adcov.com

balanseproblemer ved kreft

Virkningene av kreft i hjernen

Mer enn 17.000 personer i USA er diagnostisert med hjernesvulst hvert år, ifølge en rapport fra University of Maryland Medical Center 2009. Mens noen av disse er diagnostisert som godartet, er en rekke funnet å være kreft. Brain kreft er en alvorlig sykdom, og berørte enkeltpersoner oppleve en rekke fysiske og emosjonelle effekter. Disse effektene kan være mild til invalidiserende, avhengig av hvor langt kreften har kommet.

Pain

Smerte er noe de fleste personer med kreft i hjernen vil oppleve. Alvorlighetsgraden av smerte, vil avhenge av hvor kreft i hjernen er spesifikt, og dens progresjon. Om smerte er akutt eller kronisk, vil leger arbeide med sine pasienter til å ta smerten og hjelpe dem med å administrere den. Mild til alvorlig hodepine er en type smerte som hjernekreftpasienter kan oppleve. Fordi kreft i hjernen påvirker nervesystemet, kan enkeltpersoner oppleve andre typer smerte også.

Sykdom

Personer som arbeider med kreft i hjernen kan oppleve ulike typer sykdommer. Kvalme og oppkast er ganske vanlige bivirkninger av kreft i hjernen, som er døsighet. Ifølge Yale hjernesvulst Center, en av de mest vanlige effekter av kreft i hjernen er anfall. Disse anfallene kan påvirke hele kroppen eller ulike deler av kroppen, for eksempel rykninger i bena eller armene. Du kan styre noen anfall gjennom medisinering.

Nevrologiske effekter

Fordi kreft påvirker hjernen din, kan du oppleve en rekke nevrologiske effekter. Hukommelsestap og forvirring er blant disse, samt vanskeligheter med koordinering, tale og øyebevegelser. Brain kreftpasienter også kan oppleve endringer i tale, hørsel, personlighet eller minne.

Depresjon

Personer med kreft i hjernen kan oppleve depresjon, som er et vanlig symptom. Enten det er forårsaket av kronisk smerte eller bare et resultat av situasjonen, kan depresjon være svært vanskelig å håndtere. Legen din kan forskrive medisiner for å hjelpe deg å håndtere din depresjon, avhengig av alvorlighetsgrad. Mange kreftpasienter avtale med klinisk depresjon, som kan påvirke deres sjanser til å overleve, ifølge legene ved University of Michigan Health System, Ann Arbor, Michigan.

Support Systems for hjernen kreftpasienter

Den beste støttegruppen en pasient kan ha inkluderer hennes familie og venner. Men tilbringe tid med andre som har opplevd eller som opplever tilstanden kan hjelpe også. The National Brain Tumor Society gir mye informasjon og hjelper pasienter få kontakt med andre på en støttende måte gjennom sitt nettsted på www.BrainTumor.com. Det er mange online støtte grupper og enkeltpersoner kan finne lokale støttegrupper i tillegg (se Ressurser). Lener seg på en sunn støttegruppe kan hjelpe deg å finne svar, tips, forslag og styrke til å fortsette å kjempe.

Hva er farene ved for mye kalsium?

Kalsium er den mest rikelig mineralet i kroppen. Den finnes i noen matvarer og er tilgjengelig som et kosttilskudd. Kalsium har mange funksjoner, men er trolig best kjent for å bevare tenner og bein. Kroppene våre trenger kalsium for å fungere skikkelig. Det hjelper i overføring av signaler i nerveceller, og spiller en rolle i muskelkontraksjon. Men når et overskudd av kalsium er til stede, kan kroppen har en rekke negative responser.

Target mengder kalsium

The National Institute of Health sier tolerabelt daglig mengde kalsium for voksne menn og kvinner varierer fra 1000 til 1300 mg.

Hyperkalsemi

Ved ekstremt høye nivåer av kalsium er i blodet, en tilstand som kalles hyperkalsemi kan utvikle og svekke nyrefunksjonen. Men, National Institute of Health sier hyperkalsemi er sjelden forårsaket ved å ta kalsiumtilskudd. Det er vanligvis forbundet med avanserte tilfeller av kreft eller massive doser av vitamin D og hyperparathydroidism.

Hyperparatyreoidisme

Hyperparatyreoidisme er definert som en overdoser av kalsium i blodet på grunn av over-aktivitet i en eller flere av de fire parathyroid kjertler som sitter på halsen.

Disse små kjertlene produserer parathyreoideahormon, noe som bidrar til å opprettholde riktig nivå av kalsium i blodet og vev som er avhengige av mineralet å fungere fullstendig.

Hyperparatyreoidisme kan skyldes dysfunksjonelle parathyroid kjertler. Det kan være lite tegn på at du har hyperparatyreoidisme, men symptomene kan omfatte nyrestein, magesmerter, bein og leddsmerter, osteoporose, depresjon, glemsomhet, kvalme og mangel på matlyst.

Hvis du er diagnostisert med denne tilstanden legen din kan velge å ta en vente-og-se-tilnærming, foreskrive medisiner, eller, i noen tilfeller, er kirurgi anbefales.

Tidlige indikasjoner Kalsium Overdose

The Mayo Clinic viser flere mulige reaksjoner som kroppen din kan ha til overskudd av kalsium. De omfatter alvorlig forstoppelse, en pågående hodepine, tretthet, tørrhet i munnen og eller en metallisk smak i munnen. Noen ganger overskytende mengder kalsium kan føre til depresjon, irritabilitet og tap av appetitt.

Sene advarsel tegn på Calcium Overdose

De senere tegn på kalsiumdosering kan bli alvorligere i naturen. Ifølge Mayo Clinic de kan omfatte høyt blodtrykk, uregelmessig hjerterytme, alvorlig døsighet og en økning i mengden og / eller frekvens av urinering.

Ta kalsiumtilskudd

Med mindre annet er regissert av legen din, er det best å ta et kalsiumtilskudd en time til en og en halv time etter å ha spist. Du bør ta det vil et fullt glass vann eller juice.

Ta kontakt med legen

Hvis du tror du kan ha tatt for mye kalsium, kan du oppleve andre symptomer som ikke er oppført. Hvis du føler at noe ikke er riktig, varsle legen din med en gang.

