adcov.com

Alopecia areata & Diet

Alopecia areata er en tilstand som består av lokaliserte hårtap i runde flekker over hele kroppen. Selv om mange anser hårtap å være permanent, har noen leger hatt suksess i å snu symptomene på alopecia areata gjennom å plassere den enkelte på en eliminasjonsdiett for å fjerne plagsom "trigger" matvarer.

Alopecia areata

Dessverre er det ingen eksisterende medisinsk behandling som fullt ut kan kurere lopecia areata. Selv om mange tilfeller er genetisk (rundt 20 prosent) og et mindretall skyldes sykdommer i immunsystemet, det store flertallet av tilfellene har ingen merkbar årsak. Mens det er behandlingsmetoder som kan hjelpe et individ til å gjenvinne en del av den tapte hår, slik som ultrafiolett terapi eller injeksjon av steroid-medikamenter under huden, er ingen av disse prosedyrene er 100 prosent effektiv ved reversering av hårtap.

Diet Theory

Ifølge Dr. Alvin Stein, MD, hvor alopecia areata er forårsaket av en autoimmun sykdom, kan det være effektivt behandles gjennom eliminering av toksisitet i dietten. Mer spesifikt, kan toksisitet bli fjernet ved å eliminere forbruket av allergene matvarer eller andre irriterende stoffer som pesticider og herbicider. Vedta en eliminasjonsdiett kan bidra til å fjerne stress fra kroppen din, slik at det på tide å reparere "skade".

Diettforslag

For å fjerne unødvendige giftige kjemikalier fra kosten din er det nødvendig å kjøpe økologisk mat når det er mulig. Dette inkluderer frisk frukt og grønnsaker, men det også omfatter forbruk av gress-matet kjøtt og filtrert vann. Helt avstå fra sukker, bearbeidet mat, alkoholer, hvitt mel og andre "junk" mat.

Fordeler

I tillegg til at du kan potensielt løse alopecia areata, vil innføringen av et mer naturlig kosthold sannsynlig resultere i betydelig vekttap også. Sammen med å være i stand til å stramme beltet noen ekstra hakk, vil du også være å øke din immunitet mot ulike sykdommer som diabetes, hjertesykdom og kreft.

Betraktninger

I tillegg til å vedta den generelle tilnærmingen er nevnt ovenfor, vil du også ønsker å få deg testet for matallergier, slik at du kan foreta nødvendige justeringer. Noe mat som du er allergisk kommer til å føre til uønsket systemisk belastning på kroppen, muligens forverre din alopecia areata. Mens de vanligste matallergier skal laktose og gluten, må du ta kontakt med legen din for å finne ut sikkert om noen påvirker deg.