adcov.com

Hvordan identifisere symptomer på Nephrosis

Nephrosis er en medisinske navnet for en tilstand som skader nyrene. Også kjent som nefrotisk syndrom, oppstår det når små blodkarene i nyrene ikke filtrere avfall eller fjerne overflødig vann fra kroppen som de skal. Den skadede filtreringssystemet fører til en ubalanse av proteiner og urin i kroppen. Venstre ubehandlet, kan nephrosis føre til infeksjoner, hjerte og nyresvikt. Rammet alle aldersgrupper, er nephrosis oftest funnet hos menn, selv om barn i alderen 2 til 6 mai også oppleve dens virkninger. Mens de nøyaktige årsakene til nephrosis er ukjent, risikoen øker med diabetes, lupus, kreft og svekket immunforsvar. Lære om symptomene på nephrosis kan bidra til å gi rask behandling og unngå komplikasjoner som kan føre til andre kroppsfunksjonsforstyrrelser.

Instruksjoner

1 Se etter tegn på hevelse eller hevelser i ankler og føtter. Nefrose forårsaker ødem, som er en tilbakeholdelse av kroppsvæsker. Ofte er slike tegn først lagt merke til i de nedre ekstremiteter. Disse tegnene på poser kan også skje rundt øynene, og deretter i andre områder av kroppen.

2. Se på magen. Er det oppblåst og hoven? Dette er ofte bemerket hos personer som allerede opplever tegn til ødem i føttene, underekstremiteter og øyne.

3. Vei deg. Ødem eller retensjon av fluid i kroppen som forårsaker vektøkning som er åpenbare og merkbar. Ringer på fingrene kan plutselig føles stram og sokker forlate forskjellige fordypninger rundt anklene. Hender og fingre kan virke oppblåst og føler tingly.

4 Ta hensyn til en reduksjon i normale mengder urinering. I noen tilfeller er denne reduksjon alvorlig og kan føre til ytterligere problemer med nyre-funksjonen. Se etter tegn på skum i urinen også. På grunn av nedgangen i produksjonen, vil urin mest sannsynlig vises overskyet og veldig mørk eller gul.

5 Se etter tegn på redusert appetitt og en generell følelse av ubehag. Personer som lider av nephrosis ofte føler deg svak og sløv på grunn av mangelfull ernæring, væskeansamlinger og tap av normal nyre-funksjoner.

Hint

  • Ved første tegn på problemer, planlegge et besøk med legen din. Blod-og urinprøver vil bli igangsatt før behandling, som kan bestå av diuretika, immundempende medisiner eller medisiner som bekjemper infeksjoner, høyt blodtrykk og høyt kolesterol, blant andre.
  • Ring legen din når en nedgang i urinmengde blir lagt merke til, eller om tegn til hodepine, feber, svie ved vannlating eller sår på huden dukke opp i forbindelse med tilleggssymptomer.