adcov.com

Hvordan identifisere symptomer på pinworms

Selv om ingen foreldre ønsker å tror deres barn har pinworms, er det viktig for dem å være i stand til å identifisere symptomer på pinworms for å initiere rask, effektiv behandling. Pinworms er en intestinal infestation som vanligvis forekommer blant barn og småbarn. Mens ikke spesielt farlige for barn, er tilstanden smittsom, og tidlig identifisering vil bidra til å forhindre spredning til andre familiemedlemmer eller barn. Pinworms er rundt 1.4 til 1.2 tommer i lengde og reise fra tykktarmen til endetarms området, der de forårsaker intens kløe og ubehag. Lett spres gjennom uformell kontakt, blir de lett behandles gjennom medisiner som dreper dem.

Instruksjoner

1. Se etter tegn på barnet ditt kløe hans eller hennes anal området. Dette er en av de store indikasjoner pinworm infisering. Området kan være rødlig på grunn av riper.

2 Ta hensyn til barnets søvnvaner. Er han mer urolig enn vanlig? Pinworms føre til urolig søvn på grunn av smertefull hud irritasjon rundt anal området.

3 Se etter tegn på rødhet rundt genitalia av jenter, som pinworms kan migrere fra egg lagt rundt anal området til andre deler av underlivet.

4 Se etter tegn på pinworms. De ser ut som tynne strenger som er gulaktig eller hvit i fargen som kan ofte bli sett i et barns avføring. Noen ganger kan de til og med være flekket rundt analområdet om natten ved bruk av en lommelykt.

Hint

  • Barnemark infeksjoner behandles med medisiner som en to-dose anti-orm narkotika og vil gå bort i løpet av to uker etter behandlingsstart. Ved funn, vaske alt sengetøy, klær og håndklær i kontakt med barnet. Hold negler til alle familiemedlemmer ren og klippe kort til å bidra til å inneholde spre seg.
  • Dersom barnet klager over intens kløe etter at behandlingen er begynt, oppmuntre barnet ikke å klø og å holde fingrene vekk fra munn og nese. Foreldre kan gjelde reseptfrie kremer eller kremer til anal området for å lindre symptomene.