adcov.com

Slik unngår du at astma hos barn

Astma hos barn har vokst til epidemiske proporsjoner. Ingen faktor synes å være ansvarlig for; Snarere synes en kombinasjon av triggere knyttet til moderne liv å forårsake astma hos barn.

Mens det ikke er mulig å sikre at barnet ikke vil ha positivt astma, er det mulig å ta noen trinn som har vist seg å forhindre sykdommen i å få tak.

Instruksjoner

1. Gi opp peanøtter og peanøttsmør under svangerskapet. Å spise disse matvarene når du venter har vist seg å ha noen forbindelse med fødsler en astmatisk barn, av grunner ingen forstår.

2 Endre ditt hjem for å bli kvitt allergener. Gjøre unna med store elementer, som tepper og sofaer, som er laget av syntetiske fibre.

3 Holde hjemmet fri for papir rot og støv. Hvis det er kakerlakker overalt i din bygård eller hjemme, utrydde dem godt før fødselen av barnet ditt.

4 Unngå å bruke pulver og spray rundt babyen. Prøv å bruke vegetabilsk olje eller lotion ved skifte bleier ..

5 amme babyen hvis det er mulig. Melkeprodukter er ofte ansvarlig for luft (samt mage) problemer.

Hint

  • Vurdere et kjæledyr. Merkelig nok, eksponering for kjæledyr i tidlig alder beskytter barn fra forming allergier senere i livet.
  • Ikke rense ditt hjem. Kommer i kontakt med vanlige bakterier gir barn beskyttelse mot astma. Men gjør opprettholde renslighet, spesielt når det kommer til støv.