adcov.com

Hvordan avlaste IBS symptomer

Irritabel tarm-syndrom, IBS, også kjent som spastisk kolon eller kolitt, er en lidelse som rammer over 10 prosent av amerikanere, i henhold til den internasjonale Foundation for funksjonelle gastrointestinale forstyrrelser. Det er karakterisert som kroniske problemer med tykktarmen, med magekramper og smerter, diaré, oppblåsthet og / eller forstoppelse. Ofte symptomer syklus, slik at en uke kan du lider av forstoppelse og oppblåsthet, neste diaré og smerter.

Instruksjoner

Hvordan avlaste IBS symptomer

1. Få inn en sunn søvn mønster. Forsømme din søvn, eller å ha en inkonsekvent tidsplan kan kaste av hele systemet. Skape et positivt søvn miljø og en vanlig nighttime rutine. Ikke arbeid fra soverommet. Kvitte seg med TV på soverommet. Sørg for å tenke på komfort, enten det er temperatur eller sengetøy, eller hva du sover. Bruk en hvit støy maskin, myk musikk eller en god, beroligende Les for å hjelpe deg med overgangen fra våken / travel tid til å sove tid.

2. Tren regelmessig. Et mønster av å leve sunt inkluderer fysisk aktivitet. Turgåing, bading, sport, pilates eller yoga er alle gode treningsøkter. Prøv å holde en vanlig timeplan. Prøver å gjøre opp for tapte treningsøkter med én lang intens trening vil virke mot sin hensikt.

3 Reduser stress og fremme avslapning i livet ditt. Forenkle din tidsplan, og kutte ut aktiviteter som skaper for mye stress. Prøv noen pusteøvelser og meditere daglig. Hvis du føler deg overveldet, prøv rådgivning. Lær noen måter å takle uunngåelig stress fra en støttegruppe.

4 Ta hensyn til kosthold. Det er ingen beste IBS diett. Overvåke hva du spiser og hvordan du føler deg etterpå. Hva kan skape kaos på systemet ditt kan ikke påvirke noen andre med IBS. Imidlertid visse matvarer og drikkevarer generelt bør unngås. De inkluderer stekt mat, koffein, kaffe og alkohol. Begrens sukkerinntak. Spis mindre måltider og spise sakte. Sikt på en lav fett, høyt fiber / høy carb diett rik på frukt og grønnsaker.

5 Ta medisiner, med legens godkjennelse og råd. Noen over disk avføringsmidler, og antidiarrhea medisiner kan være nyttig, som kan probiotika. Antispasmodics, og antidepressiva kan også bidra til å lindre symptomer. Andre medisiner kan være anbefalt i ditt tilfelle også, men bare med en lege overvåking. Visse legemidler på markedet for IBS har betydelige bivirkninger, så diskutere alle alternativene nøye med legen din.