Farene ved Procrit

Procrit er en reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle anemi forårsaket av visse medisinske tilstander og behandlinger, inkludert nyresvikt, HIV og kreft behandlet med kjemoterapi. Procrit virker ved å øke beinmargen produksjon av røde blodlegemer. Procrit gis vanligvis som en injeksjon av en medisinsk faglig, selv om noen pasienter kan læres opp til å administrere injeksjoner selv.

Hjerterisiko

Studier og kliniske studier har vist at Procrit øker risikoen for å få alvorlige og til og med potensielt fatale hjerte bivirkninger som hjerteinfarkt og hjertesvikt. Hjerneslag og blodpropp er også mer sannsynlig hos personer som tar stoffet. Den beste måten å hindre at disse livstruende tilstander er å ta den laveste dosen mulig å behandle din tilstand, og for å bruke medisiner som foreskrevet.

Kreftrisiko

Kreftpasienter som tar Procrit å behandle anemi er også mer sannsynlig å oppleve tumorvekst enn de som ikke tar stoffet. Studier har også vist at Procrit kan forkorte overlevelse hos personer med visse typer kreft, inkludert cervical, bryst, nakke, hode, lymfoid, og ikke-småcellet lungekreft.

Creutzfeldt-Jakobs sykdom

Fordi Procrit inneholder albumin, det er en ekstremt sjelden muligheten for å utvikle en alvorlig nevrologisk tilstand som kalles Creutzfeldt-Jakobs sykdom. Selv om ingen menneskelige tilfeller av Creutzfeldt-Jakob noensinne har vært knyttet til Procrit, er det fortsatt en mulighet fordi den inneholder albumin.

Svimmelhet

Procrit kan føre til svimmelhet, så det er best å være forsiktig når du kjører eller utføre andre oppgaver som krever konsentrasjon før du vet hvordan det vil påvirke deg.

Andre bivirkninger

Andre bivirkninger noen ganger oppleves av pasienter som tar Procrit inkluderer forstoppelse; kvalme; oppkast; magesmerter; fordøyelse; diaré; hoste; hodepine; lunger; felles og muskelsmerter; søvnproblemer; og smerter eller svie på injeksjonsstedet. Ingen av disse er grunn til bekymring, men de bør rapporteres til legen din hvis de blir belastende.

Tegn og symptomer på kreft Brain hos barn

Foreldre bør se etter tegn på barndommen kreft i hjernen, siden barn ikke kan forstå eller snakke om symptomer. Visjon og balanseproblemer er to symptomer som finnes hos pediatriske pasienter.

Synsproblemer

Synsproblemer som barn med kreft i hjernen kan oppleve alt fra mild uskarphet til dobbelt syn.

Progressive Svakhet

Progressiv svakhet kan begynne sakte hos pediatriske hjernen kreftpasienter. Barn som er berørt kan føle seg altfor sliten og nølende til å delta i barndommen sport eller gym klasse.

Beslag, Hodepine

Krampeanfall oppstår når det er unormal elektrisk hjerneaktivitet. Pediatric hjernen kreftpasienter kan ha symptomer som omfatter en del av hjernen eller hele hjernen. Et annet symptom med denne typen kreft er hodepine, vanligvis etterfulgt av morgen kvalme.

Mood Endringer

Humørforandringer kan være vanskeligere å oppdage. En utgående Barnet kan bli trukket tilbake eller humørsyk. En pediatrisk kreft i hjernen pasienten kan være lurt å være alene og håndtere fysiske endringer.

Balanseproblemer

En pediatrisk kreft i hjernen pasienten kan oppleve problemer med balanse, enten i stå eller gå med vanskeligheter.

Nyresvikt på grunn av kreft og kjemoterapi

Nyresvikt på grunn av kreft og kjemoterapi kan være reversible når narkotika og behandling som forårsaket dysfunksjon er opphørt.

Identifikasjon

Nyresvikt, medisinsk beskrevet som akutt nyresvikt, oppstår når nyrene ikke er i stand til å utføre en akseptabel deres primære funksjon å filtrere avfall fra kroppen.

Betydning

Kreft kjemoterapi har potensial til å få til denne feilen ved å skade blodårer, celler og struktur av en nyre.

Advarsel

Ifølge University of Florida Shands Cancer Center, er et bredt utvalg av kjemoterapeutiske medikamenter kjent for å forårsake nyreskader i 10 prosent eller mer av pasientene, og andre legemidler og bringer om nyresvikt i 30 prosent eller mer av tilfellene.

Effekter

Nyrene ansikt mottakelighet for skade på grunn av sin rolle som kroppens avfalls-prosessanlegg. "Mange av nedbrytingsprodukter av kjemoterapi narkotika utskilles gjennom nyrene,» sier The American Cancer Society. "Disse narkotika biprodukter kan skade nyrene, urinlederne og blæren."

Betraktninger

Leger vil gjennomføre regelmessige blodprøver for å overvåke nyrefunksjonen under og etter kreftbehandling. En historie av tidligere nyre sykdom øker risikoen for skader.

Hvordan få Taller ved å strekke

Denne artikkelen vil gi deg noen enkle måter å innlemme strekker seg inn i din daglige rutine og bli høyere på samme tid. Det er mange enkle tøyningsøvelser som alle kan gjøre hjemme, og det vil forlenge ryggraden, lette smerter og plager, og øke høyden.

Instruksjoner

Hvordan få Taller ved å strekke

1 Bli høyere kan være så enkelt som strekker seg. Bare stå med føttene om skulder bredde hverandre og når armene over hodet, og nådde så høyt som mulig. Hold denne posisjonen i 10 til 15 sekunder. Gjenta fem ganger. Du vil være i stand til å føle trekk i nedre ryggraden som du puster inn og puster ut.

2 En annen enkel måte å bli høyere ved å strekke berører tærne. For å gjøre dette, stå med føttene om skulder bredde hverandre, når armene så langt du kan over hodet, deretter bøye seg og ta på tærne. Du må kanskje bøye knærne litt. Hold denne posisjonen i 10 til 15 sekunder. Pust inn som armene er nå for taket og puster som du ta hendene til tærne. Gjenta denne øvelsen fem ganger.

3 Legge til enkle yoga strekker til din daglige strekker rutine er enkelt og øker din fleksibilitet over tid. Den klassiske cobra positur kan gjøres selv av yoga nybegynnere. Bare ligge på gulvet med ansiktet ned. Hvile bena forsiktig sammen. Plasser hendene med håndflatene vendt gulvet under hver skulder. Sakte presse opp med hendene og løft brystet og skuldrene fra gulvet, og pass på å holde albuene gjemt i inn til sidene. Pust forsiktig som du skyver opp. Pust ut og senk overkroppen sakte tilbake på gulvet. Hold hver cobra positur i 10 til 15 sekunder. Gjenta fem ganger. Dette er en stor oppgave for å strekke ryggraden og får høyere.

