adcov.com

Diet Supplements og Whole Foods for adrenal utmattelse

Binyretretthet er en tilstand der kroppen ikke lenger kan produsere tilstrekkelige mengder av adrenal hormoner, som kortisol. Dette skjer der binyrene er kronisk overbelastede fra langvarig misbruk av sentralstimulerende midler, uriktig sovende sykluser eller eksponering for svært stressende situasjoner. Korrigering binyretretthet kan hjelpe deg til å gjenvinne kontroll over livet ditt, forbedre energinivået og humøret.

Dietary Approach to Herding Adrenal Fatigue

Hvis du lider av binyretretthet, vil du nødt til å gjøre noen kosttilskudd justeringer for å optimalisere din evne til å komme seg. En naturlig, balansert kosthold vil gi kroppen din det beste miljøet for healing, redusere latent stress på systemet ditt. Basere kostholdet rundt forbruket av magre proteiner, sunt fett og karbohydrater som er lav på glykemisk indeks. Glykemisk indeks er en liste som rangerer karbohydrater etter hvor raskt de er fordøyd, med elementer som frukt, grønnsaker og helkorn å være ganske treg til å bli absorbert av kroppen, og dermed gjør dem ideelle kilder for varig energi med minimal effekt på blodsukker eller kroppssammensetning. Kvalitet protein kilder inkluderer sjømat (spesielt viktig som sjømat inneholder rikelig mengder sunne omega-3 fettsyrer), kylling, kalkun og magre kutt av storfekjøtt. Ditt ideelle fettfordelingen bør være en minimal inntak av mettet fett med en mye større inntak av unsaturates. Naturlig mettet fett, som fra elementer som kokosolje, er generelt best for kroppen din. Maksimere inntak av omega-3 fettsyrer gjennom rikelig inntak av sjømat og bruk av en over-the-counter fiskeolje supplement. Andre kvalitets fett inneholder mandler, avokado, valnøtter, peanøtter og olivenolje. Unngå inntak av all bearbeidet mat, koffein, hvitt mel elementer, sukker og kalori-holdige drikker.

Supplement Approach to Herding Adrenal Fatigue

En B-vitamin kompleks bør danne ryggraden i supplement strategi. Tar en daglig vitamin som inneholder B5, B6 og niacin kan hjelpe deg å helbrede binyretretthet som alle tre vitaminer er involvert i produksjon av adrenalin hormoner. Andre vitaminer som er anbefalt for å håndtere binyretretthet inneholder vitamin C og E. supplere med DHEA kan også bidra til å lindre noen symptomer på binyretretthet. DHEA er et kjemisk stoff som normalt behandles av binyrene, som vil være til stede i minsket mengder i perioder med tretthet - dermed supplere med ekstra DHEA kan bidra til å fjerne stress fra kjertlene, slik at de kan vie sine krefter til utvinning. Fem til 25 mg tatt daglig er dose en ganske standard. Også sørge for at kroppen din mottar rikelig tilførsel av sporstoffer mineraler som magnesium, sink, jod, kobber og selen. Til slutt, bør du vurdere en urtemedisin som Rhodiola rosea. Rhodiola rosea er en adaptogenic urt, som betyr at det bidrar til å balansere kroppens systemer, slik at det funksjon til nærmere sine ideelle nivåer.