adcov.com

Bedøvelse Technique

Anestesi er definert som et tap av fysisk følelse. Det kan bety miste bevisstheten eller miste følelse i hele eller en del av kroppen. Anestesi blir brukt av mange grunner og forholdene som påvirker legemet. Den mest vanlige bruk er i inngrep for å dempe et bestemt område eller områder på hvilke en prosedyre blir utført. Det er mange forskjellige teknikker som brukes til å gi bedøvelse til pasienter.

Lokalbedøvelse

Lokalanestetika blir administrert til en bestemt del av kroppen for å dempe bare det området. Lokal anestesi blir vanligvis administrert ved injeksjon kjent langs en rute. Den rektale vei, den parenterale rute og den oftalmiske ruten er alle vanlig. Parenterale bedøvelse er gitt under tannkirurgi og arbeidskraft og levering.

Oftalmisk anestesi administreres før du utfører visse prosedyrer på øyet. Disse typer anestesi blir administrert gjennom en salve, gel eller løsning.

Aktuell bedøvelse

Aktuelt anestetika administreres ved å gni en salve eller lotion på huden for å nummen eller murrende smerte. De fleste aktuelle bedøvelse blir brukt til å lindre smerter eller kløe forårsaket av ting som gift eik, gift eføy eller solbrenthet. Disse bedøvelse er også populært for behandling av noen mindre dental forhold. Mange av disse er tilgjengelig over disk, slik som Aveeno Anti-Itch, Curasore og solarcaine.

Narkose

Narkose er den type bedøvelse som gis for å sette en person i dvaletilstand. Imidlertid er søvn en person opplever under generell bedøvelse ikke det samme som vanlig søvn. Under vanlig søvn, kan du fortsatt danne minner og opplever smerte. I narkose-indusert søvn, trenger du ikke føler smerte fordi hjernen ikke reagerer på signaler kroppen sender. I tillegg, mens under narkose du ha noe minne om hva som skjedde.

Narkose er oftest administreres gjennom injeksjoner eller innånding av gasser som slå deg ut. Narkose er mest brukt i operasjoner hvor riktig pust blir et problem, for eksempel mage eller bryst operasjoner; i operasjoner som tar lang tid å utføre; eller for operasjoner som krever en pasient til å forbli i en posisjon som er ubehagelig for varigheten av operasjonen.