adcov.com

Hvordan gjenkjenne symptomer på svangerskapsforgiftning

Svangerskapsforgiftning er en tilstand av graviditet induserte hypertensjon. Hvis blodtrykket fortsetter å heves, og kan ikke kontrolleres, kan tilstanden bli mer alvorlig for både mor og foster. Det finnes ingen kjent kur for svangerskapsforgiftning enn levering av barnet. En kvinne som lider av svangerskapsforgiftning kan trenge å bli innlagt på sykehus før levering av hennes baby. Babyen kan bli levert tidlig på grunn av svangerskapsforgiftning. Det er viktig å gjenkjenne symptomer på preeklampsi så tidlig som mulig.

Instruksjoner

Hvordan å gjenkjenne tegn på svangerskapsforgiftning

1 Folk kan forveksle hevelse forårsaket av svangerskapsforgiftning med normal hevelse som kan oppstå under svangerskapet. Det er viktig å innse forskjellen mellom liten hevelse fra vannretensjon og overdreven hevelse som kan oppstå i svangerskapsforgiftning. Hvis du opplever noen hevelse i ben, føtter, armer, ansikt eller generell hevelse kontakt med din fødselslege umiddelbart. Dreven hevelse er et tegn på svangerskapsforgiftning.

2 Et annet tegn på svangerskapsforgiftning er rask vektøkning. En gravid kvinne som lider av svangerskapsforgiftning kan få 2 til 5 pounds innen en uke.

3 Andre symptomer på svangerskapsforgiftning er hodepine, magesmerter, tåkesyn, svimmelhet, besvimelse og / eller beslag.

Hint

  • Hvis du opplever noen av disse symptomene kontakt med din fødselslege umiddelbart. Pre-eklampsi kan føre til eklampsi, som er en alvorlig og potensielt livstruende tilstand.