adcov.com

Hvordan å drapere for et bryst massasje

Mens bryst massasje kan være gunstig for kvinner som opplever brystsmerter, vil kvinner som ønsker å inkludere sine bryster i sine rutinemessige massasjer til nytte også. Bryst massasje vil bidra til å lindre smerter forbundet med graviditet, lunger, ødem og lymfødem. Bryst massasje vil også bidra til følgende operasjoner ved å fremme god kvalitet arrdannelse. Ved å fokusere massasjen på dette området, vil du være å gi positiv energi på brystene som ikke kommer når du sjekker for kreft. Det er en rekke drapering valg tilgjengelig hvis du bestemmer deg for et bryst massasje er riktig for deg.

Instruksjoner

Bestem

1. Snakk med din terapeut om fremgangsmåten og avgjøre om du vil være komfortabel med prosessen. Mens bryst massasje er ganske vanlig i Europa og Canada, er det fortsatt et stigma i dette landet. Du må sørge for at din terapeut er utdannet og har din tillit.

2 Drøft hvordan du ønsker å bli drapert. Du kan være fullt drapert og ha massasje din over eller under drapere. Du kan ha ett bryst undraped om gangen eller begge brystene undraped. Hvis du velger å bli helt eller delvis drapert, bør massasje eller bevegelse ikke utsettes brystene dine.

3 areolae og brystvortene er ikke rørt. Hvis du begynner å føle deg ukomfortabel med massasje, bør du stoppe prosedyren.

Hint

  • Formålet med drapering er å beskytte ditt privatliv og å sette opp grenser mellom deg og lisensiert massasje terapeut. Når du er komfortabel med avgjørelsen din, din terapeut, og din drapering metoden, bør du ha en veldig nyttig erfaring som tar sikte på å kvitte brystene av giftstoffer og kreftfremkallende egenskaper.
  • Sørg for at staten eller lokale jurisdiksjon har regler og tillatelses sikringstiltak om denne type behandling.