adcov.com

Cayenne Pepper Alternatives

Høyt blodtrykk kan være svært farlig, og er en av de tause stillende i verden. Utrolig nok er cayenne pepper anses å være en sunn avenue for å hjelpe i flere helserelaterte spørsmål. Det er et produkt fra capsicum urt, en årlig som har stengler som forgreiner seg ut og blader som er oval formet. Hvite og grønne blomster som er formet som bjeller blomstrer om våren og sommeren. Den hule frukt deretter følger som er forskjellige farger som de moden. Det består av capsaicnoids, saponiner, pyraziner og vitamin C.

Cayenne Pepper som et alternativ for den generelle sirkulasjonen

Cayenne pepper er gunstig for å bidra til å senke blodtrykket. Alt som bidrar i å senke blodtrykket vil naturligvis hjelpe med kolesterolnivået i tillegg. Høyt blodtrykk kan føre til fortykkelse av arteriene, så det er viktig å beholde et normalt blodtrykk nivå for å hindre at blodårene tettes igjen. Det kan forbedre sirkulasjonen og er et hjelpemiddel i å hjelpe med symptomer på kolikk. Det er også en gastrointestinal detoxifying agent og kan bidra til å stoppe blødninger.

Cayenne Pepper som et hjelpemiddel for indre organer

I tillegg kan cayennepepper brukes til laryngitt hvis den tilsettes til vann og gargled. Det kan også gunstig i å hjelpe til å helbrede mage-spor. På grunn av den viktigste ingrediensen av capsaicin, det er et hjelpemiddel i å hjelpe til å avta bivirkninger forårsaket av lunger, så det hjelper å ta kanten av forkjølelse. Det kan også bidra til å forebygge magesår ved å drepe bakterier som forårsaker dem.

Eksterne Fordeler med Cayenne Pepper

Cayenne pepper kan brukes på huden, og gir en følelse av varme som kan være beroligende for folk som lider av leddgikt, pleuritt, forstuinger, kløe etc. Cayenne pepper kan også helles direkte i såret for å lette blødninger. Det kan også hjelpe med kalde føtter problemer ved å sette et andre par av sokker på toppen av den første og tilsett en teskje av cayennepepper inn i det andre paret. Den kan brukes til å hjelpe sirkulasjonsproblemer ved omrøring en til to teskjeer cayennepepper i badekaret. Oljen i pepper kan bidra til å legge varme til vannet. I tillegg kan det hjelpe mennesker som lider av fibromyalgi ved å legge capsaicin krem ​​som er laget av cayenne pepper lokalt for å redusere totale smerte.