4 Liket posere i yoga er den ultimate avslapping. Ligg på ryggen på en yoga matte eller teppe på gulvet i en avslappet tilstand med føttene ca 18 inches fra hverandre og bøyd litt utover. Forlenge ryggraden ved å forsiktig strekke på bena nedover som din strekke armene over hodet i motsatt retning. Deretter plasserer hendene, håndflatene vendt opp, om lag seks inches fra sidene av hoftene og puste inn og ut dypt i ca 10 minutter. Dette er en stor yoga positur å slappe av med, så vel som for å strekke ryggraden.

5 Fjellet posere i yoga er svært lik en enkel strekk bevegelse. Stå med føttene sammen og løfte begge armene til sidene, og deretter bringe dem sammen over hodet mens inhaling dypt. Bli med hendene over hodet, holde bena og tilbake avslappet. Hold i noen sekunder, og slipp og puster som du tar armene ned igjen til sidene. Kombinere flere av disse yoga utgjør sammen med enkle tøyningsøvelser vil forlenge ryggraden, forbedre holdningen din, og gjøre deg høyere. Gjør disse øvelsene flere dager i uken, og du vil merke en betydelig forbedring i ditt velvære, også.

Hint

  • Begynn sakte med tøyningsøvelser for å unngå skade.
  • Se legen din før du starter en ny fitness rutine.

Hva er bivirkningene ved å bruke en nattesøvn Aid?

Mange bruker en nattesøvn hjelpemiddel for i det minste en kort tidsperiode. De kan prøve over-the-counter sove hjelpemidler eller søke en resept-styrke sovne fra en lege. Andre personer kan prøve naturlig søvn hjelpemidler i et forsøk på å unngå muligheten for skadelige eller farlige bivirkninger. Mens de fleste mennesker er i stand til å bruke nattesøvn hjelpemidler effektivt og trygt, er det viktig å ta dem med forsiktighet og helst under medisinsk tilsyn.

Dagtid Grogginess

Selv om det ofte vanlig å føle noen grogginess ved første våkne opp, personer som bruker nattesøvn hjelpemidler rapporterer ofte følelsen groggy for timer eller hele dagen. De har også noen ganger rapporterer ikke følelsen uthvilt, selv etter å skaffe det normalt vil bli sett på som en tilstrekkelig mengde søvn. Dagtid grogginess gjør betjene maskiner eller kjøre bil potensielt farlig.

Avhengighet

Noen brukere av nattesøvn hjelpemidler bli avhengig av medisiner. Noen brukere kommer til å trenge mer og mer av medisiner for å sovne og til slutt ikke klarer å sovne på egenhånd. Andre brukere utvikle en mer generell rusmiddelavhengighet eller narkotikaavhengighet. Potensiell avhengighet er en grunn til at nattesøvn hjelpemiddel bruk bør overvåkes nøye, enten av brukeren selv eller av en medisinsk faglig.

Nevrologiske bivirkninger

Symptomer som mental forvirring og svimmelhet er noen ganger sett med bruk av nattesøvn hjelpemidler. Andre nervesystemet bivirkninger inkluderer kroppen stivhet, tunge og leppe protrusion og problemer med svelging. Disse symptomene ofte løse seg selv når stoffet er avviklet. Likevel bør du søke legehjelp umiddelbart bør slike symptomer oppstår.

Andre fysiske bivirkninger

Alvorlige allergiske reaksjoner er også rapportert med nattesøvn hjelpemiddel bruk. Andre bivirkninger er utslett, tørre øyne og tåkesyn, hevelse i ansiktet og urinretensjon. Noen fysiske symptomene er mer vanlig, mens andre er sjeldne. I tillegg har noen symptomer manifesterer seg mer alvorlig hos noen enn hos andre. Noen fysiske bivirkninger av å bruke nattesøvn hjelpemidler bør bringes til seg oppmerksomheten til en medisinsk faglig.

Søvnrelatert atferd

I sjeldne tilfeller, veldig bisarr atferd som gjør telefonsamtaler mens han sov, søvngjengeri, matlaging mens han sov og selv sove kjøring har blitt rapportert som et resultat av å ta nattesøvn hjelpemidler. Åpenbart er mange av disse problemene representere svært farlige bivirkninger. Selv en enkelt hendelse av søvn-relatert atferd forbundet med å ta nattesøvn hjelpemidler bør bringes til umiddelbar oppmerksomhet av en medisinsk faglig.

Hva er Tegn og symptomer på Mouth kreft?

Ifølge Cleveland Clinic, er munnkreft klassifisert som oral cancer. Oral kreft oppstår når cellene vokser ukontrollert og skader vev. Kreften kan involvere lepper, kinn, tunge, harde og myke ganen, gulvet i munnen og halsen. Hvis du har noen av symptomene på munn kreft, bør du rapportere det til legen din. Hvis munnhulekreft forblir ubehandlet, kan det være livstruende.

Sår eller klump

Hvis du har en eller flere sår i munnen, på tannkjøttet eller på leppene som ikke leges, lett for å blø og / eller de endres i størrelse, bør du informere legen din slik at du kan bli sjekket for munn kreft. Du bør også informere legen din om du kan føle jevning huden eller en klump i kinnet.

Misfarget hud Patches

Hvis du ser hvite, røde eller rød / hvite flekker i munnen, bør du rapportere det til legen din. Disse flekkene kan være et tegn på munn kreft. Flekkene kan opptre inne i munnen, på tungen eller på tannkjøttet. Disse flekkene kan endre seg i størrelse eller utseende.

Tannproblemer, smerter og nummenhet

Hvis du har tenner som er løse eller tennene blir stadig smertefull, bør du rapportere dette til legen din. Hvis du bruker gebiss og de ikke lenger passer riktig, varsle lege. Munn kreft kan føre til hevelse i kjeven som kan føre til proteser for å ikke lenger passer. Du bør også rapportere eventuelle smerter du føler når du svelger, eller flytte tungen rundt eller nummenhet du opplever i munnen.

