adcov.com

Hvordan behandle dysbiose med grapefruktkjerneekstrakt

Dysbiosis er en medisinsk tilstand som forårsaker mikrobielle ubalanser i en persons kropp. Dysbiosis er vanligvis funnet i fordøyelseskanalen, eller på toppen av en persons hud, men det kan fremstå på alle eksponerte overflater av kroppen, og spesielt de med slimhinner. Grapefruktkjerneekstrakt brukes til å behandle på grunn av den dysbiosis sin anti-bakterielle, anti-sopp-og anti-protozo egenskaper, og kan brukes til å bekjempe mange forskjellige patogener. Det har også blitt vitenskapelig bevist å effektivt behandle mange forskjellige mikroorganismer, inkludert E. coli, Salmonella typhi og Staphylococcus aureus. Grapefruktkjerneekstrakt er også nyttige for å kontrollere diaré.

Instruksjoner

1 drikke grapefruktkjerneekstrakt i flytende form. Plasser 03:58 dråper flytende grapefruktkjerneekstrakt konsentrat i et glass med juice. Dette oppløser høykonsentrert flytende ekstrakt og nøytraliserer den ellers bitre smaken av grapefruktkjerneekstrakt. Drikk to glass om dagen av grapefruktkjerneekstrakt juice.

2 Ta en grapefruktkjerneekstrakt supplement. Starte med en lav dose, slik som 600 milligram per dag. Normale doser av grapefruktkjerneekstrakt ikke overstige 1600 milligram per dag.

3 kartlegge utviklingen over de neste par dager, uker og måneder. Oppmerksom på eventuelle endringer i din helse og generell velvære. Dette vil hjelpe deg å bestemme selv fordelene ved daglig grapefruktkjerneekstrakt.

Hint

  • Snakk med legen din før du bestemmer en skikkelig grapefruktkjerneekstrakt dosering.