adcov.com

Hva er behandlingen for Cradle Cap?

Cradle cap (eller seborrhea, seboreisk eksem) er en vanlig hudlidelse blant nyfødte. Det fører rødlige og flassende flekker eller gulaktig og fet skalaer på babyens hodebunnen, og noen ganger på andre områder i ansiktet og kroppen.

Daily Shampoo

En daglig sjampo med mild baby såpe kan fjerne fet talg fra hodebunnen før den kan samle inn og danne skalaer.

Olje, Brush, Shampoo

Massere babyens hodebunnen med en naturlig olje som olivenolje, mandelolje eller solsikkeolje. La oljen trenge skalaene i 15 minutter eller mer, og deretter børste forsiktig for å fjerne løsnet skalaer og flak. Shampoo for å fjerne oljerester, og eventuelle gjenværende flak.

Dandruff Treatment

Som flass hos voksne, kan vugge cap være forårsaket av overproduksjon av hodebunnen talgkjertler. Antiflassjampo med selen sulfid har blitt trygt brukes på vugge cap. Det er svært viktig å unngå å få dette produktet inn i barnets øyne.

Herbal rettsmidler

Calendula eller plantain i salveform kan bli massert inn i berørte områder. Noen naturmedisinere anbefaler en Comfrey rot avkok eller en glatte alm salve for å fukte og berolige huden.

Vente det ut

Cradle cap er en smertefri, infeksiøs tilstand som vanligvis forsvinner av seg selv, så noen barneleger fortelle foreldre å bare ignorere det.

Hva å ikke gjøre

Ikke prøv å plukke på skalaene, gni dem med makt eller børste dem vekk med en voksen hårbørste. Dette kan føre til kutt som kan blø eller bli infisert.