adcov.com

Hvor mange dager bør du bruke en avfukter?

Så lenge du trenger

Mold kan ikke vokse i en luftfuktighet på under 50 prosent; Derfor er 50 prosent luftfuktighet eller like under akseptabelt i de fleste oppholdsrom. Det er ingen fast grense på antall dager en avfukter bør brukes siden de fleste avfuktere vil automatisk slå seg av når ønsket fuktighetsnivå er nådd eller tanken blir full. Ellers er det akseptabelt å la det kjøre i 24 timer i døgnet så lenge det tar å senke luftfuktigheten til ønsket nivå.

Vær klar over størrelse krav.

Hvis du har en avfukter for liten eller stor for plassen du søker å avfukte, kan du være å kaste bort tid og penger. Hvis enheten er for liten, vil vanntanken fylles opp flere ganger uten noen gang faktisk får fukten under 50 prosent. Hvis tanken er for stor for området, og du prøver å få fuktigheten nivå under 40 prosent, vil du være å kaste bort elektrisitet. Du vanligvis ikke kan avfukte mye under 40 prosent.

Bottom Line

Hvis du er sikker på at din avfukter er riktig størrelse for området, kan du kjøre den så lenge som det tar for tanken å fylle eller avfukteren å slå seg av automatisk når ønsket fuktighet er nådd. Det er ingen begrensning på antall dager å bruke en.