Dårlig ånde og Voice Endringer

Dårlig ånde som ikke går bort etter praktisere god munnhygiene --- slik som tannpuss og bruk av tanntråd, og bruker munnen vaske regelmessig --- bør rapporteres til legen din. Du bør også rapportere eventuelle endringer i stemmen din, da dette kan også være et tegn på munn kreft.

Betraktninger

Hvis du har en eller flere av symptomene på munn kreft, betyr det ikke at du har munnen kreft. Du kan ha en infeksjon som lett kan behandles med antibiotika. De eneste måten å vite hva som forårsaker dine problemer er å snakke med legen din.

Ved hjelp av Dopamin å behandle sykdommer

Dopamin er en del av en klasse av stoffer i kroppen som regulerer mange funksjoner, blant annet humør, appetitt og en følelse av velvære. En nevrotransmitter, er det viktig for funksjonen til alle kroppssystemene. For mye eller for lite dopamin er en medvirkende årsak til sykdommer som Parkinsons, enkelte psykiatriske lidelser, avhengighet og ADHD.

Dopamin og Parkinsons sykdom

Parkinsons sykdom er en kronisk, progressiv neurodegenerativ bevegelsesforstyrrelse. Skjelvinger, stivhet, langsomme bevegelser, dårlig balanse og problemer med å gå er karakteristiske primære symptomer på Parkinsons. Det finnes ingen kur i dag, men en form for dopamin kalt L-dopa er den beste behandling for å kontrollere symptomene.

Bivirkninger kan være kvalme, spesielt tidlig i behandlingen, lavt blodtrykk og unormale bevegelser. Langsom dosejustering og tar medisiner med mat kan redusere disse effektene, og å bruke laveste effektive dose kan hindre eller forsinke visningen av motorisk dysfunksjon.

Dopamin og andre forhold

Denne medisinen brukes til behandling av hjerte-og blodstrømningsproblemer i sjokk (reduksjon av blodtilførsel til alle deler av kroppen) forårsaket av et hjerteinfarkt, nyresvikt, alvorlig skade eller hjertesvikt. Dopamin handler raskt for å øke blodstrømmen fra hjertet, heve en slippe blodtrykket og øke urin flyt.

Dopamin er også involvert i en rekke psychatric lidelser. Antipsykotiske medikamenter er dopamin-senkende medisiner som benyttes for behandling av både psykoser og schizofreni så vel som bipolare lidelser og alvorlig depresjon.

Dopamin og Alzheimers

Alzheimer-pasienter er kjent for å oppvise forminskede nivåer av dopamin og andre nevrotransmittere. Forstyrrelser i disse nivåene påvirker atferd, følelser, appetitt og mange andre systemer i kroppen. De noncognitive aspekter ved demens er vanligvis knyttet til serotonin og dopamin fordi disse nervesystemer mest direkte påvirker humør, følelsesmessig balanse og psykose. Pågående forskning tyder medisiner som endrer dopamin nivåer og overføring kan lindre noe av stemningen og emosjonelle balanse problemer som rammer Alzheimers pasienter.

Dopamin og andre rusmidler

Det finnes en rekke medikamenter kontraindisert i kombinasjon med dopamin. De inkluderer MAO-hemmere som vanligvis brukes til å behandle depresjon samt tricylcic antidepressive medisiner. Også kontra er medisiner som brukes til å behandle høyt blodtrykk og enkelte medisiner som brukes til å behandle hjertesykdommer. All bruk av dopamin bør overvåkes nøye av legen din og du bør gjøre et poeng av å fortelle ham eller henne om alle andre medisiner du tar.

Dopamin i kroppen

Som mange andre neurotransmittere, har dopamin flere forskjellige funksjoner. Det spiller en avgjørende rolle i arbeidet i det sentrale nervesystemet og hjelper kroppen til å fungere optimalt. Det er også knyttet til hjernens komplekst system av motivasjon og belønning, og dermed spiller en rolle i avhengighet. Dopamin er syntetisert av hjernen, som også styrer de nivåer og hastigheten for overføring i hver enkelt person.

Slik starter en røykeavvennings-Program ved Work

Røykere som sparke en vane med hjelp og støtte fra andre er mer sannsynlig å bli røykfri. Faktisk, ifølge New Jerseys Atlantic Health sykehus system, "Røykere er fire ganger mer sannsynlig å avslutte når involvert i en omfattende tobakk opphør program." Mange bedrifter ønsker å oppmuntre røykere på sine ansatte til å slutte. Hvis din bedrift ikke har innstiftet en smoking-cessation program for sine ansatte, her er noen ideer for å få en gang.

Instruksjoner

1. Først, prøv å få et anslag over hvor mange ansatte ville være interessert i å delta et slikt program. Gjør en avstemning av et representativt snitt av de ansatte i din plassering --- 10 prosent av en stor gruppe, for eksempel --- og finne ut hvor mange av dem røyker, og av disse, hvor mange ønsker å slutte å røyke, og vil delta på slike et program. Vanligvis arbeidsgivere betaler for programmene, men finne ut om røykerne ville være villig til å betale en liten mengde ut-av-lomme, bare i tilfelle det er den eneste måten å bringe en i.

2. Gå til personalavdelingen, eller, hvis det er et lite selskap, til den personen som håndterer HR ansvar. Finn ut om det er noen planer i verk for å få inn en smoking-cessation program. Hvis ikke, spør om man kan bli brakt inn.
Styrke ditt argument med noen statistikk om betydningen av de ansattes helse. For eksempel, Centers for Disease Control and Prevention rapporterer at "I løpet av 2000 til 2004 ble sigarettrøyking anslått til å være ansvarlig for $ 193 000 000 000 i årlige helserelaterte økonomiske tap i USA ($ 96 milliard i direkte medisinske kostnader og ca $ 97 milliard i tapt produktivitet). " Også rapportert overleger i 2004 at "Bevisene er tilstrekkelig til å antyde en årsakssammenheng mellom røyking og nedsatt helsetilstand som kan manifestere seg som økt fravær fra arbeid og økt bruk av medisinske omsorgstjenester."
Frivillig til å få informasjon om å starte et program for HR-person.

3 Grav opp informasjon. Selskapene som tilbyr helseforsikring tjenester kan tilby eller være i stand til å anbefale seminarer for ansatte på å slutte å røyke. Det finnes også selskaper som eksisterer for å gi smoking-cessation klasser; to slike er Nikotin Solutions og Allen Carrs Endelig ikke-røyk. Presentere informasjonen til din HR kontakt.

