adcov.com

First Aid Kits for barn

Når du har barn i huset, må du ha alle typer små elementer rundt for å holde dem trygge i nødsituasjoner. Det er best å montere alle disse tingene inn i settet, og holde den under vasken på badet for enkel tilgang. De fleste kriser med barn er kutt er skrubbsår, og er relativt små. Det er ingenting du kan holde i en husholdning nødssituasjon kit som ville hjelpe med benbrudd eller alvorlige skader - leger er nødvendig for slike situasjoner. Hvis du lurer på hva du skal sette inn et førstehjelpsskrin for et barn, her er noen ideer for å komme i gang.

Instruksjoner

First Aid Kit for barn

1. Finn en liten metall eller plast matboks på en bruktbutikk, hvis du ikke har en beholder hjemme. En matboks har et håndtak og gjør settet lettere for toting rundt. Hvis du ikke kan finne en matboks, noen pappeske eller mellomstor, vil forseglet plast container arbeide for et førstehjelpsskrin.

2 Sett sammen din førstehjelp forsyninger. Staples inkluderer forskjellige størrelser av bandasjer, gasbind pads, papir tape, wrap-around Ace bandasjer, ipicac (å fremkalle brekninger), peroxide, teknisk sprit, termometer, fuktige towelettes, pinsett, cuticle saks, antibakteriell lotion, Calamine lotion, insektspray og kortison krem.

3 Legg sekundære elementer, hvis du vil ha en deluxe førstehjelpsutstyr, for eksempel: varmeputer, Icy-Hot, ibuprofen eller Tylenol, kaldt medisiner, soppdrepende krem, bomullspinner, negl clippers og A & D salve.

4 Fest en pamflett på innsiden lokket av settet detaljering spedbarn / barn HLR. En gratis hefte er lett å få på ditt lokale brannstasjonen. Fest et klistremerke på forsiden av settet med barnelege telefonnummer, ditt barns helse forsikring informasjon og nærmeste sykehus adresse.

5 Oppbevar kit i et trygt og lett tilgjengelig sted, for eksempel et bad skap.

Hint

  • Pass på dine skap er barnet-bevis for å holde babyen fra rotet gjennom førstehjelp kit.