adcov.com

Hvordan identifisere symptomer på akutt nyresvikt

Akutt nyresvikt, også kjent som nyresvikt, årsaker nyrene slutter å fungere skikkelig. Nyre-funksjonen er viktig for å bidra til å rense kroppen for avfall, samt til å produsere forskjellige hormoner som opprettholder balanserer og optimal funksjon i kroppen. Nyresvikt kan oppstå som et resultat av en rekke årsaker, inkludert, men ikke begrenset til ulykker, nyrestein, kreft, obstruksjon av blodkar, og stoffmisbruk. Nedsatt eller nyresvikt kan føre til uremi, kronisk nyresvikt, sjokk, koma eller død. Lære å gjenkjenne og identifisere symptomer på akutt nyresvikt kan unngå slike komplikasjoner og rask kontroll og gjenoppretting.

Instruksjoner

1. Oppdagelsen en reduksjon i mengden av urin som produseres på en daglig basis er en av de første tegn på at nyrene ikke fungerer som den skal. Visse medisiner eller rusmidler kan endre evne nyrene å fungere skikkelig, så betaler oppmerksomhet til dette symptomet er viktig for rask diagnostisering.

2 Følelser av pågående tretthet og rastløshet er også tidlig stadium advarsler om akutt nyre eller nyresvikt. Endringer i blodtrykket, uforklarlige blåmerker og kraftig kløe er også følt av mange enkeltpersoner.

3 Oppkast, kvalme og appetitt tap er flere symptomer som dukker opp i senere stadier av akutt nyresvikt.

4 Avtagende mengder urin utgang, eller en fullstendig mangel på urin kan også utløse alarmen i de som lider av denne tilstanden.

5 Oppleve uforklarlige endringer i mental eller emosjonell adferd også følge symptomene nevnt ovenfor, som gjør en økende følelse av apati som kan føre til sløvhet og koma.

Hint

  • Medisinske tester kan avgjøre nyrefunksjon, væske og elektrolytt balanser i kroppen. Ta hensyn til kroppen din og merk endringer i normale funksjoner.
  • Nyresvikt kan føre til systemsvikt som resulterer i koma og død. Aldri ta en "vente og se" holdning når det kommer til kroppen din. Hvis du legger merke til en drastisk nedgang i urinmengde eller noen av symptomene nevnt ovenfor, søke medisinsk hjelp umiddelbart.