4 Hvis din bedrift vil ikke plukke opp kategorien for slike klasser, spør om du kan starte din egen ved hjelp selskapets anlegg, for eksempel et møterom, og en kopimaskin for utdelinger. Hvis ja, og de ansatte er villige til å betale for tjenesten, få et anslag fra fagfolk og finne ut hvor mange mennesker er interessert. Se om du kan planlegge en innledende klasse for å få interesserte ansatte til å registrere deg.

5 Et annet alternativ er å ringe ditt lokale grenen av American Lung Association for å finne ut om deres frihet fra å røyke gruppe klinikker.

6 Dersom selskapet vil gi en møteområde og ingenting annet, og de ​​ansatte vil ikke eller kan ikke bidra, kan du fortsatt starte en stop-smoking gruppe på egen hånd. Ett alternativ er å starte en gruppe Nikotin Anonym. Ved hjelp av en 12-trinns program lik som i Anonyme Alkoholikere, hjelper NA medlemmer slutte å bruke tobakk og nikotinprodukter og utvikle en mer berikende liv. Eller, hvis det fortsatt virker for formelle, bare planlegge et åpent møte for røykere som ønsker å slutte og røykere som har sluttet å støtte hverandre. Det kan være et forum for å diskutere fordelene med ulike metoder og produkter utviklet for å slutte å røyke. Faste møter --- en eller to ganger i uken --- og hyppig oppmuntring etter hverandre i løpet av de andre dagene vil hjelpe alle bli røykfri.

Ulempene ved Brakyterapi

Brachyterapi er en form for strålingsterapi anvendes for behandling av enkelte former for kreft. Liten stråleavgivende frø er kirurgisk innført i den syke delen og gi ut-stråling fra i kroppen. Det er en mulighet for permanente eller midlertidige former. Med midlertidig brachyterapi, pelletene mister sin stråling. Brachyterapi har mange uheldige bivirkninger, som kan påvirke ulike deler av livet ditt.

Fysiske manifestasjoner

Umiddelbart etter inngrepet kan du oppleve en ubehagelig brennende følelse. Dette gjelder spesielt hos menn med prostatakreft. Denne følelsen kan fortsette i opptil tre måneder, spesielt når du tisser. Hyppig vannlating og, i sjeldne tilfeller kan inkontinens manifest. Noen ganger kan dette rettes opp, men det er ikke alltid mulig. Det er også sjansen for brachyterapi mottakere som lider av diaré samt smerter i endetarmen. I ekstreme tilfeller kan pasienter utvikle proktitt - en betennelse i nedre endetarms regionen.

Medisinske implikasjoner

Brachyterapi ikke er en form for terapi som kan brukes for aggressive tumorer. Dette er fordi strålingen ikke vil være sterk nok. Også med denne fremgangsmåten, er det mindre sjanse for strålingen vandrende frøet fra det tiltenkte sted og skade friskt vev.

Brakyterapi ikke involverer fjerning av den syke delen av kroppen, og det er en mulighet for at sykdommen skal spre seg. Dessuten er det ingen måte å vite om kreften sprer seg eller er lokalisert i naturen. Hvis brachyterapi svikter, er kirurgi utelukkes som et alternativ for en kur, så veier behandlingstilbud før de bestemmer seg brachyterapi.

Brachyterapi må administreres under spinal eller generell anestesi, og disse prosedyrene kommer med bivirkninger av sine egne.

Sosialt liv

Når du har hatt brachyterapi, sjansene er du kan ha en redusert interesse for sex. Menn kan lide av erektil dysfunksjon. Men disse er midlertidige symptomer og vil blekne med tiden. Umiddelbart etter innsetting av frøene, vil du bli bedt om å holde seg borte fra barn så vel som alle som kan være gravid. Dette er for å forhindre enhver stråling fra å påvirke dem. Inkontinens er en mulig bivirkning, og det kan være pinlig når i offentligheten. Det er også en sjanse for at behandlingen vil føre til impotens hos menn.

Tilleggsinformasjon

Alle som vurderer brachyterapi bør vite at ikke alle personer anses kvalifiserte kandidater. Fra og med 2010 er det først og fremst brukes for personer med prostatakreft, og selv da sjansen for å bli valgt for brachyterapi er delvis avhengig av stadium av sykdommen din. En prostatakreft pasientens Gleason score er en av de avgjørende faktorene. Prosedyren utføres ikke på noen med en Gleason score høyere enn seks.

Hva er farene ved fedme hos barn?

Andelen av overvektige barn i USA er stadig økende. Ifølge American Academy of Child and Adolescent Psychiatry, mellom 16 og 33 prosent av barn og unge er overvektige. Fedme kan føre til alvorlige helseproblemer for barn og sette dem i fare for alvorlige livslang medisinske sykdommer og tilstander.

Beskrivelse

Starter i en alder av 2 år gammel, leger analysere et barns vekt for å finne ut om han er innenfor en sunn rekkevidde. Leger bruker Body Mass Index (BMI) og sjekk høyde og vekt målinger for å tilnærme mengden kroppsfett et barn har. Barn og unge med en BMI over 95-persentilen regnes som overvektige.

Årsaker

Dårlig kosthold og mangel på fysisk aktivitet i stor grad tilskrive fedme hos barn. I dag, barn regelmessig spiser hurtigmat som er høy i fett innhold, og tilbringer mye av fritiden foran TV eller spiller dataspill. Barn som ikke får regelmessig mosjon. Noen ganger, kan fedme være knyttet til slike medisinske tilstander som endokrine problemer og genetiske syndromer.

Farene

God fysisk helse er i stor fare når et barn er overvektige. Overvektige barn er i fare for å bli diagnostisert med type 2 diabetes, høyt blodtrykk, bein og felles problemer, og høyt kolesterol. Kardiovaskulære problemer i barndommen kan vokse seg til alvorlige medisinske problemer som voksne, som hjertesykdommer, hjertesvikt og hjerneslag. Mentalt, risikoen er stor, også. Overvektige barn kan oppleve lav selvfølelse, utvikle usunne rutiner som anorexia nervosa og bulimi, og lider av depresjon og rusmisbruk.

