adcov.com

Hvordan diagnostisere Adrenal Fatigue hos barn

Adrenal Fatigue Syndrome ifølge Jigsaw helse påvirker nesten 80% av alle amerikanere på et tidspunkt i livet. I ekstreme tilfeller syndromet kan også påvirke barn. Denne tilstanden er vanligvis forårsaket av en svikt i binyrene til å produsere nødvendige hormoner. Denne feilen kan da føre til et tap av energi og generell tretthet. Hvis du tror at barnet ditt kan være lider Adrenal Fatigue Syndrome er det flere diagnostiske verktøy du kan implementere.

Instruksjoner

Hvordan diagnostisere Adrenal Fatigue hos barn

1 Se etter en samlet "trøtt" tilstand tidlig på morgenen og mellom klokken 15:00 og 17:00 Dette er de typiske dokumenterte tider da syndromet ser ut til å "tømme" de fleste av de som er berørt. Også hvis barnet ditt blir lei rundt 21:00 eller 22:00, men kjemper trang til å sove, kunne hun opplever bivirkninger av syndromet.

2 Se om barnet føler seg svak eller svimmel når hun reiser seg fra sittende ned eller legge ned posisjon.

3 Finn ut om barnet ditt har en tendens til å ønske sukkerholdig eller salt mat når hun virker sløv eller søvnig. Ifølge Dr. Lam hvis barnet ditt Begjær "salt, fet, og høy protein mat som kjøtt og ost," hun kan ha oppstått bivirkninger av Adrenal Fatigue Syndrome.

4 Se etter tegn på et svekket immunsystem. Ifølge kvinner til kvinner magazine en "dårlig immunforsvar" kan bety syndromet er til stede.

5 Kontroller for en intoleranse for kulde som også kan være et tegn på Adrenal Fatigue Syndrome, spesielt kombinert med andre symptomer som er oppført på denne siden.

6 Kontroller for en konstant tilstand av nervøsitet. Også om høyere enn normale nivåer av stress. Mens stress er vanligvis finnes i voksne pasienter kan det også bli diagnostisert hos barn. Ifølge kvinner til kvinner denne "nervøsitet" kan inkludere "skjelvende når du er i et høyt trykk eller nervepirrende situasjoner."

7 Rådfør deg med en lege hvis mer enn ett symptom vises. Selv om disse er de viktigste symptomene legen din kan være i stand til å diagnostisere nærmere andre symptomer som bare en profesjonell vil oppdage.

Hint

  • Hvis barnet ditt har en generell følelse av lethargic stemninger og hun har en tendens til å bli syk i lange perioder av gangen, opplever svimmelhet eller trenger en "boost" av energi fra mat å komme seg gjennom dagen bør du oppsøke lege for en full diagnose.