adcov.com

Er Fish Oil bra for Fibroids?

En rekke medisinske behandlinger

Livmor fibroids er ikke-kreftsvulster som utvikler seg i en kvinnes livmor som noen ganger føre til betydelig blødning, smerte og ubehag. Kirurgiske behandlinger for alvorlige tilfeller omfatter hysterektomi, eller fjerning av livmoren, og myomektomi, eller fjerning av fibroid. En nyere og mindre invasiv teknologi kalt uterina embolisering innebærer å kutte av blodtilførselen til fibroid, ifølge University of Maryland Medical Center. Leger foreskrive smertestillende medikamenter, hormonbehandling eller p-piller for å behandle mindre alvorlige livmor fibroids.

Fish Oil Forbruk kan hjelpe

Fiskeolje er høy i omega 3-fettsyrer, som er viktig for mange kroppsfunksjoner. Ifølge SafeMenopauseSolutions.com, tar Omega 3 tilskudd eller øker forbruket av mat som laks, som er rike på Omega 3 kan hjelpe til med behandling av fibroids. Fiskeoljer bidra til å redusere betennelse, ifølge Lifesource Vitaminer.

Bottom Line

Søk profesjonell lege for behandling av livmor fibroids. Legen din kan forskrive medisiner for å kontrollere din fibroids, eller i alvorlige tilfeller kirurgi kan være nødvendig. Mens du snakker med legen din, spør om ernæringsmessige endringer, inkludert forbruket av fiskeolje, som kan hjelpe din tilstand.