adcov.com

Hva om jeg har Nits, men ingen Lice?

Skall er eggene som lus lå. Det er mulig å ha nits og ikke se noen lus. Hvis dette er tilfelle, er det viktig at du handle raskt for å fjerne alle nits og for å hindre videre infisering. Selv om denne oppgaven kan ofte være vanskelig og langtekkelig, det er den eneste måten å garantere et opphør til nits og lus. Når du forstår livssyklus lus og er i stand til å identifisere de nits, kan du begynne riktig behandling å avslutte denne kløende tilstand.

Life Cycle

Lus mate ut av menneskelig blod og hud. De kan overleve i opptil 30 dager på sin menneskelige vert. I løpet av den perioden en hunnlus (entall av lus) kan legge ca 100 egg eller luseegg. Etter 10 dager, nits klekkes og innen 10 dager til, er en hunnlus kan legge 100 flere egg. På grunn av denne raske livssyklus, er det avgjørende å bevege seg raskt og for å fjerne nits.

Identifikasjon

Skall er ofte vanskelig å identifisere. En skikkelig hodesjekk kan raskt gi deg beskjed hvis nits er til stede og hvor dårlig du er infisert. Lus legger eggene sine i varme områder, så selv om nits kan finnes hvor som helst på hodet, de fleste av dem vil bli plassert bak ørene og over nakken. Deres utseende kan være lett å overse. De er bittesmå gråaktig prikker som er på størrelse med smuler. Skall holder seg til de enkelte hårstrå og er klebrig, noe som gjør dem også et problem å fjerne.

Kjemiske behandlinger

En av de mest populære metoder for å behandle og for å fjerne lus nits er med over-the-counter kjemiske behandlinger. Selv om disse kan være effektive, mange frykter deres umiddelbare bivirkninger, så vel som deres usikre langtids bivirkninger. Hvis du merker noen utslett, kortpustethet eller hevelse i ansiktet, kontakt lege umiddelbart.

Naturlige behandlinger

Det er mange naturlige behandlinger som er gode alternativer til de kjemiske seg. Eteriske oljer som tea tree kan finnes i mange shampoos tilgjengelig på helsekostbutikker. Disse sjampoer er effektive i å drepe lus og gjør nit fjerning enklere. Andre naturlige behandlinger er olivenolje og / eller majones som, hvis venstre i håret i flere timer, kan kvele eventuelle lus og luseegg løsne fra hårstrå.

Gre

Riktig kjemming er nøkkelen til nit fjerning og til oppsigelse av hodelus. Begynn med seksjonering håret i små biter. Med en lusekam, sakte gre hver del av håret. Etter hvert slag, dyppe kammen inn i en kopp med vann å peke ut noe som har levd opp til kammen. Hvis du ser noen små brune prikker flytende i koppen, så er du med hell fjerne nits.

Gre bør ikke bare skje etter noen behandling, men bør gjøres minst to ganger om dagen i to uker for å sikre at ingen nye nits er lagt. Målet ditt er å ha en klar kopp vann etter en gre.