adcov.com

Hva er en migrene Stroke?

For mange år migrene har blitt misforstått, feildiagnostisert og ubehandlet; de har vært antatt å være litt mer enn en dårlig hodepine i stedet for en alvorlig nevrologisk sykdom. Det var ikke før tidlig på 1990-tallet at legene begynte å forstå at migrene er en sykdom; den typiske ensidig hodepine er et symptom assosiert med sykdommen. Andre symptomer er kvalme, oppkast, overfølsomhet for lys eller støy og synsforstyrrelser. Årsaken til denne sykdommen er under undersøkelse; Imidlertid, er det antatt å være forårsaket av forandringer i nerveceller, hjerne kjemi eller intermitterende innsnevring av blodårer.

Den samme atmosfæren misforståelse som omringet begrepet "migrene" fortsetter å omringe et annet begrep som de offentlige bruksområder, "migrene slag." Migrene hjerneslag er en foreldet begrep. Den korrekte betegnelsen på en migrene slag eller en migrene-indusert hjerneslag er en migrainous infarkt. Migrainous infarkt er en av en myriade av komplikasjoner fra migrene.

Strokes I Generelt

Strokes oppstår når oksygenrikt blod strømme blir forstyrret til deler av hjernen som resulterer i mobilnettet død. Omtrent tre fjerdedeler av alle hjerneslag inntreffer som følge av iskemi. Strokes er i utgangspunktet delt inn i to forskjellige typer. De aller fleste er kjent som iskemisk slag. Om lag 17 prosent, faller i den andre kategorien, kjent som hemoragisk hjerneslag.

Iskemisk og hemoragisk slag

I medisinsk terminologi, iskemi betyr at det er en mangel på blodtilførsel til et organ eller vev i kroppen. Iskemi er vanligvis forårsaket av en blokkering. I hjernen, er den vanligste årsak til en blokkering er fettstoffer plakk i arterier. Denne oppsamlingen er aterosklerose. Før den nye nomenklaturen, ble migrainous infarkter tenkt en undergruppe av denne gruppen.

En hemoragisk hjerneslag er når det er blødning i hjernen. Det skjer som regel, når en av de store arteriene som forsyner hjernen med blod brudd. Selv hemoragisk hjerneslag er sjeldnere enn iskemisk hjerneslag, dreper det så mange mennesker.

Migrene og Stroke Link

Det har vært kjent i noen tid at det er en sammenheng mellom slag og migrene. Ikke alle mennesker som opplever migrene har et hjerneslag. Risikoen for både migrainous infarkt og hjerneslag øker når risikofaktorer som røyking, høyt blodtrykk og høyt kolesterol er tilstede.

Det er antatt at under et migreneanfall er det nedsatt blodtilførsel til hjernen, som det er i løpet av et slag. Dette reduserer mengden av oksygen og næringsstoffer som når hjernevevet.

Klassisk migrene

De med klassisk migrene noen ganger oppleve en aura, som starter før migrene og varer i mindre enn en time. En aura er en forstyrrelse i det visuelle feltet, slik som å se bølget eller hakkete linjer. Auras kan oppleves som smaker eller lukter ting som ikke er der. Med auraer, kan lydene bli forvrengt, magesmerter, svakhet eller nummenhet følte.

Migrainous Infarkt

Hvis en klassisk migrene blir langvarig de nomenklatur endringer. Ifølge International Headache Society, "Hvis auraen varer lenger enn en time, men mindre enn en uke, begrepet migrene med langvarig aura er brukt. Hvis tegnene vedvarer i mer enn en uke eller en Diagnostiske fremgangsmåte viser et strøk, en migrainous infarkt har oppstått. "

Andre typer slag er forbundet med migrene. Dette kan skje før utbruddet av migrene eller i løpet av migrene.

Funksjonshemming

Enten årsaken til hjerneslag er fra en migrainous infarkt, en hemoragisk hjerneslag eller en iskemisk hjerneslag, er hjerneslag nummer 1 årsak til uførhet i USA. Vanlige funksjonshemminger forbundet med hjerneslag er lammelser, tale underskudd, svelgeproblemer, nedsatt hukommelse, endring i humør, og redusert mental årvåkenhet.

Ødeleggelsene fra iskemisk og hemoragisk hjerneslag har blitt anerkjent av både publikum og den føderale regjeringen; som sådan, disse slagrammede har liten nei til ingen problemer med å skaffe personnummer uførhet. Dette er ikke tilfelle for overlevende av migrainous infarkt.

Det var ikke før på slutten av 1990-tallet at migrainous infarkt overlevende var i stand til å ha de samme rettighetene utvidet til dem som ble utvidet til andre "hjerneslag" overlevende; dette er fordi det var så lite forstått om migrene. Mange mennesker som har overlevd en migrainous infarkt fortsetter å slite i et forsøk på å ha sin funksjonshemming anerkjent av Social Security.

Betraktninger

En 1998 studie utført av National Migrene Association fastslått at flere mennesker døde av migrainous infarkt enn ble drept av håndvåpen. Michael John Coleman, grunnleggeren av MAGNUM bemerket under en 8 juni 2009, telefonsamtale som migrainous infarkt er en spesiell bekymring for de under en alder av førtifem. En fjerdedel av alle dødsfall fra slag i denne aldersgruppen, er et resultat av migrainous infarkter.

Migrene et alvorlig helseproblem, og bør ikke behandles lett. Det er viktig hvis du lider av migrene for å se din lege regelmessig og ta medisiner som foreskrevet.