adcov.com

Hvordan bruke 5-HTP for Fibromyalgi Pain

Forskningsstudier viser en stadig mer klar sammenheng mellom serotonin i kroppen og smerteopplevelse. Serotonin påvirker også søvnmønster og kronisk søvnmangel mennesker opplever høyere forekomst av depresjon og smerter. Mens noen leger foreskrive antidepressiva for pasienter som lider av fibromyalgi, en revmatologisk lidelse preget av uforklarlige smerter i bløtvev (muskler, sener), andre bruker teknikker som ikke svarer på reseptbelagte legemidler. 5-HTP er en forløper for serotonin. Når pasienten tar 5-HTP, konverterer kroppen supplement til serotonin på egen hånd. Kroppen får da serotonin den trenger, uten å oppleve bivirkninger av reseptbelagte legemidler. Noen pasienter opplever at de ikke kan tolerere reseptbelagte legemidler, og for de fibromyalgipasienter, kan 5-HTP være et verdifullt verktøy i bekjempelse smerte. Lær hvordan du bruker 5-HTP for fibromyalgi smerter i denne artikkelen.

Instruksjoner

1 Les forskningsstudier slik at du forstår forholdet mellom serotonin og fibromyalgi. Se på PubMed og skriv "fibromyalgi serotonin" i søkeboksen.

2. Ta kontakt med legen som behandler fibromyalgi og spørre om det er noe narkotika eller supplement reaksjoner du bør være bekymret hvis du begynner å ta 5-HTP. Du må kanskje utdanne legen din om 5-HTP. Noen leger forstår ikke hva det er eller hvordan det er relatert til fibromyalgi. Print forskningsstudier for å ta med deg.

3 Redusere eller eliminere eventuelle medisiner eller kosttilskudd som kan være kontraindisert med 5-HTP, hvis det er nødvendig. Sørg for å gjøre dette under tilsyn av lege.

4 Spør en kontorist på din lokale helsekost butikk om 5-HTP formuleringer. Kjøp en flaske med kapsler i 50 mg doser.

5 Ta 50 mg en gang per dag for å starte. Drikk mye vann når du tar 5-HTP.

6. Legg vitamin C og vitamin B6 til 5-HTP etter en uke. Noen formuleringer av 5-HTP inkluderer vitamin C og vitamin B6. Se etter disse formuleringene på nettet eller i en helsekostbutikk.

7 Arbeid deg oppover til et nivå på 5-HTP som hjelper deg å sove og som fører til redusert smerte. Dette nivå er forskjellig for hver pasient.

Hint

  • Noen mennesker synes at 5-HTP må tas om natten.
  • Aldri overstige den anbefalte doseringen.
  • Aldri slutte å ta 5-HTP cold turkey. Avvenne av det sakte under tilsyn av lege.