adcov.com

Acid reflux i babyer

Acid tilbakeløp i babyer, også kjent som gastroøsofageal refluks (GER), er tilbakestrømning av mageinnhold i spiserøret, og ofte i munnen, som er kjent som "spyttet opp." En liten mengde spytter opp i babyer som er bryst, og får flaske er normalt og har en tendens til å forsvinne etter den tid en baby fyller 18 måneders alder.

Betydning

Et gjennomsnitt på to tredjedeler av friske spedbarn har acid reflux og spytter opp symptomer, som vanligvis topp mellom ett og fire måneders alder. Morsmelk har mindre syre reflux komplikasjoner og spytter opp problemstillinger i forhold til formel-matet babyer fordi morsmelk er lettere å fordøye og forlater magen dobbelt så raskt som morsmelkerstatning. Gastroøsofageal reflukssykdom (GERD) oppstår når komplikasjoner fra acid reflux oppstår.

Symptomer

Acid reflux i babyer er vanligvis åpenbare, som den viktigste symptomet er spytter opp etter feedings. Gastroøsofageal reflukssykdom (GERD) inkluderer symptomer som oppkast, nekter å mate, overordnede i ryggen og smerter forbundet med oppkast.

Hjem Behandling

Det er flere måter å behandle acid reflux hjemme. Hold fôring ganger så stille og rolig som mulig, fri fra distraksjoner og høye lyder. Reduser fôringsmengde og øke fôring ganger som mindre feedings er lettere for fordøyelsen og kan forbedre acid reflux symptomer. Holde babyen oppreist før, under og og minst 30 etter foring for å hjelpe til i å holde syre refluks til et minimum. Babyer mindre enn tre måneder gammel kan behandles for acid reflux problemer ved å endre formler. Hvis du ammer, kan du prøve å unngå mat som er muligens forårsaker acid reflux svar som kullsyreholdige drikker, svært bearbeidet mat, tomater og alt som inneholder sitrus juice og frukt.

Profesjonell behandling

Diagnostisk vurdering og resept behandling kan være nødvendig hvis barnet fortsetter å lide av ekstrem acid reflux eller er tenkt å ha GERD. Reseptbelagte medikamenter som kan benyttes for behandling omfatter de som reduserer syre i magen og påskynde passasjen tidspunktet for melk i et babyens tarmen. Testing for å fastslå om barnet lider av alvorlig acid reflux kan omfatte å måle mengden av reflux med pH-prober og endoskopiske undersøkelser. Esophageal kirurgi brukes kun i ekstreme tilfeller av GERD.

Betraktninger

Utnytte personsøkeren (Pediatric / unges gastroøsofageal refluks Association) forelder støttegruppe for informasjon og støtte om babyens acid reflux situasjon. (Se Resources.) Gruppen lærer foreldre hvordan man skal håndtere stress av sure oppstøt og GERD og gir månedlige nyhetsbrev, brosjyrer og månedlige møter for å informere foreldre om coping med syre reflux og GERD og de nyeste behandlinger og utvikling angå sykdommen.

Advarsel

Det kan være vanskelig å avgjøre om barnet lider av sure oppstøt og jo mer alvorlig GERD fordi mange av symptomene ligner på kolikk. Komplikasjoner fra GERD og acid reflux problemer er blødning, unnlatelse av å få og opprettholde vekten, utilstrekkelig vekst og enda øsofagitt og luftveisproblemer.