adcov.com

Hvordan identifisere symptomer på Hemorroider

Hemorroider er kanskje ikke den mest behagelige gjenstand for diskusjon, men millioner av mennesker lider av dem på daglig basis. Forårsaket av hovne vener i endetarmen, de er vanligvis plassert inne i endetarmen, eller svært nær åpningen. Rammet hovedsakelig voksne, hemorroider ofte gå ubemerket inntil de forårsake smerte eller blødning ved eliminering. Hemorroider kan komme og gå, men kan forårsake potensielle komplikasjoner hvis ikke adressert. Lære å gjenkjenne og identifisere symptomer på hemorroider kan forhindre flere episoder samt å sikre rask lindring gjennom en rekke metoder.

Instruksjoner

1 Hemorroider er ofte mistenkt eller lagt merke til hvis avføring forårsake smerte eller utslipp av blod eller andre væsker. I tilfeller av rektal blødning, vises blod lyse rødt. Mørkere blod eller blod som vises levret kan tyde på problemer lenger opp i fordøyelseskanalen. Blødning kan være mindre og vises på toalettpapir, eller moderat, til det punktet kan det farger vannet i toalettet.

2 Kløe er en annen indikasjon på en mulig hemorrhoid, spesielt etter avføring er gjennomført. Noen opplever at soaking i varmt vann i ca 15 minutter om dagen bidrar til å lindre og berolige svie eller kløe sensasjoner.

3 Hevelse eller humper rundt området av anus kan også nevnes i noen individer, og kan være øm og sår. Noen hemorroider kan forårsake sterke smerter, forårsaker en person til å motstå eliminering, noe som kan føre til alvorlig forstoppelse. Ring legen din dersom eliminering er smertefullt.

4 følelser eller opplevelser som elimineringsprosess ikke er gjennomført indikerer ofte at en hemorrhoid er blusser opp.

5 Elimination som forårsaker intense smerter eller forårsaker tung rektal blødning bør få oppmerksomhet. I tillegg til dem som føler en hard klump der en hemorrhoid har vært bør også besøke en lege engasjere seg i ytterligere testing for å kontrollere at alt er i orden.

Hint

  • Drikk tilstrekkelig væske på en daglig basis, får rikelig med fiber i kosten, og fremfor alt, prøv å unngå å belaste når eliminere.
  • Heavy rektal blødning krever oppmerksomhet, som blodtap kan føre til anemi, infeksjon eller betennelse i en hemorrhoid.