adcov.com

Migrene Relief With No Koffein

Oppnå lindring fra en migrene hodepine uten bruk av koffein er mulig. Koffein er ofte en trigger for mange mennesker, og kan føre til en hodepine eller lage en migrene verre eller varer lenger. Redusere symptomer eller dempe migrene hodepine helt kan gjøres ved å kombinere flere teknikker som inkluderer matvarer til forbruker, matvarer for å unngå og kosttilskudd.

Spis Pain-trygg mat

Matvarer som sjelden bidrar til migrene hodepine er kjent som smerte trygge matvarer. Disse matvarer inneholder brun ris, hvit ris, kokte grønne, oransje og gule grønnsaker, og tørket eller kokt ikke-sitrus, ikke-banan frukt som kirsebær, fersken, pærer, plommer og tyttebær.

Identifisere Triggers

Å identifisere utløser migrene, rett og slett eliminere alle vanlige utløse matvarer fra kostholdet. Felles utløse mat inkluderer meieriprodukter, egg, sjokolade, sitrusfrukter, bananer, noen kjøttprodukter, noe hvete eller brødvarer, nøtter, tomater, løk, mais og epler. Disse er de mest vanlige mat utløser, også kjent som "Dirty Dozen". Begynn med å fullstendig eliminere disse fra dietten i minst to uker, og deretter langsomt og metodisk re-presentere en av gangen inn i dietten for å bestemme kroppens reaksjon på hvert mat. Legg merke til at legemet kan ta to eller tre dager for å reagere på en matvare.

Unngå Tyramine

Tyramin er en aminosyre som finnes i næringsmidler. Det kan også være en trigger for å bevare eller migrene. Det er vanligvis funnet i alderen mat som soyasaus, surkål og salami. Det er også funnet i enkelte alderen oster, kyllinglever, sild, blant flere andre matvarer, og visse typer antidepressive medisiner.

Bruke kosttilskudd

Feverfew, vitamin B-2, magnesium og kalsium er alle bilag som kan dempe eller redusere symptomene på migrene uten bruk av koffein. Vet at bruk av visse kosttilskudd kan ikke medisinsk bevist. Snakk med legen din hvis du ønsker å starte disse eller andre kosttilskudd. Også, bare bruke kosttilskudd etter at du har identifisert dine utløser migrene.

Unn Migrene med mat

Bruke smerte-fri mat og kosttilskudd for å dempe og behandle migrene. Unngå kjøtt og andre animalske produkter for å minimere hormon svinger; I stedet velger bønner, høy-fiber hele korn og grønnsaker. Hvis migrene treg eller opphøre helt, re-introdusere utløse mat tilbake i kostholdet, hvis ønskelig, langsomt og metodisk.