adcov.com

Hva er årsaken til optisk migrene?

Blendende lysglimt, blinde flekker, skimrende flekker og zigzagging mønstre er ofte forbundet med begynnelsen på en optisk migreneanfall. Også kalt acephalgic migrene, okulær migrene er en sjelden tilstand som involverer piercing hodepine som er ledsaget av synsforstyrrelser. Mens årsakene til en optisk migrene er ukjent, effektene inkluderer kvalme, hemiparese, aura, lysskyhet og andre klassiske symptomer relatert til vanlige migrene.

Triggere

En optisk migrene kan skje for en rekke årsaker, og kan invovle mindre til sterke smerter. Enhver som opplever denne type migrene bør prøve for å bestemme hva som utløser problemet for å lindre eller eliminere problemet.

Vanlige årsaker

En optisk migrene som er etterfulgt av en klassisk migrene, årsakene omfatter for mye alkoholinntak, en usunn diett, tom mage eller ukontrollerbar sult, stress, premenstruelt syndrom og bruk av piller.

Eye Stress

Andre faktorer som kan utløse en optisk migrene er langvarig eksponering for direkte eller sterkt sollys, for mye trening, avhengighet til å se på TV, lange perioder med dataarbeid og vane sen kveld lesing.

Medisinsk tilstand Teorier

Ulike medisinske teorier hevder følgende helsemessige forhold som mulige årsaker til optiske migrene: allergier, midlertidig ødem i hjernen, forstyrrelse av endokrine funksjoner og innsnevring av blodårene i hjernen som er etterfulgt av dilatasjon.

Mat

Noen matvarer kan fungere som triggere. Elementer som alderen ost, kylling innvoller (spesielt lever), rødvin, konservert kjøtt (dvs. skinke, bacon), sjokolade og mononatriumglutamat (MSG).