adcov.com

Candida Cleansing Treatment

Under anfall med infeksjon, vi ofte ty til antibiotika. Men det er det siste du vil gjøre hvis du prøver å bli kvitt candida albicans. Candida - en form for gjær som i seg selv er ikke skadelig og ødelegger skadelige bakterier i vår body-- går vanligvis våre kjønnsorganer, tarmer og hals. Før du tar noen form for medisiner for å behandle infeksjonen, vil du sørge for at du har en komplett tarm rensing.

Renselsesprosess

Hvis du tar noen form for medisiner før rensing, er du mater infeksjonen og vil ikke føle seg bedre. Kolon er tett og full av slimaktig plakk og giftstoffer, så du trenger en candida rens for å fjerne de dårlige sopp og erstatte den med gode bakterier. Kroppen opprettholder vanligvis en balanse av nyttige bakterier og gjær, men når Candida økninger i antallet, som forstyrrer balansen og forårsaker candidiasis i tarmkanalen, eller i gjær infeksjoner av andre deler av kroppen.

Dr. Natura sin Kolon Programmet inneholder et kolon cleanser, en parasitt cleanser (Paranil) og KleriTea å hjelpe fordøyelsen. Etter å ha gjort den første rens, sørg for å ta en anti-sopp supplement for to uker. Oregano olje, kaprylsyre eller Threelac fungerer bra, og du bør følge instruksjonene og retningslinjer for hvilken du tar. For de første dagene, du vanligvis ta en kapsel, og deretter jobbe deg opp til å ta fem på syv kapsler spredt utover dagen.

Etter to uker med å ta en anti-sopp, går du videre til en probiotiske som Latero-Flora eller Garden of Livets Primal Defense. Probiotika legge til mer gunstige bakterier til tarmene, slik at det vil bidra til å rette balansen av candida til gunstige bakterier.

Under renselsesprosess, er det en god idé å ta et kolon cleanser / fiber shake som psyllium husk og bentonitt leire eller Oxy-Powder. Mens en god fiber, er psylliumskall mer begrenset enn oxy-pulver, ved at den bare fjerner avfall som befinner seg rundt eller i nærheten av midten av den tykktarmen. Oxy-Powder skraper kolon hele området. Hvis du liker, legg en teskje av en anti-sopp til din fiber riste.

For ekstra forsiktighet og forholdsregler, kan det være lurt å gjenta rensing og anti-sopp / probiotika doser når de fire ukene er opp.

Trening

Når gjennomgår noen form for rensing behandling (og selv når du har fullført avrusning prosessen), du bør trene. Jo mer du svetter, jo mer du åpner porene, slik at giftstoffer å sive ut. Du skaper mer giftstoffer når du trener, også, så sørg for at du drikke væske som inneholder elektrolytter (for eksempel sportsdrikke).

Rebounding er en god øvelse for å hjelpe renseprosessen. Ved å hoppe på en trampoline, er du spyle ut kroppens giftstoffer ved hjelp lympatic system. Andre gode øvelser inkluderer jogging / turgåing, kampsport, meditasjon / yoga, fjellklatring, rulleskøyter, svømming og vektløfting.