adcov.com

Matvarer for å avlaste forstoppelse hos barn

Forstoppelse er vanligvis forårsaket av dårlig ernæring eller en endring i dietten. Det er definert ved å ha avføring mindre enn tre ganger i uken. Dens symptomer er smertefulle, sjeldne, vanskelig eller vanskelig å passere avføring. De fleste typer av forstoppelse er midlertidige og behandles med enkle endringer i kostholdet.

Behandling av forstoppelse

Forstoppelse hos barn vanligvis lindrer seg raskt, men du kan ta for å lette denne prosessen. Start med å øke barns daglige væskeinntaket. Legg frukt og grønnsaker til barnets daglige kosthold --- fiber er en naturlig krakk mykner. Popcorn inneholder også en stor mengde fiber. Grovbrød, Graham kjeks og strimlet hvete er fulle av kli, som også bidrar. Andre matvarer som bidrar til å avlaste forstoppelse er bønner, ris, havre og rug. Nøtter og frø er like effektive, men bare når konsumert i moderate mengder.

Forstoppelse Triggers

Visse matvarer er kjent for å utløse symptomene på forstoppelse, inkludert meieriprodukter som kumelk, yoghurt og ost. Reduser ditt barns melkeinntak og monitor for noen forbedring i avføring. Andre matvarer som brus, hamburgere, pizza, fritert og rask mat bør inntas i moderate mengder.

Andre faktorer

Rådfør deg med lege hvis barnet opplever følgende symptomer i tillegg til forstoppelse; magesmerter, blod i avføring, tap av matlyst, feber, kvalme og oppkast