adcov.com

Alvorlig Adrenal Fatigue Insomnia Remedy

Binyrene kontrollere kroppens reaksjon på stress og tretthet. Syntesen av kortikosteroider og katekolaminer, inkludert adrenalin og kortisol, arbeide sammen for å kontrollere stressrespons. Noen ganger binyrene ikke klarer å utføre sin funksjon, og skaper en tilstand som kalles binyretretthet søvnløshet syndrom. Høyere sekresjon av adrenalin fører til høyere nivåer av stress. I tillegg er kroppens immunsystem overarbeidet. Til slutt, når legemet nivået av utmattelse.

Livsstilsendringer

Før du tar medisiner eller andre kosttilskudd, bør du vurdere å endre noen vaner som kan bidra til binyretretthet søvnløshet. Først fjerner alle stressfaktorer. Planlegge en massasje. Ta en yogatime eller bare nyte en kopp te. Hver av disse aktivitetene kan dra binyrene. Fysisk trening, som gåing eller annen lys til moderat aktivitet, kan lindre stress. Mornings er den beste tiden for aerobic aktiviteter, fordi kortisolnivået er på sitt høydepunkt. Vær forsiktig med å presse pulsen over 90 slag per minutt, ellers kvalifiserer som anstrengende trening. Moderat trening er best.

Ifølge Marcelle Pick, OB / GYN, hyppig inntak av sunne matvarer vil opprettholde din kortisolnivået og unngå "krasje og brenne 'syndrom. Det er også viktig å spise med jevne mellomrom. Hvis du venter lange perioder mellom måltidene, dette over-stress binyrer. Få åtte til ti timers søvn om natten for å gjenopprette binyrene.

Urter

Ifølge Vicki Wade, Pharm.D., Urte rettsmidler som finnes for å positivt påvirke binyretretthet søvnløshet inkluderer lakris, ashwagandha, maca, sibirsk ginseng og koreansk ginseng. Vær imidlertid oppmerksom på at lakris, hvis tatt over en periode, kan øke blodtrykket og bør ikke tas av personer med en historie hypertensjon, nyresvikt og alle som bruker digitalis preparater, for eksempel digoksin. Spør legen din når du vurderer tilskudd.

Hormoner

Dehydroepiandrosteron (DHEA), pregnenolone, progesteron, østrogen, testosteron og kortisol bør bare tas etter hormonnivåene har blitt testet, ifølge David S. Klein, MD, en ekspert som spesialiserer seg på binyretretthet søvnløshet. Disse hormonene er "naturlige" hormoner, identiske med de som allerede finnes i kroppen. Bare en lege kan avgjøre om det er en mangel i ett disse hormonene. DHEA er blitt kjent for å regulere autoimmune reaksjoner i kroppen. Det er imidlertid viktig å bruke en DHEA produkt som er regulert av en Good Manufacturing Practice (GMP) produsent for å sikre at produktet oppfyller kvalitets hormon standarder.