Diagnose

Helsepersonell er opplært til å diagnostisere fedme hos barn. Under rutineundersøkelser, vil helsepersonell vurdere et barns vekt gjennom bruk av BMI og og en BMI "vekstskjema" for å avgjøre om et barn faller i undervektig, normal vekt, overvekt eller fedme rekkevidde. Hvis fedme ikke skyldes en helsetilstand, vil legen arbeide med foreldre og barn til å senke vekten og redusere fett gjennom riktig kosthold og regelmessig mosjon.

Forebygging

Vekt problemer kan ikke være raskt løst. Den beste måten å miste og administrere vekt er ved å leve en sunn livsstil med regelmessig trening på minst 30 minutter per dag. I tillegg bør omsorgspersoner ikke tilby søt mat som en del av et belønningssystem for god oppførsel. Barn bør ikke knytte oppfører godt med usunn mat. På den annen side, ikke fjerner alle søtsaker fra et barns kosthold heller. Det kan føre til overspising av mat med høyt sukker når du er borte fra huset.

Advarsel

Crash dietter og slankepiller kan true veksten og anbefales ikke for barn av helsepersonell. Vekttap bør skje gradvis. Leger skal overvåke noen vekt management program for barn.

Farene ved Zantrex 3

Zantrex-3 er en over-the-counter diett pille som utgir seg for å ta vekten av raskt og øke energi. Det er ikke tilstrekkelig studert og er ikke godkjent av FDA, ifølge eMedTV. Og i likhet med mange raske vekttap produkter, har Zantrex-3 sine farer.

Identifikasjon

Zantrex-3 er et xantin-baserte stimulerende, noe som betyr at den inneholder koffein. Denne dietten pille viktigste ingrediens, både i ren form og i form av yerba mate, grønn te og guarana frø. Du vil finne niacin, ginseng og en rekke andre planteprodukter i utarbeidelsen også.

Funksjon

En Zantrex-3 pillen inneholder mer koffein enn tre kopper kaffe sammen. Mennesker som opplever bivirkninger som nervøs energi, humørsvingninger og fordøyelsesproblemer fra koffein vil sannsynligvis oppleve de samme problemene med Zantrex-3.

Advarsel

Zantrex-3 er kjent for å forårsake hjerteproblemer og en hurtig økning i blodtrykket hos noen individer. Zantrex-3 kan utløse et hjerteinfarkt hos personer med hjerteproblemer, ifølge eMedTV.

Betraktninger

Ifølge eMedTV, kan noen av ingrediensene i Zantrex-3 muligens forårsake kreft hvis de brukes over en lang periode.

Expert Insight

Før du begynner på noen form for urte terapi, er det viktig å snakke med legen din om mulige farer og bivirkninger.

Hemangioma Vs. Kreft

Hemangioma og kreft er to distinkt forskjellige forhold som kan påvirke ulike deler av kroppen. Hver av disse tilstandene har sitt eget sett av symptomer, effekter og behandlinger.

Hemangioma

Hemangiomer er uvanlige ansamlinger av blodårer som oppstår i enten hud eller indre organer, ifølge US National Library of Medicine. De vanligvis påvirke nyfødte og spedbarn.

Hemangioma Typer

Kapillære hemangiomer dannes i hudens øverste lag, mens svamp hemangiomer danne på dypere nivåer, melder det amerikanske National Library of Medicine. Enkelte personer kan oppleve begge former samtidig.

Kreft

Kreft er ukontrollert vekst av ondartede (skadelige) celler som kan oppstå i hele kroppen, påpeker det amerikanske National Library of Medicine. De kan dukke opp når som helst alder.

Symptomer

US National Library of Medicine siterer symptomer på hemangiomer som inkluderer huden sår og store, hevet svulster med blodåre engasjement. Kreft symptomer varierer med faktorer som tumorlokalisasjon og type.

Hemangioma Effekter

The Mayo Clinic bemerker at hemangiomer vanligvis ikke krever behandling, og symptomene forsvinner vanligvis etter alder 10. Potensielle behandlingstilbud omfatter laser kirurgi og kortikosteroider.

Kreft Effects

Kreft kan gi livstruende effekter. US National Library of Medicine siterer potensielle behandlinger som inkluderer kirurgi, cellegift og strålebehandling.

Barn og farene ved røyking

Flere barn er røyking nå enn på noe annet tidspunkt i historien, og de store risikoen er mye verre for barn enn for voksne. Hjertesykdom og høyt blodtrykk er bare noen av bivirkningene og farene forbundet med barn og røyking. Med 60 prosent av barn i alderen 4 til 11 blir i hjem hvor røykere er til stede, gjør passiv røyking like mye skade på unge kropper som faktiske røyking.

Fakta

Ifølge American Heart Association, er sigarettrøyking av barn og tenåringer er et stort problem. Tatt i betraktning at mange voksne som røyker begynte å røyke i tenårene, vaner dannet i ungdommen kan fortsette inn i voksenlivet. De som begynner å røyke før fylte 20 er sagt å ha de høyeste tilfeller av tidlig hjertesykdom og høyt blodtrykk samt fatty buildup i arteriene.

Ungdomsskolen og videregående skole Røykere

Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, rundt 4400 barn fra 12 år til 17 prøver sin første sigarett daglig. Nesten en tredjedel av disse barna er forventet å dø av sykdommer relatert til røyking. Mer enn 240 skoler ble brukt i en undersøkelse foretatt av National Youth Tobacco Survey, og det funnet en nedgang i bruk for high school-elever, men ikke i ungdomsskoler. Dette fører tjenestemenn til å tro at mer forebygging bør være rettet mot ungdomsskole elever og deres pensum i klassen.

Resultater av røyke

Hver inhalering av nikotin fra røyking øker hjertefrekvensen midlertidig, så vel som å heve blodtrykket. Blodet sirkulerer gjennom kroppen har mindre oksygen og kan føre til klumper av blodårer som fôrer hjertet. Blodpropp er mer presser hos røykere, på grunn av denne bivirkning. Hjernen blir avhengige av nikotin i sigaretter, og derfor blir det en vanedannende vane, snarere enn en forbigående innfall for barn. Når avhengighet finner sted, kan det ta måneder eller år for å hjelpe et barn til å slutte å røyke. Hvis fanget tidlig, kan røyke barn og farene ved røyking reduseres drastisk.

