adcov.com

Hvordan å rense Spleen

Milten er en viktig del av lymfesystemet. Dette er systemet i kroppen er ansvarlig for å balansere væske og bekjempe infeksjoner. Milten dreper gamle, ødelagte celler og overvåker og kontrollerer hvor mye blod er i kroppen din. For å holde en sterk, sunn milt og lymfesystemet, er friskt vann som trengs, og massasje og stretching kan også bidra til å presse og tømme systemet, bistå i lymfedrenasje og en sunn milt.

Instruksjoner

1 drikke 8 til 12 glass vann om dagen med en skive av en sitron kile i hvert glass. Vannet renser milten og blod, og sitron bistår i å avskjære det lymfatiske systemet, så vel som leveren.

2 Få en massasje. Massasje er svært nyttig i rensing lymfesystemet og støtte lymfedrenasje. Tilsett noen dråper sitron eterisk olje til basisoljen som brukes for å utføre massasje for ytterligere å bidra til å rense milten.

3. Strekk daglig. Stretching er veldig flinke til å rydde lymfesystemet og støtte lymfedrenasje. Yoga, særlig fokuserer på positurer å rense og lade de indre organer.

4 Ta goldenseal som te, i kapselform eller som et skjær for å støtte lymfesystemet og stimulere lymfesystemet rensing. Rådfør deg med legen din før du tar noen urter eller kosttilskudd.

5 Spis rå frukt og grønnsaker, og drikk frukt eller grønnsak juice på tom mage. De syrer og enzymer som er tilstede i disse matvarer er svært rensing for hele lymfesystemet.