adcov.com

Gratis Gutt mosjon planer

En høyere andel av amerikanske barn blir overvektige hvert år. Åtti prosent av dem vil forbli overvektige i hele sitt voksne liv. Det finnes måter du kan få barna dine på en øvelse plan for gratis. Det kan bare hjelpe hele familien bli tettere og sunnere.

Regler

Det første en forelder må gjøre er å sette regler og begrensninger. Barn får ikke til å spille på skolen så mye som de en gang gjorde. Datamaskiner, TV og dataspill bruker mye av sin tid. Begrens mengden tid barna kan tilbringe gjøre stillesittende oppgaver og oppmuntre dem til å være aktive.

Sett Tone

Lede ved eksempel og engasjere seg selv. Gå til parken med barnet ditt. Spille fotball, basketball, baseball, eller bare gå en tur. Svømming og sykling er fantastiske metoder for trening som ikke føler mye som trening. Oppmuntre barnet til å invitere venner eller organisere et lite nabolag spillet. Det viktigste er å være konsekvent. Gjør daglig aktivitet en del av din daglige rutine.

Advarsler

Barnet bør se sin lege før du begynner på noen nye aktiviteter. Sørg for at han strekker seg og varmer opp og kjøler ned for å unngå skader. Grunnleggende strekninger og langsom gange fungerer godt. La aldri barnet ditt til å begynne vektløfting, med mindre instruert av en sertifisert trener. Tung vektløfting er ikke oppmuntret for alle som ikke er fullt utviklet, som betyr "fullvoksen". Styrketrening med mindre mengder vekt er greit, men sjekk med en sertifisert trener eller lege.