adcov.com

Grunner for kroniske magesmerter hos barn

Magesmerter hos barn er en vanlig lidelse. Ifølge Alan Lake, MD, av Johns Hopkins University School of Medicine, en tredjedel av barn som klager over magesmerter har symptomer som varer i to uker eller lenger. Symptomer på magesmerter i et barn kan komme og gå, og være betenkelig til en forelder. Det er ulike årsaker til et barns magesmerter. Men hvis symptomene er vedvarende, ikke avta etter to uker, og blir fulgt av sjelden avføring (som ikke er i stand til å ha avføring i mer enn fem dager), oppsøke lege umiddelbart.

Forstoppelse

Ifølge Dr. Sears, som fikk sin grad ved Harvard Medical School, og er medlem av American Academy of Pediatrics, har studert pediatrisk medisin for mer enn 30 år, er forstoppelse en av de vanligste årsakene til kronisk magesmerter. Forstoppelse er vanlig hos barn som går gjennom prosessen med pottetrening. Barn som ikke er helt klare for den store potte, kan nekte å bruke toalettet, og holde tilbake avføring. Som et resultat, kan avføring blir støttet opp inne i tykktarmen. Et barn kan også være redd for å ha avføring grunn til å være forstoppet, noe som vil forverre tilstanden. Et barn er forstoppet når han ikke er i stand til å passere en krakk, har få avføring, har kanin pelletslignende avføring eller etter å ha prøvd å ha avføring, har et stort krakk.

Intoleranse og allergi

Barn som er laktoseintolerante eller har melkeproteinallergi, kan lide av kroniske magesmerter. Når du er laktose intolerant, er kroppen din ikke er i stand til å fordøye laktose sukker. Når du har en melkeproteinallergi, har kroppen en allergisk reaksjon på proteiner i melk. Barn som har disse problemene vil klage av kramper, gass og diaré når du er ferdig å spise meieriprodukter (for eksempel ost eller melk).

Tarm betingelser

Barn kan utvikle bakterielle eller virale problemer i magen, slik som magen virus. Symptomer på diaré og kvalme er ofte misforstått som å være en mage influensa, men det kan faktisk være gastroenteritt. Hvis et barn har kommet ned med et magevirus, vil hun ha kroniske utbrudd av diaré og magekramper. Kvalme og oppkast kan også forekomme.

Behavioral

Ifølge Dr. Sears, kan noen barn utvikler symptomer på kronisk magesmerter som en måte å søke oppmerksomhet. I perioder av følelsesmessig stress, for eksempel ankomsten av en baby søsken, bytte av skoler eller i bevegelse, er et barn utvikle magesmerter som en måte å få en forelder til å legge merke til dem.

Symptomer

Barn som viser ekte symptomer på magesmerter kan vise deg. Babyer vil gråte uten opphør, og barn vil ofte peke på sine mager eller krølle opp. Hvis barn opplever smerte i mer enn én dag, eller klager over smerter i nedre høyre side, under navlen, oppsøke lege umiddelbart, da dette kan være et tegn på blindtarmbetennelse. Hvis et barn ser blek, svetter, begynner å kaste opp eller har diaré som varer i mer enn tre dager, søke hjelp.

Behandling

Det finnes en rekke måter du kan hjelpe barnet ditt løse hans forstoppelse. Noen ganger kan en endring i kostholdet, for eksempel legge mer frukt og fiber kan hjelpe. Frukt som plommer, aprikoser, ananas og fersken er fullpakket med fiber og er lett å gi til dine barn i enten frukt eller juice form. Væsker er også viktig å gi til barnet ditt dersom de har diaré, som dehydrering kan forekomme. Hvis det er nødvendig å gi barnet medisiner for å hjelpe sin forstoppelse, bare bruke medisiner slik legen din.