adcov.com

Hva kan gjøres for Adrenal Fatigue?

Mange av oss blir altfor trøtt som et resultat av stress, og hvis den forblir ubehandlet, kan det føre til en rekke sykdommer oppstår. En av disse er binyretretthet, som utvikler seg som følge av økt stressnivå. Det er vanskelig å unngå stress i dagens travle verden, men heldigvis er det noen måter å redusere symptomene på binyretretthet.

Årsaker

En av de mest vanlige årsaker til binyretretthet er økte nivåer av stress. Det kan også utvikle seg når du har influensa, bronkitt eller lungebetennelse.

Symptomer

Hvis du har binyretretthet, kan du se og handle relativt normal, men du lever daglig med en helhetlig følelse av unwellness, tretthet eller melankolsk følelse. Du kan føle deg oversikt eller overveldet, begjærer salte og søte snacks, føler seg mer våken og energisk etter 18:00, og har problemer med å våkne opp om morgenen.

Diagnose

Binyretretthet kan være medisinsk diagnostisert av blodprøver som viser utilstrekkelig nivå av adrenalin hormoner. Fordi mange av symptomene er lik de mer alvorlige sykdommer, bli diagnostisert av en lege kan være en livredder.

Behandling: Ernæring

Du må begynne å ta hensyn til kosthold og spise sunnere mat. Unngå høy-carb matvarer og øke frukt og grønnsaker. Unngå også "natt-spising" og prøver å spise regelmessig.

Behandling: Livsstil

Du må finne en måte å redusere stressnivået. Finn 10 minutter hver dag for å meditere eller sitte stille i et rolig miljø. Prøv å jobbe på et dypt pusteteknikk for situasjoner når du føler deg overspente. En annen måte å redusere stress er å gjøre lett trening et par ganger i uken.