Bivirkninger

Den økte risiko for tidlig koronar hjertesykdom, så vel som høyt blodtrykk er mer fremtredende i barnets røykere grunn av det faktum at deres legemer er ennå ikke helt ferdig vokser. I arterier som fremdeles er ekspanderende og hjerneceller som er konstant som konkurrerer om oksygen, vil mangelen på oksygen forårsaket av inhalering av røyk forårsake sammentrekning av arteriene og venene i tillegg til en redusert oksygeninntaket. Vedvarende brystet forkjølelse og lungebetennelse samt influensa er mer utbredt i barne røykere på grunn av fremmedlegemer i lungene. Astma senere i livet og allergi for luftbårne patogener er også bivirkninger for barn som røyker.

Forebygging barn Røykere

Å snakke med barna om effektene av røyking kan bidra til å avskrekke utbruddet av røyking. Mange barn opplever gruppepress å røyke. Ungdomsskole-alderen barn begynner å gå inn i puberteten og tror de må prøve å passe inn. I mange tilfeller kan dette føre dem til å gjøre ting ute av karakter, er det bare å passe inn med andre. Telling barn om de helsemessige problemer forbundet med røyking, samt å være en hjemme-støtte system, vil hjelpe dem til å si nei til å starte en vane som vil påvirke deres helse drastisk.

Farene ved Barnas kaldt medisin

Foreldre ikke lenger får råd til å gi sine små en dropper full av lilla drue-flavored hostesaft. The Food and Drug Administration (FDA) rådgivende utvalg har nylig annonsert at over-the-counter hoste og kaldt medisiner er ikke effektive for seks barn alder, og at slike medisiner kan også være farlig for små barn. Den gode nyheten er at forkjølelsessymptomer kan vanligvis lette med enkle hjem rettsmidler.

Farene

Ikke bare FDA anbefaler ikke hoste og kaldt medisiner for små barn, det anser dem potensielt skadelig. Som et eksempel, har en hoste og kaldt medikamenter inneholdende et antihistamin en sederende virkning som potensielt kan forverre en tilstand der et lite barn har problemer med å puste. I tillegg foreldre gir ofte barn med flere legemidler som overlappende ingredienser og føre til en utilsiktet overdose. Faktisk kan en hoste eller kaldt medisin dosering være dødelig for et lite barn. Som et resultat, FDA, i samarbeid med Forbrukerhealthcare Products Association, har tilbudt seg å relabel hoste og forkjølelsesmidler til å si at de ikke bør gis til barn under fire.

Større barn

Selv eldre barn er ikke like sannsynlig å ha problematiske bivirkninger etter å ha tatt hoste og kaldt medisiner, kan det fortsatt er problemer. FDA er fortsatt i prosessen med å bestemme fordeler og ulemper med å tilby hoste og forkjølelsesmidler til eldre barn. The Mayo Clinic oppfordrer foreldre til å realisere i mellomtiden at slike medisiner ikke kurere kaldt, men bare gi symptomatisk lindring. Foreldre må også lese nøye etiketten retninger for å unngå en utilsiktet overdose.

Antibiotika

Foreldre kan lure på om antibiotika er et trygt alternativ til å hoste og forkjølelsesmidler. Antibiotika er ikke nyttig for forkjølelse, fordi det er et virus. Antibiotika behandler bare bakterielle infeksjoner ved å drepe de uakseptable bakterier. I tillegg antibiotika har sine egne fallgruver, gjør et vesen som konstant bruk av dem en persons kropp mer sannsynlig å utvikle bakterier-resistente infeksjoner i fremtiden.

Home Care

Den beste måten å berolige en ung barns kaldt er å tilby lindrende omsorg, ikke medisinering. Noen måter å bidra til å holde et barn komfortabel når han lider kaldt symptomer er: tilby ham rikelig med væske og bruke en luftfukter for å tømme ut lunger, tillate ham å få nok hvile, bruke saltvann nesedråper, og (hvis han er gammel nok ) tilby ham hoste drops eller halspastiller og har ham gurgle saltvann for å berolige en sår hals.

Forsiktig

De fleste forkjølelser løse seg selv i tid, men vet når du skal ta ditt barns sykdom på alvor. Ifølge Mayo Clinic, er et spedbarn under tre måneder mer sannsynlig enn et eldre barn til å utvikle en alvorlig sykdom fra en kald og så bør sees av en lege. I tillegg kan et barn ha noe mer alvorlig hvis han: ikke produserer urin så ofte som vanlig; har en temperatur enn 103 grader Fahrenheit for mer enn en dag eller en temperatur over 101 grader lenger enn uke; er å produsere gult øye utslipp; er å produsere grønn nese for over to uker; er hoste i mer enn en uke; har øresmerter eller sinus smerte.

Hva er farene ved Deer Flått hos mennesker?

Deer flått bærer med seg mange farer. Bortsett fra betennelse eller infeksjon, er de også kjent for å bære ulike sykdommer. Det beste du kan gjøre for å beskytte deg selv om å unngå å bli utsatt for. Inspiser deg selv hver kveld før du sovner. Borreliose er den mest kjente sykdommen som overføres av hjort flått, men studier viser at infeksjonen er ikke spredt før etter at flåtten har avgjort for 36 til 48 timer.

Betennelse

Mens flåtten utskiller væske for å hindre kløe og smerte der den biter deg, vil det ikke hindre at området fra å bli betent.

Infeksjon

Hvis venstre ubehandlet bittet kan bli infisert. Mens god hygiene vil normalt hindre en slik situasjon, kan forholdene ikke alltid tillater det. Etter å ha fjernet en hake, alltid rense såret med desinfeksjonsmiddel.

Lyme sykdom og andre sykdommer

Sammen med normal infeksjon, er mer alvorlige sykdommer båret av flått. Mest spesielt er Lyme-sykdom, som er tilstede i den nordlige halvkule. Mens behandles tidlig, kan omsorgssvikt føre til mye mer alvorlige komplikasjoner. Andre farer inkluderer ehrlichiose, anaplasmosis, babesiose, tularemi og

Colorado tick feber.

Behandling

Hvis du synes du allerede har blitt bitt av en flått, fjerne den ved hjelp av en pinsett, ta tak det ved hodet og trekke forsiktig, men bestemt. Sørg for å vaske såret med desinfeksjonsmiddel. Hvis du oppdager et utslett vises på huden din når som helst etter, kontakt lege omgående. Mange sykdommer båret av flått er lett kureres hvis fanget tidlig.

Hva er Nedsatt kreft?

Nyre cancer, også kjent som nyrecellekarsinom, er en type av nyrekreft hvor tumorer utvikles i de små rørene i nyrene som filter blodet og bevege avfall.

