adcov.com

Alkohol og Adrenal Fatigue

Mange fagfolk mener at binyretretthet og hypoglykemi kan gå hånd i hånd med alkoholmisbruk og rusmisbruk. Binyretretthet kan øke cravings at mange mennesker har for misbrukte stoffet.

Identifikasjon

Binyretretthet er et syndrom der binyrene fungerer, men ikke på et optimalt nivå. Denne tilstanden kan vises etter stressende situasjoner, og gjentatte infeksjoner. Binyretretthet kan gjøre dagligdagse aktiviteter vanskelig, og folk som lider av denne tilstanden kan bruke kaffe og cola for energi til å gjøre det gjennom dagen.

Symptomer

Noen av symptomene på binyretretthet kan bli redusert sexlyst, menstruasjons endringer, blodsukker ustabiliteter, lav energi, nedsatt kardiovaskulær funksjon, forstyrret søvnmønster og humørsvingninger.

Alkohol

Mange ganger når kroppen er ute karbohydrater, alkohol eller andre stimulerende midler, er det på grunn av kroppens behov for rask energi. Men med overdreven bruk av disse stoffene, binyrene blir utmattet.

Teorier / Spekulasjoner

Alkohol er et karbohydrat som er mer raffinert enn hvitt sukker. Dette betyr at den produserer en rask serie av energi. Men etter inntak av alkohol, går kroppens blodsukker opp og ned. Alkohol kan være en midlertidig erstatning for kroppens desperat behov for energi, men alkohol plasserer en ekstra etterspørsel på adrenal system resulterer i binyretretthet.

Betraktninger

Alkohol og sentralstimulerende midler kan maskere symptomene på binyretretthet. Leger anbefaler ikke de som lider av binyretretthet å konsumere noen alkoholholdige drikkevarer. Dette kan forverre adrenal symptomer. Legene tror at binyretretthet kan ha en viktig betydning for alkoholavhengighet.