adcov.com

Slik håndterer Akutt Agitasjon

Følelser av overdreven irritabilitet, spenninger og / eller opphisselse er kjent som agitasjon. Det er ubehagelig for den lidende og kan være farlig for dem i nærheten. Agitasjon kan heve til forvirring, fiendtlighet eller delirium. Det kan vare bare noen minutter eller gå på i måneder.

Instruksjoner

Agitasjon

1. Kjenn hjem rette grenser. Det er ingenting forseggjort som kan gjøres hjemme for å lette symptomene på agitasjon for noen i din omsorg. Noen enkle modifikasjoner kan være alt du trenger for å spre en situasjon med uro.

2 Ro deg ned. Opprettholde en rolig miljø hjemme. Loud TV, overdreven samtale, bør høy musikk fjernes.

3 Unn andre som agiterte med letthet. Ikke forsøk å holde en altfor opphisset person. Dette vil heve omrøring.

4 Kommunikasjon er nøkkelen. Tillate personen å kommunisere sine følelser og vise ekte bekymring. Dette vil gå langt i å spre en situasjon før det eskalerer.

5 vet årsaken. Omrøring skjer i mange grunner, inkludert substans tilbaketrekking, koffein, vitaminmangel, depresjon, angst, schizofreni og bipolar lidelse.

6 søke lege hjelp. En lege engasjement er nødvendig i tilfeller av langvarig eller alvorlig agitasjon. Agitasjon på egen hånd er ikke nødvendigvis et tegn på helseproblemer, men hvis det er andre symptomer til stede kan det være et tegn på sykdom.