Symptomer

Vanlige symptomer på nyrekreft inkluderer blod i urinen, rygg og flanke smerte, hevelse i magen, smerter i magen, vekttap og en avmagret utseende. Andre generelle symptomer på sykdommen kan være feber, tretthet og forstoppelse.

Årsaker

Den eksakte årsaken til nyrekreft er ukjent, men det forekommer oftere hos menn i alderen 50 til 70. Risikofaktorer for sykdommen inkluderer genetikk, røyking, dialysebehandling, høyt blodtrykk, overvekt og eksponering for asbest.

Diagnose

Nyre cancer er vanskelig å diagnostisere, men tester av nyrene vil bli utført hvis en lege mistanke tilstedeværelsen av sykdommen. Disse testene inkluderer røntgen, blod og urinprøver, ultralyd og CT-skanning.

Behandling

Kirurgi for å fjerne alle eller en del av det berørte nyre er typisk behandling av nyrecellecancer. Hvis kreften har spredt seg til andre deler av kroppen, vil kirurgi ikke være effektiv og medikamentell behandling kan gis.

Forebygging

Nyrecellecancere kan hindres ved å holde legemet i god helse, begrense eksponering for sigarettrøyk og asbest, og straks søker behandling for eventuelle eksisterende nyresykdommer.

Farene ved soyabasert morsmelkserstatning

For nesten like lenge som soya morsmelkerstatning har vært tilgjengelig, har det vært advarsler utstedt om farene ved fôring et barn formel som er soyabasert. Mens de fleste barneleger vurdere soya formel trygt for spedbarn, er det en rekke av helserisiko som har blitt fremhevet av ulike organisasjoner. Å ta en beslutning om bruk av soya formel, bør foreldrene forstå disse bekymringene og ta et informert valg etter diskutere problemene med barnets barnelege.

Funksjon

Soyabasert morsmelkserstatning brukes til å erstatte melkebaserte formler for de barna som er laktose intolerant. Vegetarisk og vegan foreldre ofte velger soya formel som et alternativ til vanlige formler for etiske grunner hvis de finner de ikke kan amme.

Typer

De fleste av faren for soya formel er knyttet til studier ved hjelp av lab-rotter. I noen studier rotter fôret med en soya formel falt bak på forventet vekst, utviklet kjønnsorgan misdannelser og viste nivåer av redusert fruktbarhet. Disse problemene er antatt å være knyttet til phytoestrogen eller genisteins, som finnes i soyabønner, som i sin tur påvirker naturlig østrogenproduksjon.

identifisering

Den mest kjøpte merkevare av soya morsmelkerstatning er Isomil, etterfulgt av Prosobee, Nursoy og Alsoy. Hvert merke kommer i både pulver og ready-to-drink former. Alle merker liste soya som hovedingrediens på etiketten.

Effekter

Andre helseproblemer hevdes å være knyttet til soya morsmelkerstatning inkluderer emosjonelle atferdsproblemer som ADHD, skjoldbrusk lidelser, astma, irritabel tarm og immunsystem mangler. Disse påstandene er basert på anekdotiske bevis, og har ikke blitt bekreftet av vitenskapelige studier.

Betraktninger

Basert på de mange bekymringer oppdratt av anti-soya aktivister, mange forbrukergrupper i USA og andre land etterspør at soya-basert morsmelkerstatning bli utestengt. I USA, FDA har fastslått at soya formel er trygt, selv om det blir vurdert å senke grensen for mangan siden nivåene funnet i soya formel er mange ganger høyere enn det som finnes i brystmelk. Andre land, som Israel, krever resept fra lege for å kjøpe en soya formel.

Teorier / Spekulasjoner

Noen teoretikere mener at tilgjengeligheten av soya formel i USA WIC programmet kan være grunnen til at mange unge jenter fra familier med lav inntekt kommer i puberteten tidligere enn andre barn. Andre mener at aggresjon problemer hos unge menn kan spores tilbake til å bli matet soya formler som babyer.

Fordeler ved å bruke en Video Baby Monitor

I mange år har foreldrene brukt lyd-babymonitorer å lytte til barnas aktiviteter på lur tid og sengetid. Nylig har imidlertid dette nyttig teknologi har blitt oppgradert, som video babymonitorer har truffet markedet. Disse skjermene leverer både lyd og visuell informasjon. Selv om videobabymonitorer er dyrere enn de eldre variasjon, fordelene med videobabymonitorer gjør dem vel verdt prisen.

Peace of Mind

En video babymonitor gir større trygghet for en forelder enn en lyd-skjerm på grunn av tilleggsinformasjon det tilbyr. Et visuelt bilde kan foreldre være klar over barnets posisjon, sikkerhet og crib vaner selv når barnet blir stille. Det hjelper også foreldre til å sove godt om natten, noe som gir dem full tillit til at de kan sjekke på deres baby når som helst uten selv å komme ut av sengen.

Omfanget av overvåkings

En video monitor lar foreldre å overvåke et bredere utvalg av deres barns barneseng aktiviteter enn bare lyder han gjør i senga. Hvis et barn er gjentatte ganger kaster opp i sengen sin, kan en video monitor viser at han er gagging seg selv, eller om han trekker i hans crib fra en nærliggende bord, kan en videoskjerm viser hvordan han administrerer feat slik at den kan unngås i fremtiden.

Ser uten å våkne

Foreldre ofte føler behov for å sjekke regelmessig på deres barn under hennes lur eller i natt for å være sikker på at hun sover, pust og hviler komfortabelt. En videomonitor lett oppfyller dette behovet, uten risiko for å vekke barnet.

Felles soverom

Når en eldre søsken deler en babyens rom, kan en videomonitor hjelpe foreldre overvåke ungdom samspill med yngre barn. En forelder kan tillate de to barna å lur i samme rom, vel vitende om at skjermen vil avsløre når ungdom våkner, før at barnet er i stand til å utilsiktet sette barnet i fare ved å slippe leker i crib eller klatring i sengen.

Helsemessige bekymringer

En video monitor kan tjene som et nyttig verktøy for å øke helse og sikkerhet for barn med fysiske problemer. For eksempel kan en videomonitor varsle foreldre til et barns astma eller allergi angrep som kan være umulig å oppdage på en lyd-monitor. For barn med hudproblemer som eksem, kan en videomonitor varsle foreldre til et barns skrape og ubehag.