adcov.com

Barnas Hårfjerning

Hårfjerning produkter og teknikker for barn har vært en kontroversiell sak i flere år. I noen tilfeller, skjønt, kan barna vokse unormale mengder kroppshår. Det kalles pediatrisk hypertrikose, og det finnes måter å bremse veksten eller eliminere den helt.

Observer

Evaluer hårvekst i løpet av en tidsperiode (vanligvis i tidsrommet av to uker). Undersøke barnet for å finne om visse kroppsdeler vokse hår mer enn andre. Identifiser hårets tykkelse og mønster.

Discover

Forskning barnets familie medisinsk historie. Du kan bli overrasket over å vite at overdreven hårvekst kan være felles for mange familiemedlemmer.

Ta Note

Vurdere barnets alder. For mange unge, kan vekst spruter oppstå forårsaker atypisk hårvekst. Jenter begynner vanligvis i puberteten fra 8 til 13 år. For gutter, det begynner mellom alderen 10 og 14 (se referanser 2).

Oppsøk hjelp utenfra

Besøk barnets lege for en skikkelig medisinsk vurdering. Hypertrikose er et kosmetisk problem, men det kan også signalisere en underliggende medisinsk tilstand som krever umiddelbar behandling.

Hårfjerning

Se en profesjonell for å se om hårfjerning er riktig for barnet ditt. Fremgangsmåten omfatter oppløsning hårskaftet, noe som ødelegger håret pære. Mens resultatene blir vellykket, varer det i ca to uker. Barn som gjennomgår hårfjerning bør bare bruke dem i små områder av huden.

Laser

Planlegg en tur for å se en sertifisert laser hårfjerning spesialist for barn. Laser hårfjerning innebærer en laserstråle benyttes for å eliminere håret pære, roten av håret. Denne teknikken er foretrukket for kvinner med mørk, tykk hår. Sessions vanligvis varierer fra tre til fem uker, og er mer kostbare enn andre metoder. Laser hårfjerning er anbefalt å fjerne bryst hår permanent.

Elektrolyse

Planlegge en avtale for en konsultasjon for å blokkere barnets hår vekst på ubestemt tid. Fremgangsmåten involverer bruk av varme eller kjemisk energi fra en sonde for å fjerne uønsket hår på hudens overflate. Mens moderne teknologi har gjort prosessen mindre smertefull, kan irritabilitet forekomme. Topiske bedøvelsesmidler kan brukes for å lindre ling om nødvendig.

Betraktninger

De fleste barn som vokser kroppshår på overdreven priser gjør det fordi de har lidd av en traumatisk hendelse i sin fortid. Hvis barnet ditt tar noen medikamenter som minoxidil, en vasodilator, phenetoina eller ciklosporin, oppmerksom på at bivirkninger inkluderer hypertrikose. Når barnet ditt har avviklet å bruke stoffet, forbedrer tilstanden

Tips

Hold deg unna barbering, voksing eller plukker hår fra et barn. Disse teknikkene vanligvis gi irritabilitet grunn av sensitiv hud. I stedet velger barbering pulver, som kan påføres og fjernes uten smerte.