adcov.com

Hvor mange gram fett per dag bør barn ha?

Ernæring Retningslinjer

Ifølge Institute of Medicine, den totale gram fett per dag for barn varierer etter kjønn og aldersgruppe som følger: jenter i alderen 4 til 8 (33 til 47g); gutter i alderen 4 til 8 (39 til 54g); jenter 9 til 13 (44 til 62g); gutter 9 til 13 (50 til 70 g). Rekkevidden tar hensyn til aktivitetsnivået for hver bestemt barn.

Godt fett vs dårlig fett

Når overvåking barnets fettinntaket, ta hensyn til hva slags fett du mater henne. For eksempel avokado pakke ca 30g fett i hver frukt, men disse er enumettet fett, også kjent som "sunt fett." Olivenolje er en annen enumettet fett. Flerumettet fett, som omega-3 fettsyrer, er funnet i linfrø og fisk. Disse typer fett bør fortsatt overvåkes, men er mye sunnere enn transaksjoner og mettet fett.

Bottom Line

Snakk med barnets lege om hans kosttilskudd retningslinjer basert på hans spesifikke aktivitetsnivå, størrelse og eventuelle spesielle bekymringer for å få et bedre inntrykk av hvor mange fett gram han skal ha. Imidlertid bør kosten retningslinjer gitt av Institute of Medicine gi deg en generell rekkevidde. Sørg for at barnet ditt fett inntak består av sunt fett, som for eksempel enumettet og flerumettet fett.