddawanie moczu, ból brzucha, zgaga lub objawy PMS. Ponieważ przewód pokarmowy zaczyna się w jamie ustnej, objawy mogą obejmować także nieświeży oddech, pęcherze w jamie ustnej, ból gardła i pleśniawki jamy ustnej. Kolonii drożdży mogą sięgnąć głęboko do ścianek jelit i uszkadzają je mocno przy Candida pozostawiono do proliferacji w organizmie niekontrolowaną.

Objawy psychiczne

Pacjenci, którzy mają przerost Candida mogą wystąpić objawy psychiczne i emocjonalne oprócz objawów fizycznych. Jednym z najczęstszych objawów psychicznego to problemy z koncentracją. Inni pacjenci skarżyli się na stałym i przytłaczające wyczerpanie, lęk i wahania nastroju, drażliwość i depresja.

Reakcje alergiczne

Alergiczne reakcje na Candida może objawiać się na wiele różnych sposobów. Niektórzy pacjenci zgłaszali kaszel i trudności w oddychaniu, katar sienny, pokrzywka, wysypka. Inni pacjenci doświadczyli wyprysk, świszczący oddech, łuszczyca, obrzęk stawów, bóle stawów, braku wizji i łzawienie oczu. Chorzy donoszą również zwiększone wrażliwość na jedzenie i inne alergeny, jak zakażenia Candida pogarsza. To się nazywa "chorobą komórki supresorowe," i jest, gdy układ odpornościowy do overdrive i rozpoczyna ataki prawie wszystko, z którymi styka się, co osoby bardzo wrażliwe na wszystkie toksyny środowiskowe.

Czy Candida być rozłożone na inną osobę?

Czy Candida być rozłożone na inną osobę?


Candida, powszechnie znany jako drożdże powoduje świąd i palenie, gdy rośnie poza kontrolą na niektórych powierzchniach ciała, łącznie z genitaliów, ust i sutków.

Organizm

Organizm za zakażenia Candida albicans, grzyb, który żyje zwykle w organizmie w niskich poziomach, ale może spowodować problemy podczas zarasta.

Kontakt seksualny

Candida często występują w pochwowego kobiety, prowadząc do białego nierówne wyładowania i palenie lub swędzenie. To może być przepuszczana przez kontakt płciowy do mężczyzny lub kobiety partnera. U mężczyzn, jest często bezobjawowe, i może być przekazywany z powrotem do kobiety po tym jak został potraktowany.

Narodziny

Kobiety w ciąży są bardzo podatne na infekcje drożdży, ponieważ ich wahań hormonalnych. Podczas przechodzenia przez kanał rodny, dzieci mogą nabyć infekcję od ich mama.

Dziecko do Matki

Jeśli dziecko złapie infekcję candida od matki podczas porodu lub jeśli rozwija naturalną przerost na własną rękę, to jest zwykle w postaci pleśniawki jamy ustnej, zakażenie Candida z jego ust. Grzybica jamy ustnej może być przekazany do sutków matki Karmienie piersią, co prowadzi do swędzenia i pieczenia w piersi.

Leczenie

Candida można potraktować od recepty miejscowych leków, czopki obszarze pochwy lub leczenia jamy ustnej. Jeśli inna osoba może mieć Candida, które mogą być przekazywane z powrotem do osoby, objawowego, należy je traktować, nawet jeśli sami są bezobjawowe.